Death On The Road - album live!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Death On The Road - album live!
Na fan.pl już można zamawiać przed premierowe wydania DOTR razem z winylem 
Ciekawym co oni chca wepchnac na te 3 plyty DVD ??
Mam nadzieję że duuuuuuuuuuuuuużo wywiadów i ciekawostek 
ta i najlepiej to cos w stylu tego co jest na DVD DiAnno czyli "bootleged in....Poland" 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Te 3 dyski to jeszcze nic pewnego - mozliwe, ze to jakies przeklamanie...Szymon pisze:Ciekawym co oni chca wepchnac na te 3 plyty DVD ??
mnostwo uberciekawego materialu w londynskim slangu bez polskich napisow \m/Szymon pisze:Ciekawym co oni chca wepchnac na te 3 plyty DVD ??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Akurat sami Maideni mowia wyraznie. 
Oto garsc nowych informacji z EMI:
- DVD "Death On The Road" bedzie jednak potrojne, nadal nie wiadomo jednak kiedy sie ukaze - zespol ciagle pracuje nad zawartoscia.
- CD i vinyl "Death On The Road" ukaza sie 29 sierpnia.
- Singiel "The Trooper" na CD wyjdzie 15 sierpnia.
Oto garsc nowych informacji z EMI:
- DVD "Death On The Road" bedzie jednak potrojne, nadal nie wiadomo jednak kiedy sie ukaze - zespol ciagle pracuje nad zawartoscia.
- CD i vinyl "Death On The Road" ukaza sie 29 sierpnia.
- Singiel "The Trooper" na CD wyjdzie 15 sierpnia.
No przeciez o tym juz pisalemWICKER MAN pisze:Akurat sami Maideni mowia wyraznie.
Oto garsc nowych informacji z EMI:.
Prawdopodobnie 26 września. w USA dzien pozniejWICKER MAN pisze:nadal nie wiadomo jednak kiedy sie ukaze
To nie chodzi o zawartosc. Sa jakies problemy z konwersja dzwieku miedzy formatami PAL i NTSC. Podobnie jak bylo w przypadku Rock In RioWICKER MAN pisze:- zespol ciagle pracuje nad zawartoscia. .
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wiem, ale teraz mamy to oficjalnie potwierdzone od wytworni.MaYeR pisze:No przeciez o tym juz pisalem![]()
EMI jeszcze nic o tym nie wie, ale mam nadzieje, ze to prawda.MaYeR pisze:Prawdopodobnie 26 września. w USA dzien pozniej
Ponoc skoro maja byc 3 dyski to teraz chodzi tez o zawartosc...MaYeR pisze:To nie chodzi o zawartosc. Sa jakies problemy z konwersja dzwieku miedzy formatami PAL i NTSC. Podobnie jak bylo w przypadku Rock In Rio
cholercia 3dvd
przy early years już było full materiałów
a teraz to już wypas, kurcze ale szkoda ze to tylko dortmund będzie... a osobiście wydaje mi się ze czasami dla urozmaicenia wrzucą ciekawsze sceny z innych koncertów tak jak to było na teledysku no more lies... tylko znowu szwabom nie przypasi ze zmienili im coś nie coś....ale p rzy rock in rio CD też poucinali co nie co więc moze sie obędą.....a i czy ktoś sie może orientuje czy we Wrocku planują puśczac w multikinie ?
na stronie www.rockserwis.pl jest chyba najtansza oferta kupna płyt CD oraz DVD, odpowiednio za 65,90 i 74,90. Promocja jest tylko do dnia premiary, ja ide na taki układ
Polecam!
z takimi tanimi zamówieniami róznie może byc... pozatym nie sprawdzałem na fanie.. ale wydaje mi sie ze cena za bardzo sie nie rózni...
65 za podwojne CD przy 74 za potrojne DVD to strasznie duzo
Mnie sie wydaje, ze z DVD nie ma zadnego problemu, poprostu pokapowali sie, ze jak wydadza to jednoczesnie to ze sprzedaza CD moze byc ciezko. Sam bym pewnie kupil teraz tylko DVD a zakup CD odlozyl nie wiadomo do kiedy, a teraz istnieje szansa ze kupie CD jak najszybciej, a DVD pozniej i tak kupie na 100%. Z Rock In Rio bylo tak samo, gdyby premiera byla tego samego dnia to prawdopodobnie CD bym nie mial baaaardzo dlugo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiemy na razie nic nowego na temat pokazow Death On The Road w Multikinach. Na razie czekamy na oficjalna date premiery DVD.Scorpien pisze:a i czy ktoś sie może orientuje czy we Wrocku planują puśczac w multikinie ?
oby jak najszybciej
, pozatym skąd oni materiałów na 3 plyty wzieli....może jakieś jam session będzie 
RS to jest sprawdzona firma nieraz tam kupowałem, a co do ceny to w Fanie 2cd jest za 89,99... takze roznica jest spora...Scorpien pisze:z takimi tanimi zamówieniami róznie może byc... pozatym nie sprawdzałem na fanie.. ale wydaje mi sie ze cena za bardzo sie nie rózni...
... wogóle to jest trochę dziwne aby była tak ogromna różnica w cenie ...
www.fan.pl http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=815672 2CD kosztują 89,99 natomiast w rockserwisie http://www.rockserwis.pl/ProductPresent ... ctID=56916 65,90 ... w rzeczywistości zawsze można się liczyć z różnicą w cenie ale nie aż tak wysoką
... wogóle w fan.pl jest w opisie zaznaczone wydanie Capitol ... jezeli się nie mylę Capitol wydaje płyty IRON MAIDEN w USA jednak w rzeczywistości to bez sensu ... ponadto nie wiem jak sprawa wygląda w rockserwisie ejdnak wszystkie płyty jakie zamawiałem z fan.pl otrzymywałem zawsze przed tzw. oficjalna premierą np: premiera singla ,,The Trooper" jest 15 sierpnia ja to wydawnictwo otrzymałem juz wczoraj , podobnie było z singlem ,,Number of the Beast ... faktem jest także że tego typu sytuacje mają miejsce np: w Media Markt gdzie niejednokrotnie udało mi sie kupić płyty przed oficjalna premirą ... odnosi sie to jednak do premier wydawnictw mających miejsce w poniedziałek i właśnie w takim przypadku płyty są do nabycia już piątekj poprzedzający daną poniedziałkową premierę.
www.fan.pl http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=815672 2CD kosztują 89,99 natomiast w rockserwisie http://www.rockserwis.pl/ProductPresent ... ctID=56916 65,90 ... w rzeczywistości zawsze można się liczyć z różnicą w cenie ale nie aż tak wysoką
hmm skusiłbym sie ale czekam na DVD 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Trudno powiedziec... Faktycznie Sony/Columbia wydaje Maiden tylko w USA. Na razie polskie EMI nie ma zadnych informacji na temat daty premiery DVD oraz zawartosci trzeciego krazka (ponoc nad tym pracuje teraz ekipa Maiden w tym Johnny B.)... Mam nadzieje, ze niedlugo bedzie wiadomo cos wiecej.jesper pisze:... wogóle to jest trochę dziwne aby była tak ogromna różnica w cenie ...
www.fan.pl http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=815672 2CD kosztują 89,99 natomiast w rockserwisie http://www.rockserwis.pl/ProductPresent ... ctID=56916 65,90 ... w rzeczywistości zawsze można się liczyć z różnicą w cenie ale nie aż tak wysoką... wogóle w fan.pl jest w opisie zaznaczone wydanie Capitol ... jezeli się nie mylę Capitol wydaje płyty IRON MAIDEN w USA jednak w rzeczywistości to bez sensu ... ponadto nie wiem jak sprawa wygląda w rockserwisie ejdnak wszystkie płyty jakie zamawiałem z fan.pl otrzymywałem zawsze przed tzw. oficjalna premierą np: premiera singla ,,The Trooper" jest 15 sierpnia ja to wydawnictwo otrzymałem juz wczoraj , podobnie było z singlem ,,Number of the Beast ... faktem jest także że tego typu sytuacje mają miejsce np: w Media Markt gdzie niejednokrotnie udało mi sie kupić płyty przed oficjalna premirą ... odnosi sie to jednak do premier wydawnictw mających miejsce w poniedziałek i właśnie w takim przypadku płyty są do nabycia już piątekj poprzedzający daną poniedziałkową premierę.
Co do premier to plyty wychodzace w poniedzialek wysylane sa do sklepow juz w piatek (czasem w czwartek) wiec przy odrobinie szczescia mozna dostac je w takim Media Markt na kilka dni przed premiera.
Na pewno nieWICKER MAN pisze:Ponoc skoro maja byc 3 dyski to teraz chodzi tez o zawartosc...
A propos - EMI podalo nowa date 19 wrzesnia
Ostatnio zmieniony wt sie 16, 2005 12:09 am przez MaYeR, łącznie zmieniany 1 raz.