Maiden na Ozzfest!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden na Ozzfest!!
Artykuł na onecie jest trochę dziwny muszę przyznać...no nic, czekajmy na oświadczenie ze strony IM i Roda.
reaktywacja
- Slav The Great
- -#Prisoner

Mógłby ktoś przetłumaczyć tekst z ironmaiden.com ?Albo w skrócie mi napisać o co chodzi?
fajna jakosc, powinien byc dobry bootWICKER MAN pisze:Bruce wypatrzyl goscia, ktory na niego plul przez caly koncert podczas Hallowed Be Thy Name. Oto efekt (kolejne mp3):
http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=2FLF ... B7L4WLWK04
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

onet pisze:Sharon potwierdziła, że basista Iron Maiden Steve Harris osobiście przepraszał Ozzy'ego po tym feralnym koncercie, przyznając, że on sam, jak i reszta zespołu jest zawstydzona własnym wokalistą.
Mam tylko nadzieję że to bzdury - bo w przeciwnym razie mogło by dojść do jakiś konfliktów w zespole
ja rozumiem ze zespoly na wspolnych trasach czesto robia sobie nawzajem dowcipy na ostatnim koncercie ale to na dowcip raczej nie wyglada.. co ciekawe, na forum black sabbath zdecydowana wiekszosc komentarzy popiera maiden, a nawet jesli sa tacy ktorzy maja pretensje do bruce'a , to i tak pisze ze sharon zachowala sie jak szmata...
losfer words... maideni cos nie maja szczescia do stanow...
losfer words... maideni cos nie maja szczescia do stanow...
Ostatnio zmieniony pn sie 22, 2005 12:55 pm przez Bizon, łącznie zmieniany 1 raz.
"everybody lies"
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Skąd się ten artykuł wziął?onet pisze:Sharon potwierdziła, że basista Iron Maiden Steve Harris osobiście przepraszał Ozzy'ego po tym feralnym koncercie, przyznając, że on sam, jak i reszta zespołu jest zawstydzona własnym wokalistą.
Każdy mówi co innego :/
Jak ona nazwała Bruca? Fucking co? Bo nie mogę sobie przypomnieć...
- real_alien
- -#Long distance runner

$haron pisze: (...) lead singer, Bruce Dickinson is a prick!
-
Deleted User 1499
ten fragment na ktorym bruce bluzga tego typa co go oplul bedzie kiedys niesamowice wartosciowy, swoja droga ja zszedl bym do tego goscia i wypaskudzil takiego cepa ze many by niewiedzial ile zebow gubi.Miejmy nadzieje ze ta sprawa sie , tak jak juz pisalem maiden nie powinno wiecej grac na ozzfescie to juz gruba przeginka
sekcjazwlok pisze:ten fragment na ktorym bruce bluzga tego typa co go oplul bedzie kiedys niesamowice wartosciowy, swoja droga ja zszedl bym do tego goscia i wypaskudzil takiego cepa ze many by niewiedzial ile zebow gubi.Miejmy nadzieje ze ta sprawa sie , tak jak juz pisalem maiden nie powinno wiecej grac na ozzfescie to juz gruba przeginka
Pisz bardziej składniowo... Czasami ciężko się domyśleć o co Ci chodzi. I staraj się kończyć swoje napoczętę myśli
Real_alien---> dzięki
:?
,,(...)kórestwo zawsztam gdzie wy Jak ja was Qr... nienawide, ja dowas bym z kałacha :guns bił"
cytaty pochodza z piosenki Virus SLD
dedykuje to rodzinie Osbourne'ow
Ostatnio zmieniony pn sie 22, 2005 1:25 pm przez Słoniu, łącznie zmieniany 1 raz.
BarteKowalski
- Slav The Great
- -#Prisoner

Ja na miejscu Maiden zrobiłbym koncert w tym samym miejscu w niedalekiej przyszłości aby wynagrodzić fanom Ozzfest.To byłby bardzo miły gest ze strony IM i napewno byłby bardzo dobrze odebrany przez media itp.
-
Deleted User 1499
wiem ze pisze troche nie jasno ale dlatego ze jestem oburzony ta sytuacja i boje sie ze to moze niekorzystnie wplynac na kariere iron maiden.ale postaram sie pisac bardziej skladowoIronka :) pisze:sekcjazwlok pisze:ten fragment na ktorym bruce bluzga tego typa co go oplul bedzie kiedys niesamowice wartosciowy, swoja droga ja zszedl bym do tego goscia i wypaskudzil takiego cepa ze many by niewiedzial ile zebow gubi.Miejmy nadzieje ze ta sprawa sie , tak jak juz pisalem maiden nie powinno wiecej grac na ozzfescie to juz gruba przeginka
Pisz bardziej składniowo... Czasami ciężko się domyśleć o co Ci chodzi. I staraj się kończyć swoje napoczętę myśli![]()
Real_alien---> dzięki
-
Deleted User 1499
zgadzam sie z toba w koncy chlopaki z maiden musza teraz pokazac ze maja klase oraz szacunek do fanow co zawsze podkreslajaSlav The Great pisze:Ja na miejscu Maiden zrobiłbym koncert w tym samym miejscu w niedalekiej przyszłości aby wynagrodzić fanom Ozzfest.To byłby bardzo miły gest ze strony IM i napewno byłby bardzo dobrze odebrany przez media itp.
Oto obrazek który zrobił fan zespołu. Moim zdaniem bardzo dobry 

-
Deleted User 1499
hahahahahahaahah dobre dobre hahaha tak powinna skonczyc i chyba ozzy bylby szczesliwy 
Obrazek rzeczywiscie miodny
A co do tego wydarzenia.....brak mi słów - totalna porażka rodziny Ozziego.
Aha....jestem nowy na forum więc witam wszystkich :beer
UP THE IRONS !
A co do tego wydarzenia.....brak mi słów - totalna porażka rodziny Ozziego.
Aha....jestem nowy na forum więc witam wszystkich :beer
UP THE IRONS !
-
Deleted User 1499
Siema simba czuj sie jak u siebie w domu.A wracajac do tematu ciekawe czy bruce bedzie komentowal ozzfest na leeds lubn reading festival a jezeli tak to ciekawe co powie
Zacznijmy od tego, że na pewno do akcji wkroczą prawnicy. Byłbym zdziwiony gdyby Bruce nie wytoczył jakieś sprawy o zniesławienie, a Smallwod nie zainteresował się światłem w jakim został ukazany zespół którego jest managerem. Mam nadzieję, że Ozzy holdings ltd
za to wyłoży trochę kasy.
reaktywacja