Maiden na Ozzfest!!

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Swarożyc
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: Maiden na Ozzfest!!

Post autor: Swarożyc »

Artykuł na onecie jest trochę dziwny muszę przyznać...no nic, czekajmy na oświadczenie ze strony IM i Roda.
reaktywacja
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Slav The Great »

Mógłby ktoś przetłumaczyć tekst z ironmaiden.com ?Albo w skrócie mi napisać o co chodzi?
Awatar użytkownika
LoRdI
-#Invader
-#Invader

Post autor: LoRdI »

WICKER MAN pisze:Bruce wypatrzyl goscia, ktory na niego plul przez caly koncert podczas Hallowed Be Thy Name. Oto efekt (kolejne mp3):
http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=2FLF ... B7L4WLWK04
fajna jakosc, powinien byc dobry boot :D
Awatar użytkownika
Rainmaker.
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Rainmaker. »

onet pisze:Sharon potwierdziła, że basista Iron Maiden Steve Harris osobiście przepraszał Ozzy'ego po tym feralnym koncercie, przyznając, że on sam, jak i reszta zespołu jest zawstydzona własnym wokalistą.

Mam tylko nadzieję że to bzdury - bo w przeciwnym razie mogło by dojść do jakiś konfliktów w zespole :cry:
Awatar użytkownika
Bizon
-#Invader
-#Invader

Post autor: Bizon »

ja rozumiem ze zespoly na wspolnych trasach czesto robia sobie nawzajem dowcipy na ostatnim koncercie ale to na dowcip raczej nie wyglada.. co ciekawe, na forum black sabbath zdecydowana wiekszosc komentarzy popiera maiden, a nawet jesli sa tacy ktorzy maja pretensje do bruce'a , to i tak pisze ze sharon zachowala sie jak szmata...
losfer words... maideni cos nie maja szczescia do stanow... :?
Ostatnio zmieniony pn sie 22, 2005 12:55 pm przez Bizon, łącznie zmieniany 1 raz.
"everybody lies"
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Brand »

onet pisze:Sharon potwierdziła, że basista Iron Maiden Steve Harris osobiście przepraszał Ozzy'ego po tym feralnym koncercie, przyznając, że on sam, jak i reszta zespołu jest zawstydzona własnym wokalistą.
Skąd się ten artykuł wziął?

Każdy mówi co innego :/
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mirdaroh »

Ironka :)
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ironka :) »

Jak ona nazwała Bruca? Fucking co? Bo nie mogę sobie przypomnieć...
Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: real_alien »

$haron pisze: (...) lead singer, Bruce Dickinson is a prick!
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

ten fragment na ktorym bruce bluzga tego typa co go oplul bedzie kiedys niesamowice wartosciowy, swoja droga ja zszedl bym do tego goscia i wypaskudzil takiego cepa ze many by niewiedzial ile zebow gubi.Miejmy nadzieje ze ta sprawa sie , tak jak juz pisalem maiden nie powinno wiecej grac na ozzfescie to juz gruba przeginka
Ironka :)
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ironka :) »

sekcjazwlok pisze:ten fragment na ktorym bruce bluzga tego typa co go oplul bedzie kiedys niesamowice wartosciowy, swoja droga ja zszedl bym do tego goscia i wypaskudzil takiego cepa ze many by niewiedzial ile zebow gubi.Miejmy nadzieje ze ta sprawa sie , tak jak juz pisalem maiden nie powinno wiecej grac na ozzfescie to juz gruba przeginka

Pisz bardziej składniowo... Czasami ciężko się domyśleć o co Ci chodzi. I staraj się kończyć swoje napoczętę myśli :wink:

Real_alien---> dzięki :wink:
Słoniu
-#Prowler
-#Prowler

:?

Post autor: Słoniu »

:evil: ,,Jak ja was Qr... nienawide i jak ja wami Qr... gardze''
,,(...)kórestwo zawsztam gdzie wy Jak ja was Qr... nienawide, ja dowas bym z kałacha :guns bił" :twisted:

cytaty pochodza z piosenki Virus SLD :D

dedykuje to rodzinie Osbourne'ow
Ostatnio zmieniony pn sie 22, 2005 1:25 pm przez Słoniu, łącznie zmieniany 1 raz.
BarteKowalski
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Slav The Great »

Ja na miejscu Maiden zrobiłbym koncert w tym samym miejscu w niedalekiej przyszłości aby wynagrodzić fanom Ozzfest.To byłby bardzo miły gest ze strony IM i napewno byłby bardzo dobrze odebrany przez media itp.
Deleted User 1499

Ironka :) pisze:
sekcjazwlok pisze:ten fragment na ktorym bruce bluzga tego typa co go oplul bedzie kiedys niesamowice wartosciowy, swoja droga ja zszedl bym do tego goscia i wypaskudzil takiego cepa ze many by niewiedzial ile zebow gubi.Miejmy nadzieje ze ta sprawa sie , tak jak juz pisalem maiden nie powinno wiecej grac na ozzfescie to juz gruba przeginka

Pisz bardziej składniowo... Czasami ciężko się domyśleć o co Ci chodzi. I staraj się kończyć swoje napoczętę myśli :wink:

Real_alien---> dzięki :wink:
wiem ze pisze troche nie jasno ale dlatego ze jestem oburzony ta sytuacja i boje sie ze to moze niekorzystnie wplynac na kariere iron maiden.ale postaram sie pisac bardziej skladowo :wink:
Deleted User 1499

Slav The Great pisze:Ja na miejscu Maiden zrobiłbym koncert w tym samym miejscu w niedalekiej przyszłości aby wynagrodzić fanom Ozzfest.To byłby bardzo miły gest ze strony IM i napewno byłby bardzo dobrze odebrany przez media itp.
zgadzam sie z toba w koncy chlopaki z maiden musza teraz pokazac ze maja klase oraz szacunek do fanow co zawsze podkreslaja
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mirdaroh »

Oto obrazek który zrobił fan zespołu. Moim zdaniem bardzo dobry :)

Obrazek
Deleted User 1499

hahahahahahaahah dobre dobre hahaha tak powinna skonczyc i chyba ozzy bylby szczesliwy :lol:
Simba
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Simba »

Obrazek rzeczywiscie miodny :twisted:
A co do tego wydarzenia.....brak mi słów - totalna porażka rodziny Ozziego.
Aha....jestem nowy na forum więc witam wszystkich :beer
UP THE IRONS !
Deleted User 1499

Siema simba czuj sie jak u siebie w domu.A wracajac do tematu ciekawe czy bruce bedzie komentowal ozzfest na leeds lubn reading festival a jezeli tak to ciekawe co powie
Awatar użytkownika
Swarożyc
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Swarożyc »

Zacznijmy od tego, że na pewno do akcji wkroczą prawnicy. Byłbym zdziwiony gdyby Bruce nie wytoczył jakieś sprawy o zniesławienie, a Smallwod nie zainteresował się światłem w jakim został ukazany zespół którego jest managerem. Mam nadzieję, że Ozzy holdings ltd :lol: za to wyłoży trochę kasy.
reaktywacja
Zablokowany