Ulubiony obecny członek zespołu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiony obecny członek zespołu
Róznica między Stevem a Brucem polega dla mnie na tym ,że takich jak Steve sie przede wszystkim szanuje ,a takich jak Bruce sie uwielbia ....ale ja najbardziej lubie Adriana.
Oczywiście, że Nicko
Oczywiśce lubię wszystkich Maidenów, ale jakoś on wzbudza we mnie najwięcej sympatii
Dokładnie za to cenię McBrian'aPogromca Debilnych Blogów pisze:za charyzme, za grę, za jajca, za osobowość!!
-
mr.Torture
- -#Charlotte

Oczywiście, że Bruce - Maiden bez Bruce'a to jak piwo, ale bez alkoholu...
moim zdaniem Nicko...dlaczego?? bo mam sentymentt do perkusji, bo ten facet jest śmieszny itede... a tak wogóle to każdego lubię i każdego za co innego 
-
ropuch
Mr Janick Gers dlatego, ze robi najwieksze jaja na koncertach 
Steve Harris - bez niego nigdy by nie powstało Iron Maiden. Za kompozycje, za to że potrafił zawsze podejmować decyzje dla dobra zespołu. Ale reszta też jest bardzo ważna, bo Oni pomogli Steve'owi w wyniesieniu Ironów na piedestał światowego metalu, bez nich ten zespół nie byłby taki jaki jest. Respect for Maiden Boys!! :rocx
Gdybym mial glosowac w ankiecie na najmniej lubianego czlonka to bym mial latwieszy wybor. Bo oddal bym glos na Adriana a to dlatego ze nie lubie smutasow i sztywniakow. Ogolnie uwielbiam cala reszte. Wiec z czystego szcunku do niekwestionowanego lidera zespolu oddaje glos na Harrisa.
-
ropuch
Uprasza sie o poprawienie bledu w nazwisku Nick`a 
Janick.
Bo robi takie cuda na scenie (przykladowo na Rock In Rio), ze nie sposob go nie lubic. 
"...a siódmego dnia Szatan stworzył heavy metal."
Głosowałem na Dave`a, bo zawsze jest wesoły na koncertach - może mniej podskakuje niż reszta, ale gra cudownie.
Cenię też strasznie całą ekipę - w końcu to najlepszy zespół na świecie i tworzy go każdy z nich (a także stworzyli Ci, co już nie grają z IM).
Up The Iron`s !!!
:rocx :rocx :rocx
Cenię też strasznie całą ekipę - w końcu to najlepszy zespół na świecie i tworzy go każdy z nich (a także stworzyli Ci, co już nie grają z IM).
Up The Iron`s !!!
:rocx :rocx :rocx
nothing... just Maiden
Nicko on jest po rostu niesamowity 
Najbardziej lubię Bruce'a...
Ten gość ma nieskończoną ilość energii o_O
Drugi na pewno byłby Harris...
A za to nigdy nie lubiłem Janicka...
Ten gość ma nieskończoną ilość energii o_O
Drugi na pewno byłby Harris...
A za to nigdy nie lubiłem Janicka...
666 - The Number Of The H.I.N.C.!! \m/
Harris za wspaniałe utwory!!!
Janick jest świetny. :solo
-
Wasted Trooper
- -#Prodigal son

Krotko powiem Bruce
ole ole ole ole Bruce 'e Bruce 'e
Janick, Janick, Janick 
Dave! Od kiedy słucham Maiden zawsze najbardziej lubiłem Dave'a! Za grę przede wszystkim, oraz za ten jego szczery usmiech
Taki sympatyczny gość z niego 
Gers Gers Gers
za zachowanie na scenie,za wypowiedzi(patrz m.in..wywiad dla Teraz Rocka nr2/2 2004)i za to,że się wpasował mimo, że heavy metal nie jest jego najukochańszą muzyką. :rocx