YEAH
piosenki, do których nie możecie się przekonać
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: piosenki, do których nie możecie się przekonać
A ja się ostatnio przekonałem nawet do Can I Play
Kupiłem sobie oryginał seventh sona i teraz wyrasta na moją ulubioną płytkę mejden:)
YEAH
!: Ale jestem TRÓÓÓÓÓ :rocx :beer 
YEAH
To Ty jej jeszcze nie miales?
Ale lol 
-
ropuch
i z czego tu sie smiac? nikt nie ma obowiazku posiadania calej dyskografii IM.Redzio pisze:To Ty jej jeszcze nie miales?Ale lol
no kurde chyba nie muszę mieć od razu wszystkich oryginałówRedzio pisze:To Ty jej jeszcze nie miales? Ale lol
ja mam tylko jeden oryginał (płytka) i jedną kasetkę... :/Redzio pisze:To Ty jej jeszcze nie miales?Ale lol
Wczoraj słuchałam Caught in somewhere in time i myślałam, że wyjdę
-
ropuch
jak mozesz ? powinnas sie wstydzic:PArien pisze:Wczoraj słuchałam Caught in somewhere in time i myślałam, że wyjdę Rolling Eyes Nie trawię!
No,aż taki trudny materiał to nie jest...No ale fakt to fakt,przesadzili troche z syntezatorami,i to nużące OO OO przy refrenie... 
A tam, Caughtsomewhere i time, to jeden z lepszych kawałkow na SiT 
Ej ej, nie jeść mnie! Mnie się utwór nie podoba. Najlepsze na SIT jest Wasted Years 
Nie mogę przekonać się również do Nomada, chociaż solóweczkę lubię... ale tak to nie :guns I znowu się gromy posypią...
Za 22AA też nie przepadam 
Nie mogę przekonać się również do Nomada, chociaż solóweczkę lubię... ale tak to nie :guns I znowu się gromy posypią...
Ja też tego ni lubie,taki dziwny utworek
Nomada z 2-3 razy w życiu sluchalem wiec nie moge sie wypowiedziec...Wogole to wogole prawie nie slucham BNW 
Nomada jak już się polubi to nie można przestać go słuchać :] Niesamowite w tym utworze jest to, że praktycznie od razu słychać, o czym on jest.
No,z tym chyba nikt nie powinien mieć problemów 
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

A o czym on jest? Tylko nie mów, że o NomadzieYaaqb pisze:Niesamowite w tym utworze jest to, że praktycznie od razu słychać, o czym on jest.
Znaczy hmm źle się wyraziłem trochę :] Chodziło mi o to, że w tym utworze od razu czuć klimat pustyni, wręcz piasek w uszach, oczach, nosie i wszystkim co się da 
Mniam mniam, malsk, mlaskArien pisze:Ej ej, nie jeść mnie!
w żebach też? to możę napisz, że słuchając Nomada trzeba uzbroić się w nić dentystycznąYaaqb pisze:Znaczy hmm źle się wyraziłem trochę :] Chodziło mi o to, że w tym utworze od razu czuć klimat pustyni, wręcz piasek w uszach, oczach, nosie i wszystkim co się da
dobra zaraz będzie wstrząs:
The Number of the Beast
teraz mnie zlinczujcie !!!
The Number of the Beast
teraz mnie zlinczujcie !!!
jazda...linczować...Marcin T pisze:teraz mnie zlinczujcie !!!
Jest ktoś na tym forum, kto nie lubi Numbera??Marcin T pisze:The Number of the Beast
- Metalophil
- -#Moonchild

a jak powiem że mi się przejadł to się liczy?Wrathchild_88 pisze:jazda...linczować...Marcin T pisze:teraz mnie zlinczujcie !!!![]()
Jest ktoś na tym forum, kto nie lubi Numbera??Marcin T pisze:The Number of the Beast
Ja w zasadzie też już nie mogę...jak usłyszałem TNOTB pierwszy raz to słuchałem tak przez tydzień albo 2 na okrągło, ale teraz wydaje mi się troszkę przynudnawy (ale nie żebym nie był do niego przekonany)Metalophil pisze:a jak powiem że mi się przejadł to się liczy?- bo szczerze mówiąc to już po prostu nie mogę słuchać tego kawałka