Najlepszy album studyjny Dickinsona
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy album studyjny Dickinsona
Chemical za klimat, choć Accident niewiele odeń odbiega... tak naprawde wszystkie albumy Dickinsona są świetne, bardzo zróznicowane.
KMFDM
aż czasami żal że wrócił do MaidenGreddo pisze: tak naprawde wszystkie albumy Dickinsona są świetne, bardzo zróznicowane.
-
ropuch
eeee tam nie przejumuj siesyzygy pisze:wiem wiem buźnię Smile
-
Ogatan Szlachetny
- -#Charlotte

chemical...bo po prostu zwala z nóg i tyrany...nie wiem za co...po prostu jest dobry:)
Chemical Wedding my friends...
- Iron Marcin
- -#Invader

ja stawiam na tyrany of soul, oczywiscie inne tez lubie, ale ta plyta ktora wybralem jest moim zdaniem najrowniejsza
trudno powiedziec (kurde po co robicie takie ankiety
), nie pamiętam co napisałem wczesniej, bo te moje ulubione płyty dickusia co chwila sie zmienialy
obecnie sie wacham miedzy accident i chemical i chyba tak juz zostanie :rocx
- APPARITION
- -#Prisoner

Chemical Wedding bo są tam:the tower,tytułowathe alchemist i wiele innych !!!!!!!
Tattooed Millionaire i Accident Of Birth to 2 najlepsze, ale ost wybieram Tattooed
Accident oczywiście!
Cięzki mam wybór, ale na chwilę obecną to Accident, Chemical chyba za często słuchałem, i jak narazie odszeł w zapomnienie.
Chemical Wedding.... teraz już jestem pewnien na sto procent. Fantastyczny album, Bruce nagrał coś naprawdę przełomowego. Ta płyta jest dla mnie czymś wyjątkowym...
CW
Tyrany bardzo lubie, ale ona jest jakas taka bez duszy pomimo nazwy
To chyba wynik tego w jaki sposob byla nagrywana
Tyrany bardzo lubie, ale ona jest jakas taka bez duszy pomimo nazwy
no, po bardzo długich wahaniach mogę się w końcu zgodzić - Chemical Wedding - absolutny numer 1Chemical Wedding.... teraz już jestem pewnien na sto procent. Fantastyczny album, Bruce nagrał coś naprawdę przełomowego. Ta płyta jest dla mnie czymś wyjątkowym...
teraz mogę zagłosować z czystym sumieniem :]
Tyrray of souls jest swietny przesłuchałem go wiele razy i nigdy nie miałem dośc zadnej piosenki
no moze poza intrem...
no moze poza intrem...
Tyranny Of Souls !!!
Płyta jest niesamowita!
Płyta jest niesamowita!
Też jednak daję na TOS.
to tak po prostu jest, jak na sile chce sie wypromowac plyte "z dusza"Szymon pisze:To chyba wynik tego w jaki sposob byla nagrywana
Jazz is not dead, it just smells funny.
Accident Of Birth jest szybko mocno czsami wolniej i jakos tak milo dla ucha szczegolnie jezeli chodzi o balladki.
Balls to Picasso. Tyranny of souls, Tattooed i Skunkworks odpada od razu w przedbiegach, nie ma o czym mówić w ogóle. Do Chemicala jako czegoś niesamowitego i genialnego chyba nigdy się nie przekonam - zbyt duszno, kompozycje też nie wsyztskie mi się podobają w całości, niektóre w ogóle (Killing floor np.). Accident podobnie, z tym że nie jets tak parno i ogólnie nieco lepsszy od CW IMO.
BTP natomiast absolutnie nie ma żadnego słabego numeru. Znakomite Cyclops, Laughing, Tears i w ogóle wsyztsko za wyjątkiem może zwrotek w Sacred cowboys i nieco zbyt wyciszonych instrumentów w Change of heart.
BTP natomiast absolutnie nie ma żadnego słabego numeru. Znakomite Cyclops, Laughing, Tears i w ogóle wsyztsko za wyjątkiem może zwrotek w Sacred cowboys i nieco zbyt wyciszonych instrumentów w Change of heart.