Czy chcesz uczestniczyć w akcji związaną z urodzinami Steva?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy chcesz uczestniczyć w akcji związaną z urodzinami Steva?
Ale to nie ma nic współnego z koncertem w Polsce, jest to czysto bezinteresowanie,w formie podziękowania, za lata na scenie, za upór.
Każdy z nas napewno szanuje Steva jako człowieka,a dla niektórych pewnie jest w pewnym sensie jakimś tam autorytetem.Od pół roku o tym myślałem ,jak sie zorientowałem że Stevovi stuknie "50" i tak sobie pomyślałem ,że byłoby fajnie.
To ze napisałem tak jak petycja to znaczy ze nie ma spełniać formy petycji tylko być w takiej formacie graficznym.
Ja jestem zdania ,żę Ironi na 100% przyjadą ,poza tym to będzie 12 marca ,urodziny więc i tak już by było, po herbacie.
Każdy z nas napewno szanuje Steva jako człowieka,a dla niektórych pewnie jest w pewnym sensie jakimś tam autorytetem.Od pół roku o tym myślałem ,jak sie zorientowałem że Stevovi stuknie "50" i tak sobie pomyślałem ,że byłoby fajnie.
To ze napisałem tak jak petycja to znaczy ze nie ma spełniać formy petycji tylko być w takiej formacie graficznym.
Ja jestem zdania ,żę Ironi na 100% przyjadą ,poza tym to będzie 12 marca ,urodziny więc i tak już by było, po herbacie.
Thunder, z jakiej liczby wpisów byłbyś zadowolony?
Cięzko powiedzieć, skoro przy petycji na Maiden do Chorzowa było 3500 to dlaczego tutaj nie dałoby sie zrobić tak z 1000 ,potrzebna jest tylko odpowiednia reklama całej akcji, od czego macie gg, heh?
Niech te łańcuszki sie raz na cos przydadzą.
Niech te łańcuszki sie raz na cos przydadzą.
wiesz..ciężko może być...na razie za jest 16 osób...gg się może przydać, ale do ludzi nie słuchających Maiden nie ma sensu wysyłać...bo one i tak dalej łańcuszka nie puszczą...ale zobaczymy co z tego wyjdzie...ThunderBird pisze:tak z 1000
Jeszcze są strony o Iron Maiden gdzie są księgi gości i tam dużo osób sie kręci ,inne fora, blogi itd. Troche to pracy z tym jest...zobaczymy jak będzie ,szanse że coś z tego będzie są małe, ale spróbować można, najwyżej sie nie uda...
za lancuszek jest kop w dupe i bluzg. Zreszta przynajmniej w moim przypadku 90% osob na gg nie ma pojecia kto to jest S.Harris
Dobra dałem już info na forum Gondolin,więc oni jak by co mogą tam pisać te życzenia,jeśli oczywiście będą chcieli.
info o tym można komuś dać.. dam. kilka osób lubi i co w tym wypadku nawet ważniejsze.. szanuje zespół. może będzie fajnie. tylko z tym opisem w pierwszym poscie tematu to przegięcie jest lekkie .
Dobra lekko to zmieniłem ,by nie brzmiało tak groźnie 
kiedyś wszedłem na to forum i się przeraziłem...kurde ile ci ludzie piszą...ThunderBird pisze:Dobra dałem już info na forum Gondolin
sorry za offtop, ale musiałem się podzielić spostrzeżeniami
Piszą bo lubią...Wrathchild_88 pisze:kiedyś wszedłem na to forum i się przeraziłem...kurde ile ci ludzie piszą...ThunderBird pisze:Dobra dałem już info na forum Gondolinmają po kilka a nawet kilkanaście tysięcy postów
a tu Wicker ma "tylko" koło 5000
![]()
-
Deleted User 1499
Witamy nowego uzytkownika :beer
Co do tej akcji to jak Thunder przygotuje wszystko sprawnie i zyczenia dotra do Steve to napewno bedzie mu milo :rocx .A tak wogule to kiedy wpisujemy te zyczenia?
Co do tej akcji to jak Thunder przygotuje wszystko sprawnie i zyczenia dotra do Steve to napewno bedzie mu milo :rocx .A tak wogule to kiedy wpisujemy te zyczenia?
No właśnie... Wyszło żem cham i prostak bom sie nie przywitał, niniejszym naprawiam swój błąd:sekcjazwlok pisze:Witamy nowego uzytkownika :beer
WITAM :beer
Zyczenia piszemy od dnia 12.03 do 19.03 czyli przez tydzień.
Heh wy też coś róbcie, bo to musi robić dużo osób, bo ja sam to wielu ludzi o tym nie powiadomie .
Heh wy też coś róbcie, bo to musi robić dużo osób, bo ja sam to wielu ludzi o tym nie powiadomie .
Nie znam nawet tego faceta. W życiu nie widziałem go na oczy,a mam go bardziej respektować niż babcię ? : >Każdy z nas napewno szanuje Steva jako człowieka,a dla niektórych pewnie jest w pewnym sensie jakimś tam autorytetem
Nie.
Ale mi wysiłek. Jasne, że tak, dobre intencje masz Krzychu. Może trochę z motyką na słońce, ale jednak masz plan.
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

jestem za..ale trzeba to zrobic rozsadnie,bez przegiecia!
No nie przesadzajmy, jeszcze by się obraziłVlad Tepes pisze:Proponuję zamiast jakichś głupich życzeń wysłać mu Thunderbirda w złotej klatce.
Widzę najazd m.in. na moją osobę, toteż trzeba co poniektóym uzasadnić stanowisko:
1. Organizacja. Takie coś wysłać mogłaby wysłać osoba o dobrych znajomościach. Bo to nie jest takie hop siup, że się wyśle prosto pod adres Harrisa i on będzie z płaczem i dumą czytał nasze wspaniałe wypociny. Po polsku.
2. Sens. Podziękować to mu można za uratowanie życia, za muzykę dziękujemy mu (w zasadzie to odsetek forum) za kupowanie płyt i latanie na koncerty. Na pewno go to bardzo obchodzi, że kilku ludzi modli się do jego obrazka tuż przed snem. Nawet mówiąc bardziej ogólnie - co z tego, że mu wyślecie te życzenia, skoro naprawdę w głębi serca potrzebuje tego kilka osób (zakłądam, ze kilka a nie jedna).
3. Dostęp. Czemu post TB z tego tematu jest napisany w trybie przypuszczającym? (zrobiłoby się, wysłałoby się...) Takie rzeczy powinny być ustalane dużo wcześniej, bo przecież jak coś nawali, to wsyzstkie podpisy w pizdu poszły. To nie może być spontaniczne niczym TB fanklub, tylko takie rzeczy się ustala znacznie wcześniej i trzeba brać poprawki na różne ewentualności.
Nie chcę innych przekonywać do swoich racji, wyraziłem swoje zdanie nt i czekam na wasze postępy w podpisach.
1. Organizacja. Takie coś wysłać mogłaby wysłać osoba o dobrych znajomościach. Bo to nie jest takie hop siup, że się wyśle prosto pod adres Harrisa i on będzie z płaczem i dumą czytał nasze wspaniałe wypociny. Po polsku.
2. Sens. Podziękować to mu można za uratowanie życia, za muzykę dziękujemy mu (w zasadzie to odsetek forum) za kupowanie płyt i latanie na koncerty. Na pewno go to bardzo obchodzi, że kilku ludzi modli się do jego obrazka tuż przed snem. Nawet mówiąc bardziej ogólnie - co z tego, że mu wyślecie te życzenia, skoro naprawdę w głębi serca potrzebuje tego kilka osób (zakłądam, ze kilka a nie jedna).
3. Dostęp. Czemu post TB z tego tematu jest napisany w trybie przypuszczającym? (zrobiłoby się, wysłałoby się...) Takie rzeczy powinny być ustalane dużo wcześniej, bo przecież jak coś nawali, to wsyzstkie podpisy w pizdu poszły. To nie może być spontaniczne niczym TB fanklub, tylko takie rzeczy się ustala znacznie wcześniej i trzeba brać poprawki na różne ewentualności.
Nie chcę innych przekonywać do swoich racji, wyraziłem swoje zdanie nt i czekam na wasze postępy w podpisach.
dla mnie to fantastyczny pomysł. na pewno pokażemy, że coś do nich czujemy, że umieramy z tęsknoty, kiedy do nas nie przyjeżdżają. Bo to prawda