Czy chcesz uczestniczyć w akcji związaną z urodzinami Steva?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy chcesz uczestniczyć w akcji związaną z urodzinami Steva?
Nie mozemy po prostu do niego zadzwonic? po co bawic sie w jakies laurki, jeszcze do niego nie dojdzie...(wiecie jak poczta pracuje) i co wtedy? bedzie mu przykro, ze nie pamietalismy 
<ONS3
Napisz do Bravo.....Katarn pisze: że coś do nich czujemy, że umieramy z tęsknoty, kiedy do nas nie przyjeżdżają.
a to dobre. uważaj, bo zdobędziesz numer telefonu który on odbieraArashi pisze:Nie mozemy po prostu do niego zadzwonic? po co bawic sie w jakies laurki, jeszcze do niego nie dojdzie...(wiecie jak poczta pracuje) i co wtedy? bedzie mu przykro, ze nie pamietalismy
Nie widzę problemu w napisaniu kilku linijek życzeń. I tak wszyscy co roku to robią
Jestem na tak.
I co teraz robimy z tą akcją ,szczerze mówiąc w tej sytuacji kiedy koncertu nie będzie ..troche nie ma sensu
. Pewnie teraz też wszyscy mają mieszane uczucia. Mimo wszystko ja napisze pare słów... :rocx
-
Deleted User 357
A mi ta akcja zwisa tak samo jak przed ogłoszeniem dat. Jak będzie trzeba wpisać parę słów to wpiszę,bo co mi szkodzi,ale żadnych łańcuszków itp. wysyłał nie będę
Nie wiem czy coś by to dało, ale warto spróbować :rocx !Vlad Tepes pisze:Właśnie teraz jakieś życzenia z Polski pewnie komuś przypomniałyby o naszym maleńkim kraiku i garstce fanów.
To czy koncert w Polsce bedzie czy nie w tej sytuacji nie ma zadnego znaczenia! Mysle , ze i tak powinnismy mu podziekowac za to , ze zrobil dla nas tak wiele.... nie sposob tego opisacThunderBird pisze:I co teraz robimy z tą akcją ,szczerze mówiąc w tej sytuacji kiedy koncertu nie będzie ..troche nie ma sensu. Pewnie teraz też wszyscy mają mieszane uczucia. Mimo wszystko ja napisze pare słów... :rocx
<ONS3
To chyba trzebaby panu Smallwoodowi złożyć jakieś życzeniaVlad Tepes pisze:I widzisz. Pipa z ciebie a nie dyplomata. Właśnie teraz jakieś życzenia z Polski pewnie komuś przypomniałyby o naszym maleńkim kraiku i garstce fanów.
-
El Dorado
o boże o boże?! Co planujecie? będą wielkie pochody w miastach w których Maiden grali koncert kiedys? Odsłonią jego pomnik tuż obok Jana Pawła II ????? OMG OMG OMG!!!

Popieram,przeciez nie wypniemy sie na to co Steve zrobil dla muzyki tylko dlatego,ze w tym roku nie zobaczymy Maiden w Polsce..Arashi pisze:To czy koncert w Polsce bedzie czy nie w tej sytuacji nie ma zadnego znaczenia! Mysle , ze i tak powinnismy mu podziekowac za to , ze zrobil dla nas tak wiele.... nie sposob tego opisac
Ale ja zartowalamLittle Moonchild pisze:Popieram,przeciez nie wypniemy sie na to co Steve zrobil dla muzyki tylko dlatego,ze w tym roku nie zobaczymy Maiden w Polsce..Arashi pisze:To czy koncert w Polsce bedzie czy nie w tej sytuacji nie ma zadnego znaczenia! Mysle , ze i tak powinnismy mu podziekowac za to , ze zrobil dla nas tak wiele.... nie sposob tego opisac
<ONS3
No tak, jak nie można po dobroci, to trzeba działać siłą. Smallwood, dorwiemy cię jeszczeVlad Tepes pisze:Ad.Am pisze:To chyba trzebaby panu Smallwoodowi złożyć jakieś życzenia bo nie wątpię, że Harris i spółka chętnie by u nas zagrali.
Ja bym mu zrobił kręcenie wora. Dzieci na forum nam się tną przez tego buca.
uuuppsssArashi pisze:Ale ja zartowalam nie wiem po co w ogole ten temat, dla mnie to ta akcja w ogole nie ma sensu
Ja w ten dzień obchodzę swoje urodziny
.