Petycja o koncert Iron Maiden w Polsce

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Petycja o koncert Iron Maiden w Polsce

Post autor: Wrath »

daj spokój z petycjami...za rok przyjadą :wink:
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

ThunderBird pisze:no chyba sie zlitują ,jak im 1 mln ludzi petycje napisze.
Chłopie to Ty się zlituj... nie ma i trudno, przecież do Niemiec chociażby nie jest aż tak daleko.
KMFDM
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

daleko to i racja. jednak sporo dorżej
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

No właśnie, ale mówi się trudno i żyje się dalej. Trzeba się z tym pogodzić i tyle.
KMFDM
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

ThunderBird pisze:A może by tak wszyscy fani z Wschodniej Europy napisali petycję o jeden koncert ,dajmy na to w Pradze, no chyba sie zlitują ,jak im 1 mln ludzi petycje napisze.
Nie ma już gdzie dodać kolejnego koncertu... Niestety musimy pogodzić się z tym, że na tej trasie nas nie odwiedzą.
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Kurde może by spróbować zrobić taką petycje razem z Rosjanami,Ukraińcami,Litwinami ,Czechami i Słowakami, TO byłaby cała masa ludzi.. wielkie wydarzenie ,może by coś ich ruszyło, chyba chcą odejśc jako wielki zespół. Mogli by ten koncert upchnąć np. 5 listopada jako początek trasy albo na sam koniec.
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Ty wierzysz w to co piszesz??
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Chyba jeszcze się nie obudził dobrze. :wink:

Ciekawe jakbyś chciał to Thunder zorganizowac.
KMFDM
SebastianArcheo
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: SebastianArcheo »

ThunderBird pisze:Kurde może by spróbować zrobić taką petycje razem z Rosjanami,Ukraińcami,Litwinami ,Czechami i Słowakami, TO byłaby cała masa ludzi.. wielkie wydarzenie ,może by coś ich ruszyło, chyba chcą odejśc jako wielki zespół. Mogli by ten koncert upchnąć np. 5 listopada jako początek trasy albo na sam koniec.
I co?!zrobia ten koncert w MOSKWIE...hehehe..na bank bedzie taniej dojechac...hehehe

ale chyba Ci sie to snilo...to spij dalej!
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Tak ,wierze, i poprostu bardzo chce tego koncertu, bo być moze jest to ostatni koncert Iron Maiden w Polsce,takie zagrożenie jest. Myśle że teraz bracia Czesi i bracia Rosjanie też myślą o czymś takim. Gdyby np. był koncert w Pradze albo na Węgrzech to ok, ale Europa Śr. i Wsch. nie dostała nic, poprostu nic.
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

Myśle że teraz bracia Czesi i bracia Rosjanie też myślą o czymś takim
Nie nie , panslawizm to nie te czasy . Mysle ze tych co ustalaja rozpiske trasy nie ruszy specjalnie wielka slavska krucjata.
Kowal-999
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Kowal-999 »

W sumie petycja nic nie da , :/ szkoda , bo nie wiadomo czyja to wina ze go nie ma , Maideni nie załatwili u ans koncertu , Politycy sie nie zgodzili ( juz poodwoływali pare koncertów dajmy na to Dark Funeral ) , czy miejsca na koncert nie znaleźli :/
...SCREAM FOR ME ALL WORLD , SCREAM FOR ME ....
SebastianArcheo
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: SebastianArcheo »

Kowal-999 pisze:W sumie petycja nic nie da , :/ szkoda , bo nie wiadomo czyja to wina ze go nie ma , Maideni nie załatwili u ans koncertu , Politycy sie nie zgodzili ( juz poodwoływali pare koncertów dajmy na to Dark Funeral ) , czy miejsca na koncert nie znaleźli :/
tak ! tak ! Iron Maiden to "Szatanisci"!hehe
Ad.Am
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Ad.Am »

SebastianArcheo pisze:
Kowal-999 pisze:W sumie petycja nic nie da , :/ szkoda , bo nie wiadomo czyja to wina ze go nie ma , Maideni nie załatwili u ans koncertu , Politycy sie nie zgodzili ( juz poodwoływali pare koncertów dajmy na to Dark Funeral ) , czy miejsca na koncert nie znaleźli :/
tak ! tak ! Iron Maiden to "Szatanisci"!hehe
No wiesz, od kiedy rządzi PiS jestem gotowy na taką możliwość, że nie będzie już koncertów metalowych w tym kraju :lol: :lol:
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

JEEEEEE NA ULICE!!! ZA BIALORUS I KONCERT IRON MAIDEN W POLSCE!!!!! STOP PTASIEJ GRYPIE~!!!!!! sTEVE NA PREZYDENTA WUKAESU*!!!!

*wks - Wybrzeze Kości SŁoniowej
Urchin
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Urchin »

Vlad Tepes pisze:
ThunderBird pisze:Kurde może by spróbować zrobić taką petycje razem z Rosjanami,Ukraińcami,Litwinami ,Czechami i Słowakami, TO byłaby cała masa ludzi.. wielkie wydarzenie ,może by coś ich ruszyło, chyba chcą odejśc jako wielki zespół. Mogli by ten koncert upchnąć np. 5 listopada jako początek trasy albo na sam koniec.
Powinieneś jeszcze wciągnąć do tej akcji Chiny i Mongolię. Może uda się coś zorganizować np. w Ułan Bator. :lol:
i na stacji polarnej...to do ksiegi rekorow guinessa mogloby pojsc :roll:
edii
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: edii »

Kurde chłopak ma wyobraźnie :lol:
Paolo
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Paolo »

jestem za :lol: :lol:

O_o
<ONS3
Ad.Am
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Ad.Am »

Urchin pisze:
Vlad Tepes pisze:
Powinieneś jeszcze wciągnąć do tej akcji Chiny i Mongolię. Może uda się coś zorganizować np. w Ułan Bator. :lol:
i na stacji polarnej...to do ksiegi rekorow guinessa mogloby pojsc :roll:
Kto jak kto, ale Ironi byliby do tego zdolni :lol:
Awatar użytkownika
tenebrosa
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: tenebrosa »

ThunderBird pisze:Tak ,wierze, i poprostu bardzo chce tego koncertu
A ja Ci powiem, ThunderBird, że Cię doskonale rozumiem. Czekałam na ten poniedziałek, 6. marca jak na jakieś święto, a tu tylko się zajebiście zawiodłam. Zapewne jak tysiące innych osób. Trudno mi było zrozumieć takie proste zdanie, które nie chciało do mnie dotrzeć:

NIE BĘDZIE MAIDEN W POLSCE :(

Też miałam w głowie taką myśl, żeby napisać petycję, ale jak kilka osób już tu wspomniało: petycja w niczym już nie pomoże. Jest za późno i nic się nie da zmienić.

Co do oceniania czyja to wina - myślę, że powinniśmy zostawić ten temat, bo to do niczego nie prowadzi.

Powiecie, że Ironi nie chcą u nas grać? Pozwólcie mi przypomnieć, co Bruce powiedział w pewien upalny majowy wieczór:

"Poland, without You we couldn't exist"

Ja wierzę w te słowa, nie wiem jak wy...

Łatwo jest powiedzieć, że chodzi tu o kasę. Możliwe, że tak jest... Ja wiem jedno: kapeli, której słucham od tylu lat, której teksty są dla mnie tak cenne i której muza nieraz pomagała mi w trudnych chwilach po prostu dalej żyć, nie poddać się i walczyć o takie coś na pewno nie posadzę.

To tyle. Pozdrawiam :wink:
...Living on a razors edge, balancing on a ledge...
ODPOWIEDZ