Petycja o koncert Iron Maiden w Polsce
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Petycja o koncert Iron Maiden w Polsce
daj spokój z petycjami...za rok przyjadą 
Chłopie to Ty się zlituj... nie ma i trudno, przecież do Niemiec chociażby nie jest aż tak daleko.ThunderBird pisze:no chyba sie zlitują ,jak im 1 mln ludzi petycje napisze.
KMFDM
daleko to i racja. jednak sporo dorżej
No właśnie, ale mówi się trudno i żyje się dalej. Trzeba się z tym pogodzić i tyle.
KMFDM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie ma już gdzie dodać kolejnego koncertu... Niestety musimy pogodzić się z tym, że na tej trasie nas nie odwiedzą.ThunderBird pisze:A może by tak wszyscy fani z Wschodniej Europy napisali petycję o jeden koncert ,dajmy na to w Pradze, no chyba sie zlitują ,jak im 1 mln ludzi petycje napisze.
Kurde może by spróbować zrobić taką petycje razem z Rosjanami,Ukraińcami,Litwinami ,Czechami i Słowakami, TO byłaby cała masa ludzi.. wielkie wydarzenie ,może by coś ich ruszyło, chyba chcą odejśc jako wielki zespół. Mogli by ten koncert upchnąć np. 5 listopada jako początek trasy albo na sam koniec.
Ty wierzysz w to co piszesz??
Chyba jeszcze się nie obudził dobrze.
Ciekawe jakbyś chciał to Thunder zorganizowac.
Ciekawe jakbyś chciał to Thunder zorganizowac.
KMFDM
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

I co?!zrobia ten koncert w MOSKWIE...hehehe..na bank bedzie taniej dojechac...heheheThunderBird pisze:Kurde może by spróbować zrobić taką petycje razem z Rosjanami,Ukraińcami,Litwinami ,Czechami i Słowakami, TO byłaby cała masa ludzi.. wielkie wydarzenie ,może by coś ich ruszyło, chyba chcą odejśc jako wielki zespół. Mogli by ten koncert upchnąć np. 5 listopada jako początek trasy albo na sam koniec.
ale chyba Ci sie to snilo...to spij dalej!
Tak ,wierze, i poprostu bardzo chce tego koncertu, bo być moze jest to ostatni koncert Iron Maiden w Polsce,takie zagrożenie jest. Myśle że teraz bracia Czesi i bracia Rosjanie też myślą o czymś takim. Gdyby np. był koncert w Pradze albo na Węgrzech to ok, ale Europa Śr. i Wsch. nie dostała nic, poprostu nic.
-
Deleted User 1309
Nie nie , panslawizm to nie te czasy . Mysle ze tych co ustalaja rozpiske trasy nie ruszy specjalnie wielka slavska krucjata.Myśle że teraz bracia Czesi i bracia Rosjanie też myślą o czymś takim
W sumie petycja nic nie da , :/ szkoda , bo nie wiadomo czyja to wina ze go nie ma , Maideni nie załatwili u ans koncertu , Politycy sie nie zgodzili ( juz poodwoływali pare koncertów dajmy na to Dark Funeral ) , czy miejsca na koncert nie znaleźli :/
...SCREAM FOR ME ALL WORLD , SCREAM FOR ME ....
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

tak ! tak ! Iron Maiden to "Szatanisci"!heheKowal-999 pisze:W sumie petycja nic nie da , :/ szkoda , bo nie wiadomo czyja to wina ze go nie ma , Maideni nie załatwili u ans koncertu , Politycy sie nie zgodzili ( juz poodwoływali pare koncertów dajmy na to Dark Funeral ) , czy miejsca na koncert nie znaleźli :/
No wiesz, od kiedy rządzi PiS jestem gotowy na taką możliwość, że nie będzie już koncertów metalowych w tym krajuSebastianArcheo pisze:tak ! tak ! Iron Maiden to "Szatanisci"!heheKowal-999 pisze:W sumie petycja nic nie da , :/ szkoda , bo nie wiadomo czyja to wina ze go nie ma , Maideni nie załatwili u ans koncertu , Politycy sie nie zgodzili ( juz poodwoływali pare koncertów dajmy na to Dark Funeral ) , czy miejsca na koncert nie znaleźli :/
JEEEEEE NA ULICE!!! ZA BIALORUS I KONCERT IRON MAIDEN W POLSCE!!!!! STOP PTASIEJ GRYPIE~!!!!!! sTEVE NA PREZYDENTA WUKAESU*!!!!
*wks - Wybrzeze Kości SŁoniowej
*wks - Wybrzeze Kości SŁoniowej
i na stacji polarnej...to do ksiegi rekorow guinessa mogloby pojscVlad Tepes pisze:Powinieneś jeszcze wciągnąć do tej akcji Chiny i Mongolię. Może uda się coś zorganizować np. w Ułan Bator.ThunderBird pisze:Kurde może by spróbować zrobić taką petycje razem z Rosjanami,Ukraińcami,Litwinami ,Czechami i Słowakami, TO byłaby cała masa ludzi.. wielkie wydarzenie ,może by coś ich ruszyło, chyba chcą odejśc jako wielki zespół. Mogli by ten koncert upchnąć np. 5 listopada jako początek trasy albo na sam koniec.
Kurde chłopak ma wyobraźnieThunderBird pisze:Kurde może by spróbować zrobić taką petycje razem z Rosjanami,Ukraińcami,Litwinami ,Czechami i Słowakami, TO byłaby cała masa ludzi.. wielkie wydarzenie ,może by coś ich ruszyło, chyba chcą odejśc jako wielki zespół. Mogli by ten koncert upchnąć np. 5 listopada jako początek trasy albo na sam koniec.
jestem zaThunderBird pisze:Kurde może by spróbować zrobić taką petycje razem z Rosjanami,Ukraińcami,Litwinami ,Czechami i Słowakami, TO byłaby cała masa ludzi.. wielkie wydarzenie ,może by coś ich ruszyło, chyba chcą odejśc jako wielki zespół. Mogli by ten koncert upchnąć np. 5 listopada jako początek trasy albo na sam koniec.
O_o
<ONS3
Kto jak kto, ale Ironi byliby do tego zdolniUrchin pisze:i na stacji polarnej...to do ksiegi rekorow guinessa mogloby pojscVlad Tepes pisze:Powinieneś jeszcze wciągnąć do tej akcji Chiny i Mongolię. Może uda się coś zorganizować np. w Ułan Bator.ThunderBird pisze:Kurde może by spróbować zrobić taką petycje razem z Rosjanami,Ukraińcami,Litwinami ,Czechami i Słowakami, TO byłaby cała masa ludzi.. wielkie wydarzenie ,może by coś ich ruszyło, chyba chcą odejśc jako wielki zespół. Mogli by ten koncert upchnąć np. 5 listopada jako początek trasy albo na sam koniec.
A ja Ci powiem, ThunderBird, że Cię doskonale rozumiem. Czekałam na ten poniedziałek, 6. marca jak na jakieś święto, a tu tylko się zajebiście zawiodłam. Zapewne jak tysiące innych osób. Trudno mi było zrozumieć takie proste zdanie, które nie chciało do mnie dotrzeć:ThunderBird pisze:Tak ,wierze, i poprostu bardzo chce tego koncertu
NIE BĘDZIE MAIDEN W POLSCE
Też miałam w głowie taką myśl, żeby napisać petycję, ale jak kilka osób już tu wspomniało: petycja w niczym już nie pomoże. Jest za późno i nic się nie da zmienić.
Co do oceniania czyja to wina - myślę, że powinniśmy zostawić ten temat, bo to do niczego nie prowadzi.
Powiecie, że Ironi nie chcą u nas grać? Pozwólcie mi przypomnieć, co Bruce powiedział w pewien upalny majowy wieczór:
"Poland, without You we couldn't exist"
Ja wierzę w te słowa, nie wiem jak wy...
Łatwo jest powiedzieć, że chodzi tu o kasę. Możliwe, że tak jest... Ja wiem jedno: kapeli, której słucham od tylu lat, której teksty są dla mnie tak cenne i której muza nieraz pomagała mi w trudnych chwilach po prostu dalej żyć, nie poddać się i walczyć o takie coś na pewno nie posadzę.
To tyle. Pozdrawiam
...Living on a razors edge, balancing on a ledge...