Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
... dokładnie kwestia wyjazdu jest bardzo ważna ... sporo osób zapewne bedzie musiało dojechac do Poznania może nawet dzień wcześniej ... wiadomo komunikacja państwowa w naszm kraju niestety kuleje [mam na mysli głównie PKP] ... sam na początku liczyłem się z tym że przyjade do Poznania dzień wczesniej przenocuję w hotelu i nastepnego dnia wyjazd autokarem z ekipą Sanktuarium/Shortcut ... okazało się jednak że będę w Niemczech już na tydzień przed koncertem tak więc w moim przypadku kwestia dojazdu juz nie stanowi problemu aczkolwiek do Dortmundu będę musiał dojechać z Essen.
lepiej bylo by wyjechac wczesniej a to np.z powodu przystankow browarowych (za potrzeba). A czy wiadomo by bylo jaki to autobus tzn w co jest zaopatrzony.Bo do Chorzowa mial byc wyposazony w wc tvdvd a jak sie okazalo to tego nie bylo
a fajnie byloby obejzec sobie jakis koncert Ironow na dvd w autokarze :rocx
-
Jack
Fakt ! kwesita dojazdu a dokładnie godizny jest barodz kluczowa ... napewno nie tylko dla mnie .. .Mysle ze ludzie beda dojezdzali w kilku odległych rejonow..wiec warto juz cos wiedziec.. No ale mamy jeszcze czas .. wiec ;]
A był ktos z was juz na jakims wiekszym koncercie w Niemczech ? jak tam jest z wnoszeniem aparatu fotograficznego ;P:P ?? ?
A był ktos z was juz na jakims wiekszym koncercie w Niemczech ? jak tam jest z wnoszeniem aparatu fotograficznego ;P:P ?? ?
mam nadzieje ze poznam na majowym zlocie ludzi, z ktorymi bede mogl sie zabrac do poznania
moze nawet jakis samochod z wolnym miejscem sie przydarzy 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tego co pamiętam to autokary Shortcut'u posiadają takie dodatki.Premus pisze:lepiej bylo by wyjechac wczesniej a to np.z powodu przystankow browarowych (za potrzeba). A czy wiadomo by bylo jaki to autobus tzn w co jest zaopatrzony.Bo do Chorzowa mial byc wyposazony w wc tvdvd a jak sie okazalo to tego nie bylo
Ale jeszcze się dowiem...
Myślę, że nie będzie problemu.Dziku pisze:a fajnie byloby obejzec sobie jakis koncert Ironow na dvd w autokarze :rocx
Na jedyn koncercie chyba się nie skończy bo droga długa jest ;p
No ja będę z Siewierza jechał. Pociągiem z Katowic prawdopodobnie, więc to istotne dla mnie. Mam nadzieję że się zbierze jakaś ekipa ze ślaśka żeby jednym pociągiem jechać. Było by raźniej :beerJack pisze:Fakt ! kwesita dojazdu a dokładnie godizny jest barodz kluczowa ... napewno nie tylko dla mnie .. .Mysle ze ludzie beda dojezdzali w kilku odległych rejonow..wiec warto juz cos wiedziec.. No ale mamy jeszcze czas .. wiec ;]
UP THE IRONS ! ! !
jadę z Wami.Odpisali mi z Shortcuta i zaraz poleciałem wysłąć kasiore.Nie mało trza wywalić na ten gigus ale plułbym sobie w brode gdybym nie pojechał,tym bardziej ze to wyjazd z mojego miasta 
Ja też jadę z Katowic. Myślę że się w lato spotkamy :beer w pare osób.Byku pisze: No ja będę z Siewierza jechał. Pociągiem z Katowic prawdopodobnie, więc to istotne dla mnie. Mam nadzieję że się zbierze jakaś ekipa ze ślaśka żeby jednym pociągiem jechać. Było by raźniej
Jutro idę na pocztę odebrać COŚ
No trzeba się spotkać :beer :beer :beer :beerpiniol pisze: Ja też jadę z Katowic. Myślę że się w lato spotkamy :beer w pare osób.
Jutro idę na pocztę odebrać COŚ
UP THE IRONS ! ! !
Mirdaroh pisze:Na jedyn koncercie chyba się nie skończy bo droga długa jest ;p
a ja tu kombinowalem jak zrobic "noc z maidenami"
Jak kierowca sie naslucha maidenow to bedzie nas blagal zeby go wziac ze soba na koncert. w zamian moze porozwozi nas wszystkich po domach :d
Będziemy w kółko oglądać RiR, DotR i koncerty z TED...Mirdaroh pisze:Na jedyn koncercie chyba się nie skończy bo droga długa jest ;p
Mam problem. Okazało się, że został tylko jeden pakiet (bilet+przejazd). I teraz się zastanawiam czy kupić go czy dać sobie spokój. Miałem jechać z osoba towarzyszącą i nie wiem co teraz mam robić
. Czy jak zamówię i wystawią na mnie ubezpieczenie to będę mógł to w przyszłości odsprzedać komuś innemu?
PS: Jakby ktoś zrezygnował ze swojego pakietu to bardzo proszę aby się ze mną skontaktował.
PS: Jakby ktoś zrezygnował ze swojego pakietu to bardzo proszę aby się ze mną skontaktował.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie można odsprzedawać pakietów.BartSmith pisze:Mam problem. Okazało się, że został tylko jeden pakiet (bilet+przejazd). I teraz się zastanawiam czy kupić go czy dać sobie spokój. Miałem jechać z osoba towarzyszącą i nie wiem co teraz mam robić. Czy jak zamówię i wystawią na mnie ubezpieczenie to będę mógł to w przyszłości odsprzedać komuś innemu?
Zresztą wszystkie bilety dostępne w przedsprzedaży (także te z przejazdem) są już WYPRZEDANE. Pozostaje czekać na normalną sprzedaż na www.shortcut.pl - damy Wam znać na stronie kiedy się rozpocznie.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Czyli jak nie daj Bóg się złamie rękę, nogę albo jeszcze co gorszego i nie będzie mógł pojechać to bilet przepada? Nie można go w takim przypadku odsprzedać bądz oddać?WICKER MAN pisze:
Nie można odsprzedawać pakietów.
Kratos pisze: Czyli jak nie daj Bóg się złamie rękę, nogę albo jeszcze co gorszego
Uleczy Cie muzyka Maiden
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Prawdziwy fan pojedzie na Maiden nawet ze złamaną nogą czy ręką.Kratos pisze:Czyli jak nie daj Bóg się złamie rękę, nogę albo jeszcze co gorszego i nie będzie mógł pojechać to bilet przepada? Nie można go w takim przypadku odsprzedać bądz oddać?
A na serio - ewentualne przypadki będziemy rozpatrywać indywidualnie. Na razie nie ma takiej potrzeby więc nie ma problemu.
:rocxWICKER MAN pisze:Prawdziwy fan pojedzie na Maiden nawet ze złamaną nogą czy ręką.
Hmm... Wicker masz dziwne informacje... Pytałem Shortcut o odsprzedawanie pakietów i powiedzieli że nie ma problemu tylko muszę im to odpowiednio wcześniej przed wyjazdem powidzieć
UP THE IRONS ! ! !