Wyjazd do Dortmundu - FAQ

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
jesper
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ

Post autor: jesper »

... dokładnie kwestia wyjazdu jest bardzo ważna ... sporo osób zapewne bedzie musiało dojechac do Poznania może nawet dzień wcześniej ... wiadomo komunikacja państwowa w naszm kraju niestety kuleje [mam na mysli głównie PKP] ... sam na początku liczyłem się z tym że przyjade do Poznania dzień wczesniej przenocuję w hotelu i nastepnego dnia wyjazd autokarem z ekipą Sanktuarium/Shortcut ... okazało się jednak że będę w Niemczech już na tydzień przed koncertem tak więc w moim przypadku kwestia dojazdu juz nie stanowi problemu aczkolwiek do Dortmundu będę musiał dojechać z Essen.
Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Premus »

lepiej bylo by wyjechac wczesniej a to np.z powodu przystankow browarowych (za potrzeba). A czy wiadomo by bylo jaki to autobus tzn w co jest zaopatrzony.Bo do Chorzowa mial byc wyposazony w wc tvdvd a jak sie okazalo to tego nie bylo
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Dziku »

a fajnie byloby obejzec sobie jakis koncert Ironow na dvd w autokarze :rocx
Jack

Post autor: Jack »

Fakt ! kwesita dojazdu a dokładnie godizny jest barodz kluczowa ... napewno nie tylko dla mnie .. .Mysle ze ludzie beda dojezdzali w kilku odległych rejonow..wiec warto juz cos wiedziec.. No ale mamy jeszcze czas .. wiec ;]

A był ktos z was juz na jakims wiekszym koncercie w Niemczech ? jak tam jest z wnoszeniem aparatu fotograficznego ;P:P ?? ?
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

mam nadzieje ze poznam na majowym zlocie ludzi, z ktorymi bede mogl sie zabrac do poznania :D moze nawet jakis samochod z wolnym miejscem sie przydarzy :P
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Premus pisze:lepiej bylo by wyjechac wczesniej a to np.z powodu przystankow browarowych (za potrzeba). A czy wiadomo by bylo jaki to autobus tzn w co jest zaopatrzony.Bo do Chorzowa mial byc wyposazony w wc tvdvd a jak sie okazalo to tego nie bylo
Z tego co pamiętam to autokary Shortcut'u posiadają takie dodatki. ;)
Ale jeszcze się dowiem...
Dziku pisze:a fajnie byloby obejzec sobie jakis koncert Ironow na dvd w autokarze :rocx
Myślę, że nie będzie problemu. ;)
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mirdaroh »

Na jedyn koncercie chyba się nie skończy bo droga długa jest ;p
Awatar użytkownika
Byku
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Byku »

Jack pisze:Fakt ! kwesita dojazdu a dokładnie godizny jest barodz kluczowa ... napewno nie tylko dla mnie .. .Mysle ze ludzie beda dojezdzali w kilku odległych rejonow..wiec warto juz cos wiedziec.. No ale mamy jeszcze czas .. wiec ;]

A był ktos z was juz na jakims wiekszym koncercie w Niemczech ? jak tam jest z wnoszeniem aparatu fotograficznego ;P:P ?? ?
No ja będę z Siewierza jechał. Pociągiem z Katowic prawdopodobnie, więc to istotne dla mnie. Mam nadzieję że się zbierze jakaś ekipa ze ślaśka żeby jednym pociągiem jechać. Było by raźniej :beer
UP THE IRONS ! ! !
Łukasz W
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Łukasz W »

jadę z Wami.Odpisali mi z Shortcuta i zaraz poleciałem wysłąć kasiore.Nie mało trza wywalić na ten gigus ale plułbym sobie w brode gdybym nie pojechał,tym bardziej ze to wyjazd z mojego miasta :wink:
piniol
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: piniol »

Byku pisze: No ja będę z Siewierza jechał. Pociągiem z Katowic prawdopodobnie, więc to istotne dla mnie. Mam nadzieję że się zbierze jakaś ekipa ze ślaśka żeby jednym pociągiem jechać. Było by raźniej
Ja też jadę z Katowic. Myślę że się w lato spotkamy :beer w pare osób.
Jutro idę na pocztę odebrać COŚ :lol:
Awatar użytkownika
Byku
-#Wrathchild
-#Wrathchild

piniol pisze: Ja też jadę z Katowic. Myślę że się w lato spotkamy :beer w pare osób.
Jutro idę na pocztę odebrać COŚ :lol:
No trzeba się spotkać :beer :beer :beer :beer
UP THE IRONS ! ! !
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Mirdaroh pisze:Na jedyn koncercie chyba się nie skończy bo droga długa jest ;p

a ja tu kombinowalem jak zrobic "noc z maidenami" :D

Jak kierowca sie naslucha maidenow to bedzie nas blagal zeby go wziac ze soba na koncert. w zamian moze porozwozi nas wszystkich po domach :d
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

Mirdaroh pisze:Na jedyn koncercie chyba się nie skończy bo droga długa jest ;p
Będziemy w kółko oglądać RiR, DotR i koncerty z TED... :twisted:
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BartSmith »

Mam problem. Okazało się, że został tylko jeden pakiet (bilet+przejazd). I teraz się zastanawiam czy kupić go czy dać sobie spokój. Miałem jechać z osoba towarzyszącą i nie wiem co teraz mam robić :cry: . Czy jak zamówię i wystawią na mnie ubezpieczenie to będę mógł to w przyszłości odsprzedać komuś innemu?

PS: Jakby ktoś zrezygnował ze swojego pakietu to bardzo proszę aby się ze mną skontaktował.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

BartSmith pisze:Mam problem. Okazało się, że został tylko jeden pakiet (bilet+przejazd). I teraz się zastanawiam czy kupić go czy dać sobie spokój. Miałem jechać z osoba towarzyszącą i nie wiem co teraz mam robić :cry: . Czy jak zamówię i wystawią na mnie ubezpieczenie to będę mógł to w przyszłości odsprzedać komuś innemu?

PS: Jakby ktoś zrezygnował ze swojego pakietu to bardzo proszę aby się ze mną skontaktował.
Nie można odsprzedawać pakietów.
Zresztą wszystkie bilety dostępne w przedsprzedaży (także te z przejazdem) są już WYPRZEDANE. Pozostaje czekać na normalną sprzedaż na www.shortcut.pl - damy Wam znać na stronie kiedy się rozpocznie.
Awatar użytkownika
Mr.Hankey
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Mr.Hankey »

WICKER MAN pisze:
Nie można odsprzedawać pakietów.
Czyli jak nie daj Bóg się złamie rękę, nogę albo jeszcze co gorszego i nie będzie mógł pojechać to bilet przepada? Nie można go w takim przypadku odsprzedać bądz oddać?
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Kratos pisze: Czyli jak nie daj Bóg się złamie rękę, nogę albo jeszcze co gorszego

Uleczy Cie muzyka Maiden :twisted:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Kratos pisze:Czyli jak nie daj Bóg się złamie rękę, nogę albo jeszcze co gorszego i nie będzie mógł pojechać to bilet przepada? Nie można go w takim przypadku odsprzedać bądz oddać?
Prawdziwy fan pojedzie na Maiden nawet ze złamaną nogą czy ręką. :P :D ;)

A na serio - ewentualne przypadki będziemy rozpatrywać indywidualnie. Na razie nie ma takiej potrzeby więc nie ma problemu.
Awatar użytkownika
Deep
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Deep »

WICKER MAN pisze:Prawdziwy fan pojedzie na Maiden nawet ze złamaną nogą czy ręką.
:rocx
Awatar użytkownika
Byku
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Hmm... Wicker masz dziwne informacje... Pytałem Shortcut o odsprzedawanie pakietów i powiedzieli że nie ma problemu tylko muszę im to odpowiednio wcześniej przed wyjazdem powidzieć
UP THE IRONS ! ! !
Zablokowany