Tu się z kolegą nie zgodzę.herki pisze:Revelations - 10/100
No i zapomniałeś o ocenieniu Live in Japan.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Tu się z kolegą nie zgodzę.herki pisze:Revelations - 10/100
Aha, w ten sposób. Ok, rozumiem. Kwestia gustu, bo mi się właśnie podoba. A szczególnie "Nomad" i "Whisper" - > Świetnie brzmi Ner z Peterem razem.herki pisze:No nie trzeba się ze mną zgadzać, ale "Revelations" IMO to największa porażka w historii Vadera. To jest tak cholernie nudna płyta, tak nieciekawa, taka tragiczna, że aż mnie krew zalewa jak sobie przypomnę że wydałem na nią 29 złTakiego czegoś Vader nie powinien wydać - PORAŻKA. Płyta jest chwalona wszędzie, a ja w niej nie widzę NIC interesującego. NIC NIC NIC. Po prostu dno. Technicznie czy brzmieniowo nie mam nic od zarzucenia, ale te kompozycje, to wszystko jest NUDNE. I już.
dajac 88 gromowi B . nie zaskoczylo mnie to. Revelations to swietny album, nie najlepszy , ale na pewno bardzo wazny.herki pisze:. NIC NIC NIC. Po prostu dno.
Puszcze mojej babci Slaves Shall Serve. Zapytam jak się jej podoba i czy widziała by go w radiuGriszmak pisze:No jak dla mnie to Vader lepszy, nie jest tak komercyjny jak Behemoth
...a babcia wtedy niesmialo podejdzie do szafki i wyciagnie juz przyrdzewialy winyl From The Pagan Vastlands.Ximinez pisze: Puszcze mojej babci Slaves Shall Serve. Zapytam jak się jej podoba i czy widziała by go w radiu![]()
slayer pisze:...a babcia wtedy niesmialo podejdzie do szafki i wyciagnie juz przyrdzewialy winyl From The Pagan Vastlands.
"Dziecko Kochane. Slaves Shall Serve to juz nie poganski black. Pamietasz ten las ... co bylismy na spacerku? to wlasnie tam poznalam Adasia...
Nie wiedzialam,ze ten swiat moze go tak zmienic. A powtarzalam ,zeby dal sobie spokoj z chlopcami z Nile....

To mało powiedziane, prawie spadłem z krzesła.Świnek69 pisze:slayer, jesteś MISTRZEM
To była aluzja do "The art of war"?speedrw pisze:Mam też nadzieję, że będzie dłuższa niż 15 minut Laughing