No taaak, mi nawet nie o brzmienie chodziło tylko ogólnie o charakter muzyki - taki chaos to może byćM@ti pisze:Fakt, ale oprócz TGE (w moim przypadku przynajmniej), dla mnie to to od razu było perełką z krystalicznym brzmieniem, ani trochę syfu.
Nevermore
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nevermore
Chaos też jest, ale IMO na TGE wszystko jest jakby troszkę bardziej stonowane, porównując np. taki Politics...Artur pisze:mi nawet nie o brzmienie chodziło tylko ogólnie o charakter muzyki - taki chaos to może być
Podobnie jak Rubin. I mam nadizeję że ten drugi stanie na wysokości zadania z nowym Slayerem (ale znając Rubina to zapewne tak zrobi).Artur pisze:Ten facet, to normalnie czego się nie dotknie to jest genialne
Dokładnie... po pierwszym przesłuchaniu DHIDW nie wiedziałem co o tym w ogóle myśleć, takie sieczkowate i bez ładu i składu się zdawałoArtur pisze:Nevermore to jeden taki zajebisty syf, chaos, oczywiście tylko z początku
A ja zacząłem przygode z Nevermore dzięki jakiejś gazetce...
Mystic Art, albo coś takiego. Bo tam This Godless Endeavor był płytą miesiąca i sie skusiłem i nie żałuje he he. Narazie wszystko mi sie podoba, ale może dlatego, że za krótko ich słucham.
Mystic Art, albo coś takiego. Bo tam This Godless Endeavor był płytą miesiąca i sie skusiłem i nie żałuje he he. Narazie wszystko mi sie podoba, ale może dlatego, że za krótko ich słucham.
Hehe, a przecież z nimi to jest tak, że im więcej słuchasz tym bardziej się podobapaniron pisze:Narazie wszystko mi sie podoba, ale może dlatego, że za krótko ich słucham.
A co słyszałęś Paniron??
No mam wszyskie płytki ale na razie słuchałem ich tak po trochu.Najwięcej "Thie Godless..." bo ją pierwswzą kupiłem i w miare dobrze znam, a z wcześniejszych to powoli przemierzam przez "Dead Heart..."
Nie słucham ich zbyt często, bo to jest taka muza, że nie można jej włączyś ot tak sobie, tylko trzeba być w odpowiednim nastroju i najlepiej żeby nikt nie przeszkadzał.Wtedy można sie dobrze wsłuchać i jest git
Nie słucham ich zbyt często, bo to jest taka muza, że nie można jej włączyś ot tak sobie, tylko trzeba być w odpowiednim nastroju i najlepiej żeby nikt nie przeszkadzał.Wtedy można sie dobrze wsłuchać i jest git
Ładnie to ująłeś
No ja to w sumie mógłbym się nimi codziennie katować, ale jest przecież tyle muzyki dookoła, że trzeba poznawać wciąż nowe rzeczy, więc NM czasem trzeba odłożyć
Ale i tak już zawsze będę jednym z moich ulubionych zespołów, nie ma bata :rocx Już nie mogę się doczekać nowej płyty
Ja wiem, że od premiery "TGE" nie minęło zbyt dużo, ale qrcze mam duuuży apetyt na jeszcze więcej NM... A mogliby jak dla mnie nawet koncetówkę wydać
Posłuchałbym z najwięszą przyjemnością... byleby dobrze nagrana bo muzyka NM wręcz tego wymaga... inaczej to może totalnie chaotycznie brzmieć...
No koncertówka by sie przydała, albo jeszcze DVD, chociaż już o tym pisałem wcześniej...
A byłeś może na Metalmanii ?
Cholera ja nie miałem z kim jechać, ale i tak nie lubie festiwali...
Może jakby dali 'normalny' koncert to bym pojechał.
I tak żałuje bo to było historycczne wydarzenie, bo pierwszy wystep w naszym kraju. W takich chwilach człowiek żałuje że nie zaczą ich słuchać wcześniej...
A byłeś może na Metalmanii ?
Cholera ja nie miałem z kim jechać, ale i tak nie lubie festiwali...
Może jakby dali 'normalny' koncert to bym pojechał.
I tak żałuje bo to było historycczne wydarzenie, bo pierwszy wystep w naszym kraju. W takich chwilach człowiek żałuje że nie zaczą ich słuchać wcześniej...
Byłeśpaniron pisze:A byłeś może na Metalmanii ?
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic. ... &start=224
Cośtam skrobnąłem
No wiadomo, tylko się zastanawiam czy ktoś to, jakby nie patrzeć, ryzyko podejmie... NM zbyt popularne nie jest i nawet nie wiadomo jak by się sprawa miałą z wypełnieniem klubupaniron pisze:Może jakby dali 'normalny' koncert to bym pojechał.
Dokładnie. Sam sie dziwiłem dlaczego nic nie słysałem o tym zespole, mimo że działają już sporo czasu i wydali kilka płyt. Zawsze jak kogoś pytam o Nevermore to sie tak na mnie patrzą jakby to była jakaś kapela z Afryki, o której nikt nic nie wie.
Mam tylko nadzieje, że doczekam sie jeszcze zobaczyć ich na żywo...
Mam tylko nadzieje, że doczekam sie jeszcze zobaczyć ich na żywo...
jak na taka kapele i na to co widzialem na wszelkich video zespolu to mus teraz.mus.paniron pisze:albo jeszcze DVD,
Jazz is not dead, it just smells funny.
Noo to by była kompletna klapa gdyby brzmienie było zbyt brudne... fajne to jest u innych zespołów ale u Nevermore raczej by się nie komponowało z tym co grają... taka zupełna sieczka by mogła wyjśćArtur pisze: A mogliby jak dla mnie nawet koncetówkę wydać Posłuchałbym z najwięszą przyjemnością... byleby dobrze nagrana bo muzyka NM wręcz tego wymaga... inaczej to może totalnie chaotycznie brzmieć...
Artur- znalazłem przypadkiem Twój stary Awatar

Koles ma trochę dziwny image
no tez mam takei wrażeniesyzygy pisze:Koles ma trochę dziwny image
A to jest z czasów "Enemies Of Reality", wtedy ponoć Warrel miał jakieś problemy z alkoholem... Teraz chłopcy wyglądają tak:

A sam Warrel:

Generalnie to wyglądem kompletnie się nie wyróżniają spośród innych metalowych zespołów. Dobrze, że zostaje muzyka
A tak w ogóle to co jest dziwnego w tym imidżu??

A sam Warrel:

Generalnie to wyglądem kompletnie się nie wyróżniają spośród innych metalowych zespołów. Dobrze, że zostaje muzyka
A tak w ogóle to co jest dziwnego w tym imidżu??
Ostatnio zmieniony pt maja 12, 2006 1:02 pm przez Artur, łącznie zmieniany 2 razy.
tutaj jest jeszcze lepszy :laughMatek pisze: wyraz twarzy typu "zaraz się zesram"

a tu to już przegięcie:

To se obczajcie tę fotę, młody Warrel jak demon wygląda
To zdjęcie to nawet chyba sprzed Sanctuary jest, ale nie wiem na pewno:

Ostatnio zmieniony pt maja 12, 2006 12:59 pm przez Artur, łącznie zmieniany 1 raz.
he he fajna bransoleta
Z łańcucha od kolarzówki chyba
Z łańcucha od kolarzówki chyba
-
Deleted User 622
Nie mozna hotlinkowac. Zapisz na dysku i wyslij go na imageshack
Zrobione
BTW - ta druga fota którą wkleił Kuba jest masakryczna
Zapewne z czasów "Enemies Of Reality", jakże mogłoby być inaczej