Nie słyszałem z 90 roku i okolic żadnych bootów.Matek pisze:no to przesłuchałęm conieco bo przecież painkillera lubię. ale anemia na maksa.
a co Ty na to?
http://www.youtube.com/watch?v=4hpUx05h ... s%20Priest
Też wg Ciebie anemia?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nie słyszałem z 90 roku i okolic żadnych bootów.Matek pisze:no to przesłuchałęm conieco bo przecież painkillera lubię. ale anemia na maksa.
Noo okropny jestMatek pisze: halford budzi we mnie obrzydzenie
a Bruce to niby piękny jest ?syzygy pisze:Noo okropny jestMatek pisze: halford budzi we mnie obrzydzeniew dodatku wokal w tym painkillerze jest kiepski dosyć...
No jasne <ślini się>ThunderBird pisze:a Bruce to niby piękny jest ?
no stary bez przesadyThunderBird pisze:a Bruce to niby piękny jest ?
Ubiera się troszkę gustowniejThunderBird pisze:a Bruce to niby piękny jest ?
pojechałeś :laughMatek pisze:no za to halford ciągle jakby loda robił, mikrofon za makiete sluży.. a fe
nie zapomnij o sexi spodenkach :laughThunderBird pisze:gorsety skórzane, ćwieki, kurtki skórzane, katany
A Eric Adams nie jest piękny?ThunderBird pisze:Właśnie image Maiden tworzy Eddie bardziej, bo sami muzycy Maiden to image teraz mają taki dosc nijaki,a kiedyś ,w latach 80,to taki image jak wszystkie kapele heavy, gorsety skórzane, ćwieki, kurtki skórzane, katany, czyli mniej więcej to samo co Judasi, tyle że to Judasi są prekursorami tego stylu, więc jeśli chodzi tylko o image stoją napewno wyżej.![]()
Dla mnie ani Bruce ani Halford ani żaden muzyk kapeli ,którą lubie pięknisiem nie jest i dobrze, bo pięknisi nienawidzeZresztą nie mi to oceniać...
Hahaha jest strasznie kiepski. Sory ale mysle ze sam bym gorzej nie zaspiewałsyzygy pisze:w dodatku wokal w tym painkillerze jest kiepski dosyć...
tak tak co ty nie powieszmetal pisze:Hahaha jest strasznie kiepski. Sory ale mysle ze sam bym gorzej nie zaspiewałsyzygy pisze:w dodatku wokal w tym painkillerze jest kiepski dosyć...
weż już danko odpuść sobie... nawet nie wiesz jak metal śpiewa. a zaśpiewać lepiej niż halford w tym kawałku (w tej wersji) to trudno by nie bylo. przecież to wykonanie jest tragiczne.danko pisze:tak tak co ty nie powieszmetal pisze:Hahaha jest strasznie kiepski. Sory ale mysle ze sam bym gorzej nie zaspiewałsyzygy pisze:w dodatku wokal w tym painkillerze jest kiepski dosyć...