Coma
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Coma
Hehe, no wiesz, patrząc na inne zespoły to nieco blado wypadają, nie ma się co oszukiwać :]juras pisze:a nie wiem, akurat nie na nich się grzałem Wink
Momentami mnie się podobają, np.:"Pod Mc Donalds'em w sobotę, zebrała się grupka około 100 osób..." itd., itp. :]juras pisze:zielone żabki mi się średnio podobają,
To już dzisiaj
Jaki czad był
Akurat, Hunter i Coma dali najlepsze koncerty. Na Hunterze niezłe jaja były a ochroniarzami, którzy nie wiedzieli co ze sobą zrobić :] Coma zagrała zajebiście
A potem na miście wraz z D5 spotkaliśmy skrzypka Huntera i chwilę poitem, przed jakimś barem muzyków Comy
Gdyby nas czas nie naglił byśmy z nimi zdążyli zamienić chociaż dwa słowa a tak niestety nie było jak ;/ By;liśmy cali okurzeni a po koncercie piwko i kebab z Matkiem a Agatą
Było super ! 
No ,koncert był bardzo fajny,zwłaszcza za taką cene do Huntera miałem fajną zabawę, po Hunterze, na Comie byłem strasznie zmęczony i poszłem z kolegą do Galerii coś zjeść i kupić coś do picia, jak żeśmy przyszli to Coma już kończyła, potem jeszcze żeśmy troche zostali,ale jak zobaczyliśmy że już same Reagge zostało,to żeśmy poszli, straszna pogoda była i dużo tego kurzu,ale co tam.
SpokoMatek pisze:dzięki za towarzycho chłopaki Wink
Czy ja wiem. Mnie się podobało, choć Roguc wiadomo, nie dociągał czasemMatek pisze:coma może już nie tak zachwyca jak pół roku temu (głónie przez wokal roguca, co tu dużo mówić- już mu te stare utwory nei wychodzą) ale i tak najlepiej wypadli.
Łożesz, jestem na dwóch zdjęciach
Ale lol z Michała na tym 1 ( 2) jak się wczuwa 
Matek, dlaczego to pierwsze się nie otwiera?
A widziałem, że jak wtedy się Roguc na scenę kładł, to jakieś babki, które były z boku sceny miały z niego niezly ubaw 
A jak wyszedł podczas koncertu Huntera pred barierki to nikt go nie poznał 
EDIT : Ok, już wszystkie zdjęcia mi się otwierają
Matek, dlaczego to pierwsze się nie otwiera?
Wiedziałem, że umieszczą to zdjęcie, bo była taka "artystyczna" chwilaMatek pisze:jak te żule wszystkie wygląda Laughing
Świetnie wyglądałCopycat pisze:Roguc wgląda jak pancur począku lat 90-tych, który dawał sobie w żyłę pod mostem brudnął strzykawką.
EDIT : Ok, już wszystkie zdjęcia mi się otwierają
Matek, właśnie przeglądam sobie tę stronę i jest więcej zdjęć z nami
A tutaj jest obok mnie ten koleś z ADHD, który bardzo chciał rozwalić barierki przez cały koncert 

P.S. Żebyś widział Matek jaka Ładna Pani nam zdjęcia robiła
Mrrrr ^^

P.S. Żebyś widział Matek jaka Ładna Pani nam zdjęcia robiła
Przeglądałem tą strone i nie ma mnie na żadnym zdjęciu, a mam jakieś dziwne przeczucie ,że większosc fotek jest z Comy,a na Comie mnie nie było,poza tym widać ludzi przy barierkach,a ja stałem z 5 metrów dalej, o ile można to nazwać staniem
.
Ciekawe było jak po Comie sie prawie cała płyta wymieniła ludzi, bardzo dużo już poszło,bo zostało Reagge, ja poszłem po Vavamuffin,który grał takie wesołe utwory do poskakania
, na dwóch ostatnich sobie już mnie nie było,bo w nadmiarze taka muzyka nie dla mnie. Akurat te ostatnie zespoły grały przy najlepszej pogodzie.
Aha jeszcze jedno,nagłośnienie było świetne, wszystkie instrumenty były świetnie słychać, perkusja dudniła aż miło, gdyby było takie nagłośnienie jak na Mysticu,ech.
Ciekawe było jak po Comie sie prawie cała płyta wymieniła ludzi, bardzo dużo już poszło,bo zostało Reagge, ja poszłem po Vavamuffin,który grał takie wesołe utwory do poskakania
Aha jeszcze jedno,nagłośnienie było świetne, wszystkie instrumenty były świetnie słychać, perkusja dudniła aż miło, gdyby było takie nagłośnienie jak na Mysticu,ech.