Coma

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

El Dorado

Re: Coma

Post autor: El Dorado »

kto jedize na ten koncert do wrocka?
bo ja sie powaznie zacząłem zastanawiac czy by nie zostac od 25 do 2 we wrocku to zaliczyłbym tamto i satrianiego.. tylko potrzebuje jakis tani nocleg..
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Fear »

Ludzie, ludzie :) Trzeba się zacząć umawiać kto będzie i co i jak robimy :) Z mojej strony mówię, że będę :)
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: juras »

Matek pisze:Zion Train
Vavamuffin
Coma
Farben Lehre
Bakshish
Akurat
Hunter
Blade Loki
Duberman
Radical News
łeee, ale fajny skład będzie. szkoda że nie u mnie :(
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Juras, Radical News ma jakieś powiązania z Zielonymi Żabkami? :wink: Bo coś mi się tak kojarzy a nie pamiętam dobrze :)
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

a nie wiem, akurat nie na nich się grzałem :wink: zielone żabki mi się średnio podobają, więc nie wiem o ich powiązaniach, możliwe że masz racje :)
Fear
-#Assassin
-#Assassin

juras pisze:a nie wiem, akurat nie na nich się grzałem Wink
Hehe, no wiesz, patrząc na inne zespoły to nieco blado wypadają, nie ma się co oszukiwać :]
juras pisze:zielone żabki mi się średnio podobają,
Momentami mnie się podobają, np.:"Pod Mc Donalds'em w sobotę, zebrała się grupka około 100 osób..." itd., itp. :]
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

wielka szkoda, że to we wrocławiu, rzadko się trafia taki wypasiony set :(
heh, mozemy przenieść się do tematu o punku :wink: żabki są słabe jak dla mnie, jedyny ich fajny kawałek to "kultura".
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

24 czerwca o godz. 15:00, w Empiku CH Silesia przy ulicy Chorzowskiej w Katowicach, odbędzie się podpisywanie płyt.
Spotkanie z całą pewnością zakończy się przed godziną 19:00 ;-)
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

wczas sie dowiedzialem...
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Fear
-#Assassin
-#Assassin

Jaki czad był :mrgreen: Akurat, Hunter i Coma dali najlepsze koncerty. Na Hunterze niezłe jaja były a ochroniarzami, którzy nie wiedzieli co ze sobą zrobić :] Coma zagrała zajebiście :) A potem na miście wraz z D5 spotkaliśmy skrzypka Huntera i chwilę poitem, przed jakimś barem muzyków Comy :mrgreen: Gdyby nas czas nie naglił byśmy z nimi zdążyli zamienić chociaż dwa słowa a tak niestety nie było jak ;/ By;liśmy cali okurzeni a po koncercie piwko i kebab z Matkiem a Agatą :) Było super ! :)
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

No ,koncert był bardzo fajny,zwłaszcza za taką cene do Huntera miałem fajną zabawę, po Hunterze, na Comie byłem strasznie zmęczony i poszłem z kolegą do Galerii coś zjeść i kupić coś do picia, jak żeśmy przyszli to Coma już kończyła, potem jeszcze żeśmy troche zostali,ale jak zobaczyliśmy że już same Reagge zostało,to żeśmy poszli, straszna pogoda była i dużo tego kurzu,ale co tam.
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

zazdroszczę zaiste, fajny skład był...
Matek
-#Nomad
-#Nomad

no świetnie było :D dzięki za towarzycho chłopaki ;) coma może już nie tak zachwyca jak pół roku temu (głónie przez wokal roguca, co tu dużo mówić- już mu te stare utwory nei wychodzą) ale i tak najlepiej wypadli.
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Matek pisze:dzięki za towarzycho chłopaki Wink
Spoko :wink: Miło się jadło tego "ostrego" kebaba :lol:
Matek pisze:coma może już nie tak zachwyca jak pół roku temu (głónie przez wokal roguca, co tu dużo mówić- już mu te stare utwory nei wychodzą) ale i tak najlepiej wypadli.
Czy ja wiem. Mnie się podobało, choć Roguc wiadomo, nie dociągał czasem :? Ale najlepiej wypadli to fakt. Publika najbardziej szalała przy muzyce Comy :wink:
Matek
-#Nomad
-#Nomad

stanie przy barierkach ma swoje zalety :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a na koniec roguc ;)
Obrazek
jak te żule wszystkie wygląda :lol:
Copycat
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Copycat »

Roguc wgląda jak pancur począku lat 90-tych, który dawał sobie w żyłę pod mostem brudnął strzykawką.
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Łożesz, jestem na dwóch zdjęciach :lol: Ale lol z Michała na tym 1 ( 2) jak się wczuwa :lol:
Matek, dlaczego to pierwsze się nie otwiera? :?
Matek pisze:jak te żule wszystkie wygląda Laughing
Wiedziałem, że umieszczą to zdjęcie, bo była taka "artystyczna" chwila :wink: A widziałem, że jak wtedy się Roguc na scenę kładł, to jakieś babki, które były z boku sceny miały z niego niezly ubaw :lol:
Copycat pisze:Roguc wgląda jak pancur począku lat 90-tych, który dawał sobie w żyłę pod mostem brudnął strzykawką.
Świetnie wyglądał :) A jak wyszedł podczas koncertu Huntera pred barierki to nikt go nie poznał :lol:

EDIT : Ok, już wszystkie zdjęcia mi się otwierają :wink:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Matek, właśnie przeglądam sobie tę stronę i jest więcej zdjęć z nami :P A tutaj jest obok mnie ten koleś z ADHD, który bardzo chciał rozwalić barierki przez cały koncert :wink:

Obrazek

P.S. Żebyś widział Matek jaka Ładna Pani nam zdjęcia robiła :mrgreen: Mrrrr ^^
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Przeglądałem tą strone i nie ma mnie na żadnym zdjęciu, a mam jakieś dziwne przeczucie ,że większosc fotek jest z Comy,a na Comie mnie nie było,poza tym widać ludzi przy barierkach,a ja stałem z 5 metrów dalej, o ile można to nazwać staniem :) .
Ciekawe było jak po Comie sie prawie cała płyta wymieniła ludzi, bardzo dużo już poszło,bo zostało Reagge, ja poszłem po Vavamuffin,który grał takie wesołe utwory do poskakania :lol: , na dwóch ostatnich sobie już mnie nie było,bo w nadmiarze taka muzyka nie dla mnie. Akurat te ostatnie zespoły grały przy najlepszej pogodzie.
Aha jeszcze jedno,nagłośnienie było świetne, wszystkie instrumenty były świetnie słychać, perkusja dudniła aż miło, gdyby było takie nagłośnienie jak na Mysticu,ech.
ODPOWIEDZ