nie BluźnijBeltrametix pisze:jedynie pewnie będzie przykro, gdy pewnego dnia media doniosą o śmierci jednego z muzyków Crying or Very sad
a tak na serio nie wyobrażam sobie życia Bez Dziewicy.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
nie BluźnijBeltrametix pisze:jedynie pewnie będzie przykro, gdy pewnego dnia media doniosą o śmierci jednego z muzyków Crying or Very sad
HH nie jest taki zly jak sie wydajeXiminez pisze:Do Hip-Hopu, Techno ani Country nigdy nie miałem ciągot.
ejj..Country to fajna muzyka jest...Ximinez pisze:
Do Hip-Hopu, Techno ani Country nigdy nie miałem ciągot.
Tylko się nie zeskejć czasemWrath pisze:HH nie jest taki zly jak sie wydaje
hehe bez obaw :]Tylko się nie zeskejć czasem

sameMatek pisze:no ja bym się nie pochlastał jednak jakby ich nie byłochoć kiedy postanowią skończyć karierę trochę przykro będzie

no ja bym się nie pochlastał jednak jakby ich nie było Razz choć kiedy postanowią skończyć karierę trochę przykro będzie Wink
czekałem i myślałem czy ktoś to napisze i się doczekałemMeier(D5) pisze:Tak, jestem to sobie w stanie wyobrazić. Nie wyobrażam sobie za to życia bez ludzi których poznałem dzięki Maiden.
To żart?? Czy to ten sam Nomad?? Metal zmienia ludzi:)Nomad pisze:ejj..Country to fajna muzyka jest...
:beer Podobnie chciałem napisać, widząc po raz pierwszy nazwę topicuMeier(D5) pisze:Tak, jestem to sobie w stanie wyobrazić. Nie wyobrażam sobie za to życia bez ludzi których poznałem dzięki Maiden.
nie..nie żart, wole posłuchaj dobrego country od większości innych gatunków muzycznych i jest to gatunek rdzenny, naturalny, a nie sztucznie stworzony,przez media ... nie mówie że jakoś słucham namiętnie ,ale napewno szanuje, choćby za to ze w dzisiejszych "fajnych" czasach uchodzi za wiochę.Maciuś pisze:To żart?? Czy to ten sam Nomad?? Metal zmienia ludzi:)Nomad pisze:ejj..Country to fajna muzyka jest...