Vader
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Vader
Nie spodziewałem się. To bolało. Album pierwsza klasa. Muzycznie pozamiatał. Nie jestem miłośnikiem wokalu Petera (tak, tak. Nergal go kosi jak chce) ale jakoś mi nie przeszkadza w utworkach. Pamiętam, że Beast przesłuchałem jeden jedyny raz. Ten album to inna bajka. Świetne riffy, wstawki klawiszowe i solówki. Coś myślę, że jeśli chodzi o pozytywne zaskoczenia to Vader wyprzedził u mnie Slayera.
Heh, mnie właśnie nowy Behemoth głównie nie podchodzi ze względu na wokalXiminez pisze:Nie jestem miłośnikiem wokalu Petera (tak, tak. Nergal go kosi jak chce)
A ja od poczatku :closedSzajba pisze:głoszę tę prawdęod kilku tygodni
no toż mowieFear pisze:A ja od poczatku Wink
gust gustem ale... Peter :rocxXiminez pisze:Nie jestem miłośnikiem wokalu Petera (tak, tak. Nergal go kosi jak chce)
już nie mam tu najwięcej postów

A jednak, wiedziałem że Ci się nie spodoba, ale spoko dla mnie też na początku się nie podobał, teraz IMO brzmi to świetnie.Fear pisze:Heh, mnie właśnie nowy Behemoth głównie nie podchodzi ze względu na wokal
To już pisałem Tobie na gg, jak tylko przesłuchałem sobie Behemotha, ale nie skreslałem tej płytyki całkowicieM@ti pisze:A jednak, wiedziałem że Ci się nie spodoba, ale spoko dla mnie też na początku się nie podobał, teraz IMO brzmi to świetnie.Fear pisze:Heh, mnie właśnie nowy Behemoth głównie nie podchodzi ze względu na wokal
Widzisz, żebyś nowego Vadera nie przesłuchał, to by Ci się bardziej pewnie Behemoth podobał.Fear pisze:Teraz jednak widze, że poki co i tam bym się do niej nie przekonał, bo jednak Vader jest jak na razie nie do przebicia
Pewnie puściłes jej tylko te wstawki.Fear pisze:To się nawet mojej kuzynce podobało, która sama na codzień nie słucha takiej muzyki
Wcale nie neguję tego, ale już za późno by się dowiedziećM@ti pisze:Widzisz, żebyś nowego Vadera nie przesłuchał, to by Ci się bardziej pewnie Behemoth podobał. Smile Dla mnie oba albumy są genialne. Razz
Może "kiedyś" mi się spodoba jeszcze
Hehe, właśnie to była nieco dziwna historia z tymM@ti pisze:Pewnie puściłes jej tylko te wstawki. Laughing Wink
Moja kuznka zaczeła swego czasu słuchać muzykę filmową z jakiś tam produkcji. Puszczała mi parę fragmentów utworów, którymi sie zachwycała. To ja jej powiedziałem :"Słuchaj, mam coś o wiele lepszego na kompie. Chodź, pokażę Ci". I poszedłem z nią do koma, puściłem "Between Day And Night" . Od razu się jej spodobało. Powiedziała nawet żebym dał głośniej ( a i tak było już bardzo głośno
M@ti pisze:Następnym razem pokaż dla babci. Laughing Wink
ja zaczynam sie przekonywac do mysli (chidz samemu nie che mi sie w to wierzyc) ze to najleprza plyta VADERa!! :rocx
już nie mam tu najwięcej postów

Napewno jedna z najlepszych, ale IMO najlepsza to Reign Forever World i Revelations. Ta jest na 3 miejscu.Szajba pisze:ja zaczynam sie przekonywac do mysli (chidz samemu nie che mi sie w to wierzyc) ze to najleprza plyta VADERa!!
Eee, to chyba nie byłby dobry pomysłM@ti pisze::laugh I pięknie, tak trzymać. Następnym razem pokaż dla babci.Fear pisze:I po 42 sek. możesz się domyślac co ona przezyła![]()
Najlepsza IMO na pewno nie, ale jedna z najlepszych to tak :>Szajba pisze:ja zaczynam sie przekonywac do mysli (chidz samemu nie che mi sie w to wierzyc) ze to najleprza plyta VADERa!!
Serce jak dzwon, tylko nie wiem jak byłoby z nim po terapi VaderowejM@ti pisze:No zależy jak z sercem sprawy się przedstawiają, może lepiej faktycznie nie próbuj.Fear pisze:Eee, to chyba nie byłby dobry pomysł![]()
Może jeszcze mocniejsze by było. Jak się Vader spodoba to Behcia zapuścisz, powiesz że to kapela katolicka z Torunia.Fear pisze:Serce jak dzwon, tylko nie wiem jak byłoby z nim po terapi Vaderowej
Daj spokoj. Wtedy to by na pewno się jej spodobałoM@ti pisze:Może jeszcze mocniejsze by było. Jak się Vader spodoba to Behcia zapuścisz, powiesz że to kapela katolicka z Torunia. Laughing Wink Może się spodoba. Cool
BTW : Jeszcze raz przed snem poleci "Between Day And Night" and (