Vader
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Vader
4fun tv ma od 19 do 20 pule rock. Możesz sobie tam wyesemesować. Ironów tam na liście też widziałem.miki pisze:gdzie leci Korn?
A Korn nie jest zły. Szkoda tylko, że od ostatnich 3 albumów grają to samo.
Powoli zaczyna mnie denerwować Twoje ciągłe przyczepianie się do nu-metalowych [czy kij wie jakich, bo ja tego nie słucham] zespołów i pisanie postów, które totalnie NIC nie wnoszą do ŻADNEJ dyskusji. Jakbyś czasem chociaż napisał coś dłuższego, bez kiepskich żarcików i TOTALNIE KRYTYCZNEGO offtopowania to byłbym rad.Szajba pisze:a fuj...szczegulnie to drugie
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Jak tam obydwa zespołu lubie. na Negatywie fajnie siębawiłem na koncercie, a Korn w niewielkich dawkach spisuje się dobrzeSzajba pisze:a fuj...szczegulnie to drugieXiminez pisze:Jakieś negatywy i korny.
- Elevatorman
- -#Clansman

ja tam nie lubie korna więc kupiłbym maiden 
Jestem po 2 przesłuchaniach nowego Vadera. Nie powalił mnie - po "Art Of Warze" spodziewałem się czegoś innego. Zwłaszcza jeśli chodzi i brzmienie, którw na EPce było zdecydowanie lepsze i po grze Darraya, który gra po prostu nudno. Ogólną ocenę wydam później, ale żadnej świeżości czy rewelacji w tej płycie nie widzę.
Na mnie natomiast płytka zrobiła bardzo dobre wrażenie. Sporo dobrych przygrywek i naprawdę niezła praca gitar.
Kawałek God is Dead ! halleluyah! po prostu uwielbiam.
JEdnak imho wyrwany jest z kontekstu. Słuchasz sobie, słuchasz ...a tu nagle coś takiego. 
Kawałek God is Dead ! halleluyah! po prostu uwielbiam.
- Elevatorman
- -#Clansman

wow czegoś takiego jeszcze nie słyszałem z reguły padaja głosy ze gra super .....herki pisze:i po grze Darraya
- Elevatorman
- -#Clansman

mi tez tak sie wydaje 
- Elevatorman
- -#Clansman

rypłem sie w tematach sorky za 2 z rzędu....
Ostatnio zmieniony pn wrz 25, 2006 10:02 pm przez Elevatorman, łącznie zmieniany 1 raz.
\m/VADER: plany na rok 2007
Powoli krystalizują się plany zespołu na 2007 rok... VADER na pewno nie zagra kolejnej regularnej europejskiej trasy w przyszłym roku, a skupi się przede wszystkim na europejskich letnich festiwalach, gdyż ostatnio z różnych względów nie mógł w nich uczestniczyć. Pierwszymi potwierdzonymi festiwalami są Wacken Open Air (Niemcy), Kaltenbach Festival (Austria), Party Sun (Niemcy)... Oprócz tego, na początku marca VADER zagra krótką trasę w Japonii z BRUTAL TRUTH. Finalizujemy również rozmowy na temat pierwszej trasy w Australii, która odbędzie się w kwietniu lub czerwcu oraz długo odkładana wizyta w Rosji, Białorusi, na Ukrainie i krajach bałtyckich... Na początku września VADER zagra drugą część polskiej trasy Blitzkrieg 4 i odwiedzi takie miasta jak Rzeszów, Białystok, Zielona Góra, Poznań i wiele innych.
W 2007 roku rozpoczną się również przygotowania do obchodów 25-lecia zespołu, które odbęda się w 2008 roku! Zespół zaszyje się w Hertz Studio (marzec) i nagra 25 najlepszych utworów w swojej historii na jubileuszowe wydawnictwo, na którym oprócz wspomnianych utworów znajdą się archiwalne nagrania na DVD, koncerty i fragmenty koncertów, video-clipy i niespodzianki. Zespół przygotowuje również książkę biograficzną, którą napisze znany dziennikarz Jarosław Szubrycht, twórca m.in. książki o SLAYER.
Fajna trasa po Japonii, chcialbym zobaczyc Brutal Truth.
A takze jak przyjmuja naszych w Niemczech, w sumie ciekawe doswiadczenie musi byc. Oj chcialoby sie na to Wacken pojechac...
A takze jak przyjmuja naszych w Niemczech, w sumie ciekawe doswiadczenie musi byc. Oj chcialoby sie na to Wacken pojechac...
Jazz is not dead, it just smells funny.