Nasze prywatne zespoły
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
prodigalson
- -#Wrathchild

Re: Nasze prywatne zespoły
ja mogę jedynie zaprosić na stronke jakby kogo interesowała naszej juz nie istniejącej kapeli thrashowej Exores www.exores.cba.pl
Ja też się pochwalę: mam zespolik, taki na kształt Darkthrone - 2 osobowy:)
Ja gitarzę, i walę w bębny, a kolega udaje Steve`a i growluje.
Najpierw nazywaliśmy się Influence, ale głupio było tak zrzynać z pierwszej kapeli Harrego, to zmieniliśmy na Morgoth, ale taki zespół już jest, więc teraz nie mamy nazwy:)
Ja gitarzę, i walę w bębny, a kolega udaje Steve`a i growluje.
Najpierw nazywaliśmy się Influence, ale głupio było tak zrzynać z pierwszej kapeli Harrego, to zmieniliśmy na Morgoth, ale taki zespół już jest, więc teraz nie mamy nazwy:)
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Nazwijcie się Die For Satan i bedzie git 
kurde... wlasnie mi sie zespol rozpadł...
szukam muzykow do nowego zespoluz KATOWIC i okolic. ja gram na basie, jak co to pisac na pw 
już nie mam tu najwięcej postów

Szajba a czemu sie rozpadl?:>
drugi gitarzysta olwał, a pozatym byly roznice w wizji zepsoluChudy pisze:Szajba a czemu sie rozpadl?:>

Ja za tydzień gram koncert z moją kapelą w Warszawie na festynie z okazji Dnia Edukacji Narodowej na Pl. Bankowym. Szczegóły podam później jakby ktoś chciał iść
W zasadzie to na razie sam niewiele wiem.
To Szajba sam zostales czy kogos macie?
z gitarzystą. i szukam perkusisty i EWENTUALNIE drugiego gitarzysty i oczywiscie wokaluKroczniok pisze:To Szajba sam zostales czy kogos macie?

No to zycze powodzenia w poszukiwaniach - wbrew pozorom nie jest tak latwo znalezc odpowiednich muzykow.
- Elevatorman
- -#Clansman

heh a jeszcze gorzej dobrego wokaliste...
No cos o tym wiemElevatorman pisze:heh a jeszcze gorzej dobrego wokaliste...
wiem, ale perkusiste chyba juz mam, wiec z jedna gitara i moim basem mozemy zaczac gracKroczniok pisze:No cos o tym wiem Rolling Eyes Ale wokalu sie szuka na koniec jak juz wszyscy sa zgrani

Będzie jakies nagranie z tego gigu?herki pisze:Ja za tydzień gram koncert z moją kapelą w Warszawie na festynie z okazji Dnia Edukacji Narodowej na Pl. Bankowym. Szczegóły podam później jakby ktoś chciał iśćW zasadzie to na razie sam niewiele wiem.
Myślę że jest szansa żeby było. Jeżeli nic nie spiermandolimy to oczywiście później je jakoś umieszczę ;]
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Nazwa Rosename zostaje czy macie coś nowego?Szajba pisze:wiem, ale perkusiste chyba juz mam, wiec z jedna gitara i moim basem mozemy zaczac grac
-
Davenport
to może i ja coś zaprezentuję...
Oto instrumentalny numer mojej kapeli ochrzczonej GRAAL. Tytuł nosi 'March of Freedom', został zarejestrowany w składzie innym, jaki jest obecnie... Przezentuję ten numer, ponieważ nie mam się czego wstydzić aczkolwiek jest jeszcze drugi, który niekoniecznie musi się spodobać, a z racji, że ekshibicjonisrą nie jestem to nie będę się chwalił (przez to dokonanie mamy trochę pod górkę, ale cóż...)
tak więc oto i on.
Oto instrumentalny numer mojej kapeli ochrzczonej GRAAL. Tytuł nosi 'March of Freedom', został zarejestrowany w składzie innym, jaki jest obecnie... Przezentuję ten numer, ponieważ nie mam się czego wstydzić aczkolwiek jest jeszcze drugi, który niekoniecznie musi się spodobać, a z racji, że ekshibicjonisrą nie jestem to nie będę się chwalił (przez to dokonanie mamy trochę pod górkę, ale cóż...)
tak więc oto i on.
Ok, podaję tutaj szczegóły a porpo koncertu o którym mówiłem. Mam nadzieję że kogoś to zainteresuje:
Co się z tym światem dzieje... Koncert jest na Pl. Defilad, nie ma szczegółowej rozpiski czasowej, każdy zespół ma wolną rękę. Jako że gramy ostatni zaczniemy ok. 17-18. Serdecznie zapraszam 
A więc gramy po przemarszu organizowanym przez akcję "GIERTYCH MUSI ODEJŚĆ". My jesteśmy Delirium, jak widac gramy na końcu, jako gwiazda wieczoru, supportowani przez takie sławy jak Zigniew Hołdys czy Big Cyc14 PAŹDZIERNIKA (SOBOTA) DEMONSTRACJA POD HASŁEM "GIERTYCH MUSI ODEJŚĆ"
Start: godz. 13.00, pod Ministerstwem Edukacji, al. Szucha 25
(niedaleko Placu na Rozdrożu), Warszawa.
Przemarsz pod Pałac Kultury (zmiana trasy) a tam WIEC z MUZYKĄ na żywo - mamy fantastyczny zestaw zespołów, które wystąpią:
1. Big Cyc
2. Tomek Lipiński - solo
3. Zwierzołak z gośc. Zbigniewem Hołdysem
4. Hormonogram
5. Halo Hotel
6. Delirium
Zamieszczam nagranie mojej kapeli ANTHURIUM z niedawnego koncertu. Jest to 10 minut dosyc popularnych coverow w naszym wykonaniu. To jest w formie mixu, mozna sie tam doszukac 13 kawalkow. Na ten pomysl wpadlismy tydzien przed koncertem, wiec sa liczne niedorobki. Pierwsza gitare glownie gram ja, bo nie zdazylismy sie podzielic z drugim gitarzysta, zeby nie robic zamieszania na kilka dni przed koncertem.
http://download.yousendit.com/36E690206EEC927F
Poprawny link juz
http://download.yousendit.com/36E690206EEC927F
Poprawny link juz
Ostatnio zmieniony pn paź 30, 2006 9:45 pm przez Kro, łącznie zmieniany 3 razy.