METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Andzia, ja się nie czepiam
Po prostu nie często słysze jak ktoś do mnie mówi "zrób mi loda"
Ogólnie kolesie byli sympatyczni. Swoją drogą nigdy bym nie wpadł na to że to Twoja kartka 
-
Deleted User 622
na poczatku odniosłem takie samo wrażenie, ale doszedłem do wniosku ze goście robili sobie poprostu jaja, i świetnie im to wychodziło. Dużo fajniej wygląda koncert wyluzowanych gości w wiejskich ciuchach niż true evil pagan satan metalowców "czarnych jak w habicie ksiądz"Abstract pisze:o to toTo prawda. Strasznie cukierkowi Ci goście byli
No i jeszcze ja i Stoneman :rocxSzajba pisze:jesli ktos zaczynał krzyczec "chainsaw chainsaw" to był to albo Sim0n albo ja
Ogólnie podsumowując, to załuje tylko, że byłem po 3 nockach i byłem taki wyrąbany. Koncert świetny, wokal tylko mógł być lepiej słyszalny. Do teraz nie wiem jakim cudem po tylu piwach się na to cos wspiąłem i przeskoczyłem na ten balkon, na trzeźwo chyba jednak wolałbym szaleć na dole. Ale z góry był bardzo fajny widok i warto było się powspinać. A co do zespołu, to bardzo dobrze, że to tacy jajcarze, lepsze to niż, by tylko stali i odegrali swoje. Mogło być troche więcej ludz, ale i tak nie było najgorzej.
Alien masz u mnie przerąbane
WIT wielkie dzięki za wiśniówke, która mnie dobiła
Levy musimy się kiedyś napić :beer
P.S.
Czy mi się tylko wydaje, czy na koncercie wogóle nie było ochrony?
była była, bo wywalili KroCzy mi się tylko wydaje, czy na koncercie wogóle nie było ochrony?
Ostatnio zmieniony sob lis 25, 2006 12:35 pm przez syzygy, łącznie zmieniany 1 raz.
EE mnie się tak średnio szczerze mówiąc podobało. Paul to straszliwa maruda, mówił że to życie jest do dupy, nienawidzi tego świata itp. spotkanie wyszło też takie chaotyczne trochę.
A same koncerty, hyh, może byloby lepiej gdybym poszła w tłum, ale jak widziałam co tam się dzieje, to to nie dla mnie. W każdym razie zachwycona nie jestem, chyba że zlotem przed i po :].
pzdr dla wszystkich którzy się z Sankt zjawili
A same koncerty, hyh, może byloby lepiej gdybym poszła w tłum, ale jak widziałam co tam się dzieje, to to nie dla mnie. W każdym razie zachwycona nie jestem, chyba że zlotem przed i po :].
pzdr dla wszystkich którzy się z Sankt zjawili
taa a w ogole mi sie przypomnialo wlasnie, ze odwalilem numer przed koncertem... przyjechalem do katowic przed 16 i czekajac na panne nikki postanowilem znalezc ten caly klub nie za bardzo majac pojecie gdzie isc... jak juz w koncy dotarlem, to juz bylo ciemno dosyc (bo to juz jakos przed 17) i gdy podchodzilem pod klub mijala mnie jakas okragla kluska w wielkiej kurtce i czapce naciagnietej na pol twarzy, gwizdzaca sobie pod nosem... i zebym nie zobaczyl w ostatniej chwili lancucha na szyi, to bym do tej pory nie wiedzial, ze 20cm ode mnie przechodzil sobie na pustej ulicy paul di'anno
to trzeba byc mna...
"everybody lies"
No przy wejściu to wiem, ale na koncercie nie widziałem, co mnie pozytywnie zaskoczyło, bo można było poszalec jak nigdy :rocxsyzygy pisze:była była, bo wywalili Kro
-
Deleted User 622
a mnie to szczerze irytowało bo kilku pijanych, śmierdzących buców za dużo sobie pozwalałoZdzicho pisze:No przy wejściu to wiem, ale na koncercie nie widziałem, co mnie pozytywnie zaskoczyło, bo można było poszalec jak nigdy :rocxsyzygy pisze:była była, bo wywalili Kro
Ed: dzięki.
Co za gnoje w tym Mega. Pierdolony burak z ochrony nie wpuscil mnie do klubu za "kurwa mac ile mamy stac" tlumaczac to tym, ze nie potrafie sie zachowac, bo jest zaloba. To jak jest kurwa zaloba to odwalajcie koncert!!! Nigdy wiecej nie pojde do Mega na zaden koncert. Jesli Chainsaw ma cos wspolnego z ta ochrona to przekazcie kolesiowi z ochrony, taki gruby ze zjebanym ryjem i w czapce naciagnietej na uszy, ze ma siano zamiast mozgu.
To tyle z mojej strony i zaraz dostane warna.
To tyle z mojej strony i zaraz dostane warna.
Kroczniok mysle, ze zbyt pochopnie podjales decyzje o sprzedazy biletu. Na pewno dalo sie jeszcze wejsc...
Wlasnie obejrzalem bootleg. Obraz oceniam na A, a dzwiek na B+ (niestety toche "dudni"), ale ogolnie nagranie jest swietna pamiatka dla uczestnikow koncertu.
Wlasnie obejrzalem bootleg. Obraz oceniam na A, a dzwiek na B+ (niestety toche "dudni"), ale ogolnie nagranie jest swietna pamiatka dla uczestnikow koncertu.
Ironkos pisze:Wlasnie obejrzalem bootleg. Obraz oceniam na A, a dzwiek na B+ (niestety toche "dudni"), ale ogolnie nagranie jest swietna pamiatka dla uczestnikow koncertu.
A nagrywałeś tylko Dianno czyt Chainsaw też?
Po pierwsze nie bede nikomu lizal dupy zeby wejsc, a po drugie koles wyraznie powiedzial, ze mnie nie wpusci, mozesz spytac ludzi, ktorzy stali ze mna przy wejsciu, na 99% bym nie wszedl.Ironkos pisze:Kroczniok mysle, ze zbyt pochopnie podjales decyzje o sprzedazy biletu. Na pewno dalo sie jeszcze wejsc...
Kumpel nagral tylko DiannoClans pisze:Ironkos pisze:Wlasnie obejrzalem bootleg. Obraz oceniam na A, a dzwiek na B+ (niestety toche "dudni"), ale ogolnie nagranie jest swietna pamiatka dla uczestnikow koncertu.![]()
A nagrywałeś tylko Dianno czyt Chainsaw też?
Pewnie, że musimy, ale do żadnych zawodów nie mam zamiaru przystępować. Ździchu jesteś miszczunio... :beerZdzicho pisze:Levy musimy się kiedyś napić
Oj była... pod koniec konceru poczułem to na własnych plerach. Jak mi grubas ździelił za to że na barierkach stałem to mnie do dzisiaj boli...Zdzicho pisze:P.S.
Czy mi się tylko wydaje, czy na koncercie wogóle nie było ochrony?
tak juz pomijam ochrone, bo oni zazwyczaj do najmilszych i najbardziej rozgarnietych nie naleza, a text o tym, zeby nie krzyczec, bo zaloba narodowa byl cokolwiek denny, ale dalej nie wiem, czy to tak trudno bylo postac te 5 minut dluzej, nie drzec sie i wejsc spokojnie do klubu? a juz szczegolnie jak sie stalo zaraz przed gosciem... sorry, facet przegial z tej ochrony, ale sam jestes sobie winny... na dio jeden ze 'znajomych znajomych' probowal sie wbic do klubu totalnie nawalony i potem mial pretensje, ze zamiast na koncert, trafil do izby wytrzezwien...
"everybody lies"
Dzizas, ale to nie bylo nawet agresywne zachowanie, mozna to bylo uznac za jaja, darlo sie doslownie 5 osob razem ze mna.
mozna wniesc kamere i krecic czy nie bo jak tak to biore do madnesu sprzecik i robimy bootlega
Bierz!kubush pisze:mozna wniesc kamere i krecic czy nie bo jak tak to biore do madnesu sprzecik i robimy bootlega
-
Deleted User 357
Ale lolki z tego Chainsaw
Tekst roku:
"Strasznie nam przykro z powodu ee...żałoby"
Tekst roku:
"Strasznie nam przykro z powodu ee...żałoby"