Nie słyszałem tej płytyMatek pisze:RHCP - Stadium Arcadium
Hehe AMOLAD na płytę roku?? lol
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Nie słyszałem tej płytyMatek pisze:RHCP - Stadium Arcadium
Bo nie słyszałes pozycji numer 1 u mnie... a to źle bo tam Martin spiewa :]JMM pisze:Oczywiście Maideni, i "Happiness Is Easy". Żadna inna płta wydana w mijającym roku mnie nie zainteresowała.
A co w tym dziwnego? Może album nie jest wybitnym dziłem (choc solidnym kawałem muzyki), ale w tym roku w stosunku do lat poprzednich nie wyszło wcale tak wiele lepszych płyt. Przynajmniej wg mnie. Poza tym przezylem kilka wiekszych rozczarowań niż album Maiden - choćby solowy Glenn Hughes i Akira Kariyama (czy jak to się piszę) z Joe Lynn TurneremHehe AMOLAD na płytę roku?? lol Laughing

?likipiki pisze:1. belong - october language

krótkie wariacje księżycowo-ambientow. motoryka fennesza, forma basińskiego i czysta zajebistość powodująca godzinne zawiechy. ;] polecam. jeśli ktoś lubi ambient, rzecz jasna.metal pisze:?

lipne.Dani Filth pisze:Iron Maiden - A Matter Of Life And Death. Exclamation
nie wypowiadam się - nie słuchałem. ale też nie mam zamiaru ;lol:Dani Filth pisze:Cradle Of Filth - Thornography. Exclamation
szybko się nudzi. nie przetrwała próby czasu, a szkoda.Dani Filth pisze:Slayer - Christ Illusion. Exclamation
żywotność albumu - 2 tyg.Dani Filth pisze:Tool - 10000 days.
bardzo dobra płyta. zgadzamy się w zupełności. ;]Dani Filth pisze:Vader - Impressions In Blood.
likipiki pisze:2. kayo dot - dowsing anemone with copper tongue
ja walnąlem listę albumów z tego roku których słuchałem i o których pamiętamStormshield pisze:Nie słyszałem tej płytyMatek pisze:RHCP - Stadium Arcadium![]()
Hehe AMOLAD na płytę roku?? lol

Wiesz, że nie słyszałem. Rany, tak się zastanawiam, że poza obiema Klatkami, i tym co mi wysyłałeś to nie wiele z jego pozasabatowego, i poza tym co firmował własnym nazwiskiem słyszałem... Będzie trzeba to zmienićmetal pisze:Bo nie słyszałes pozycji numer 1 u mnie... a to źle bo tam Martin spiewa :]
ta plyta dziwna jest, pierwszy kontakt - OGIEŃ! niesamowite brzmienie, riffy , bebny. Ale na dluzsza mete, juz za drugim przesluchaniu pod rzad nudzila mnie bardzo. I dlatego Azarath ogrywa z palcem w dupe Deca za 55zł , bo i na repeacie po sto razy tamci zabijaja i nie prosza o zmianesekcjazwlok pisze:Decapitated - Organic Hallucinosis
o tak tak, dobra pylta dobra :]Żelazny pisze:ARIA - Armageddon

Nie chwytam...likipiki pisze:Dani Filth napisał:
Iron Maiden - A Matter Of Life And Death. Exclamation
lipne.
Naprawdę warto dać szansę Thornography. . Nawet ci, którzy nie lubią wcześniejszych płyt COF mogą znaleźć w niej coś dla siebie. Albo posłuchaj chociaż utworu ''Tonight In Flames" - totalny odjazd! :rocxlikipiki pisze:Dani Filth napisał:
Cradle Of Filth - Thornography. Exclamation
nie wypowiadam się - nie słuchałem. ale też nie mam zamiaru ;lol: