no też racjaslayer pisze:chyba zespol 'jak co roku' Wink
Vader
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Vader
dżizaz przecież nawet w tym newsie masz napisne że to będzie druga część Blitzkriegu 4 po Polsce. Odwiedzą te miasta gdzie ich w tym roku nie było i pewnie z dwa, trzy jakieś 'standardowe'. Wrocław ma obiecany koncert, bo w tym roku był wyprzedany.
W 2008r. olsztyński Vader obchodzić będzie 25 - lecie istnienia ! Z tej okazji na rynku ukaże się płyta z 25 najlepszymi utworami zespołu - ponownie nagranymi. Dodatkowo słuchacze dostaną archiwalne nagrania w formacie DVD, koncerty i wszystkie teledyski. Ponadto, Jarosław Szubrycht podjął się spisania oficjalnej biografii zespołu.
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Trohę sie intyeresuje Vaderem, ale od czasu gdy zobaczyłem DVD i na odwrocie bylo napisane że basistą jest 'Shambo' zwątpiłem kto jest aktualnym szarpisynem - on czy Novy 
Kiedyś słuchałam Vadera dużo i często, obecnie mniej, aczkolwiek gdy mam ochotę na coś mocniejszego, wiadomo, co mogę wybrać
(Behemoth przy tym wysiada).
Ogólnie ostatnia płytka jest bardzo dobra, jest na niej kilka piosenek, które na dłużej zapadają w pamięć, mój faworyt to Raining Blood
Ogólnie ostatnia płytka jest bardzo dobra, jest na niej kilka piosenek, które na dłużej zapadają w pamięć, mój faworyt to Raining Blood
faworyt, bo to nie ich?kaśQ pisze:mój faworyt to Raining Blood
ogolnie. behemoth przerosl vadera juz jakis czas temu. nergal&co wyszarpuja flaki a peter nie poytafi. fajnie to moze i gra ale pala nie ma takiego.
No fakt, Slayera. Ale podoba mi się wykonanie Vadera, a poza tym znane piosenki wiadomo, łatwiej wchodzą i szybciej się podobają z reguły.Kea pisze:faworyt, bo to nie ich?kaśQ pisze:mój faworyt to Raining Blood
A żebyś się nie czepiała, jeśli chodzi o płytkę tegoż zespołu, to na uwagę zasługują wg mnie też Halleluyah, Between Day And Night, Predator...