nie tylko polskąArtur pisze:Mega, super hiper, jak na polską trasę
Mystic Tour '07: Hunter, Frontside, Virgin Snatch, Rootwater
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Tour '07: Hunter, Frontside, Virgin Snatch, Rootwater
No ok, racja ;]
tfuuu
oczywiście miałem na myśli wydawnictwa Rootwater i Hunter 
Tak w ogóle, to skąd masz Miki to info ?? :>
Bo nigdzie go na necie nie znalazłem póki co.
Choć w sumie ja nie umiem szukać, to pewnie dlatego
Bo nigdzie go na necie nie znalazłem póki co.
Choć w sumie ja nie umiem szukać, to pewnie dlatego
na forum huntera ktoś to zapodał, jakiś gośc co z nimi blisko siedzi, poza tym z frontside da się gadać, nie uciekają od rozmów, a oni wiedzą, że zagrają raczej :f
Czaro to ponoc napisal
- Elevatorman
- -#Clansman

artur ja tez jestem uchachany jak bedzie koncert we wrocku to jestem na 90% 
no fajnie fajnie
ciekawe po ile bilety.
jeszcze jakby mnie ktoś z Virgin Snatch zapoznał...:]
jeszcze jakby mnie ktoś z Virgin Snatch zapoznał...:]
- Elevatorman
- -#Clansman

haha ja tez czekam
Dla mnie Frontside...miki pisze:hunter to dno kompletne i zero.
Frontside dno...eh Hunter jest znany i kochany na naszym rodzimym podworku i respect maja tylko za Hunterfest. wiesz jak ktos lubi taka muze to spoko. ale koncertowo to hunter jest sredni. poza szybszymi numerami jak Time Of hate czy Screaming Whispers na ich koncercie nie mialem nic do roboty ;/ a Frontside jest juz znany na calym swiecie( no za Oceanem
) a Europe wojuje powoli i zawojuje. Malo kto gra tak w europie. (mimo iz kapel grajacych podobnie jest duzo ). Maja a jednak swoj wlasny styl. Jako machina koncertowa zabijaja i zabiliby kazdego nawet ortodoksow i malkontentow. Mozna nie lubic , ale szanowac. w kazdym trasie trasa bedzie super bo rootwater , virgin snatch ,frontside zmiecie nas z powierzchni kulubow/ State of fear !!
Akurat popularność nie jest wyznacznikiem dobrej kapeli...
A Hunter by uszedł w tłoku jakby grali tylko kawałki do albumu Requiem, który kiedyś bardzo lubiłem.
A Hunter by uszedł w tłoku jakby grali tylko kawałki do albumu Requiem, który kiedyś bardzo lubiłem.
że się nie podoba to spoko, ale nie powiesz mi, że oni są gorsi w jakiś sposób od huntera. frontside ma swoje granie, żadna kopia, wiedzą czego chcą. a ten tekst z hunterem to oczywizm, ze napisałem dla jaj na wyrost, ale widzę, że już oburzenia znawcy są muzycznego. więc panie guru muzyki, wiem jak się zachowują choćby frontsidy a jak drak. na hfeście wielki gwiazdor numer jeden w polsce chodził po polu namiotowym z ochroną, za to na ostatnim fsie sobie 30 osób na scenie mogło śpiewać z aumanem.Levy pisze:Dla mnie Frontside...miki pisze:hunter to dno kompletne i zero.
jednak hunter coś tam robi, pewnie, ze przesadziłem z tym tekstem, ale mowiłem już po co on był. a Ty nie obrażaj kapeli, która pokazuje, że w polsce się naprawde da.
Krótki wywiad z koleżką z Virgin Snatch znajdziecie w metalowym magazynie
"Kurier TV". Jest tam też konkursik, w którym wygrać można zestaw płytek, który na pewno spodoba się zwolennikom trasy, o której tu dyskutujecie.
Na koncercie Huntera wejść na scenę i śpiewać razem z Drakiem to nie problem teżmiki pisze:więc panie guru muzyki, wiem jak się zachowują choćby frontsidy a jak drak. na hfeście wielki gwiazdor numer jeden w polsce chodził po polu namiotowym z ochroną, za to na ostatnim fsie sobie 30 osób na scenie mogło śpiewać z aumanem.
no to dobrze, jednak mi podpadł tym ochroniarzem na hfie. ja nic do tej kapeli nie mam, mi nie wadzi.Artur pisze:Na koncercie Huntera wejść na scenę i śpiewać razem z Drakiem to nie problem też
Spoko, też bym sie wkurzył trochę jakbym takie coś widział. Choć inaczej to wygląda w klubach gdzie spokojnie można do niego podejść i troszkę pogadać 
Ale looz - wiem, że za nimi nie przepadasz, bywa
Ale looz - wiem, że za nimi nie przepadasz, bywa
hehe, słyszalem, że ten skrzypek to najfajniejszy z nich kompan. może się sprawdzi na tej trasie go :f
A, Jelonek faktycznie fajny gość
Na koncertach czasem jak nie gra akurat to jakieś dziwne rzeczy robi. Na Metalmanii chyba ubrał jakiś strój a'la goryl, ale nie pamiętam za dobrze 
-
Deleted User 1309
Moze chodził z tym ochroniarzem po tym jak odwołali wystepy CoB i Opeth , wiec co sie dziwic
.