Zauważyłem, że wiele osób tak pisze z czym kompletnie się niezgadzam. Mi płytka podeszła od razu bez jakiś trudności w odbiorze.hybrydek pisze:Płyta jest troche trudna w odbiorze
Co Wam się nie podoba na AMOLAD?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Co Wam się nie podoba na AMOLAD?
tak to jest z pewnymi typami, że im wszystko wchodzi. bez wazeliny
Jeżeli tak to jest strasznie otwarty na muzyke, bo ja musiałem sobie troche płyty posłuchać, by wykryć wszystkie smaczki i świetne momentyKratos pisze:Zauważyłem, że wiele osób tak pisze z czym kompletnie się niezgadzam. Mi płytka podeszła od razu bez jakiś trudności w odbiorze.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nie powiedział bymhybrydek pisze:jest strasznie otwarty na muzyke
Jakieś złe wspomnienia z dzieciństwamiki pisze:tak to jest z pewnymi typami, że im wszystko wchodzi. bez wazeliny
Kratos, jak Rime może ci nie podchodzić
? A lubisz chociaż wersję live?
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Też nigdy takich ludzi nie rozumiałem. Wraz z Hallowed i Legacy jest w mojej pierwszej trójce długich epików MaidenBartSmith pisze:Kratos, jak Rime może ci nie podchodzić?
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nie wiem... normalnieBartSmith pisze:jak Rime może ci nie podchodzić
Jak dla mnie to za długie są trochę (o minutkę może półtorej) Lord i Legacy na tej płycie. po za tym wszystko jest spox.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Wtórność i nuda.
Płyta jest trudna w odbiorze, bardzo sentymentalna i skłania do przemyśleń - niektórym fanom może się to nie spodobać. Trzeba parę razy przesłuchać - jak się nie spodoba - no cóż, są różne gusty...
niestety ale Dave nie popisał się zbytnio na tym albumie , Adrianowi lepiej to wyszło
Wcześniej to juz zrobił,teraz nie musiał,chyba kazdy wie na co go stać.Jack87 pisze:Dave nie popisał się zbytnio na tym albumie
hohoho, no tak. niech teraz do końca życia nagrywa jakieś lipy, niech to sprzedaje się w 100 000 egzemplarzy, wszyscy będą mowili, że to lipa, ale co z tego, on już pokazał..
no bobmba podejście
no bobmba podejście
W przypadku Dave'a wystarcza mi Reinkarnacja. Świetny utwór- zwłaszcza na koncert. Jest chłop co prawda trochę zmęczony maidenami, ale jeśli będzie dalej pisał takie utwory to ja nie mam nic przeciwko...
Właśnie, to najlepszy dowód dlaczego Maiden w latach '80 było lepsze, nikt wtedy nie był zmęczony muzyką i to było słychać.Levy pisze:W przypadku Dave'a wystarcza mi Reinkarnacja. Świetny utwór- zwłaszcza na koncert. Jest chłop co prawda trochę zmęczony maidenami, ale jeśli będzie dalej pisał takie utwory to ja nie mam nic przeciwko...
A dlaczego pan Dave nie zrezygnuje z Maiden ?Nomad pisze:Właśnie, to najlepszy dowód dlaczego Maiden w latach '80 było lepsze, nikt wtedy nie był zmęczony muzyką i to było słychać.Levy pisze:W przypadku Dave'a wystarcza mi Reinkarnacja. Świetny utwór- zwłaszcza na koncert. Jest chłop co prawda trochę zmęczony maidenami, ale jeśli będzie dalej pisał takie utwory to ja nie mam nic przeciwko...
Bo wie, że już jest za stary,żeby samemu sobie poradzić.Ma dobrą posadkę i rozgłos,a jakby rzucił się na głęboką wodę, odchodząc od Maiden, raczej by się utopił.
Chociaż, nadal potrafi mieć przebłyski geniuszu.
dave wcale nie jest zmeczony, tylko wydaje mi sie ze przez obecnosc 3 gitar kazdy musi dac innym czesc swojej przestrzeni, a dave mial jej najwiecej.
Nie no faktycznie... on żyje muzyką Maiden. Zwłaszcza jak po nagraniu kawałka od razu spieprza do domu.Dziku pisze:dave wcale nie jest zmeczony, tylko wydaje mi sie ze przez obecnosc 3 gitar kazdy musi dac innym czesc swojej przestrzeni, a dave mial jej najwiecej.
Adrian też jest cholernie zmęczony. Widać to na każdym koncercie. Tak naprawdę zespół trzyma w kupie Harris, Dickinson i Gers. Nomad mi kiedyś powiedział, że Janick ma najwięcej do pokazania. I taka jest prawda. Jego kompozycje są najlepsze. Widać, że koncertowanie go bawi. Bardziej niż "legendarnych" Dave'ów i Adrian'ów...
Sorry za sarkazm. Szanuję Murray'a i Smith'a. Uwielbiam kompozycje z lat 80' ale teraz mamy rok 2006 i ani jeden ani drugi niczym specjalnym się nie wyróżnia.
no i jeszcze nie zapominając o NickoLevy pisze:
Tak naprawdę zespół trzyma w kupie Harris, Dickinson i Gers.
numer otwierajacy jest do bani to raz pozatym solowki,nie ma takiego wymiatania do ktorego nas juz przyzwyczaili panowie-pozatym chyba wszystko ok