to jest przeciez set z dvd Elegies1.Intro
2.Imperium
3.Seasons Wither
4.Old
5.Bulldozer
6.Days Turn Blue To Gray
7.The Blood, The Sweat, The Tears
8.Ten Ton Hammer
9.The Burning Red
10.In The Presence Of My Enemies
11.Take My Scars
12.Descend The Shades Of Night
13.Davidian
14.Block
Machine Head
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Machine Head
ke ?
seasons wither, bo o to Ci chodzi nie wyjdzie na nowej płycie, bo wyszło na us edition through the ashes. grali to potem właściwie na każdym koncercie na trasie. oni mówili, ze w stylu tego numeru będzie nowy album.BOSKI pisze:O tym który ma sie ponoć pojawić na nowej płycie Season cośtam, sorry ale nie pamietam dokładnie tytułu.
this mind and body
this heart and soul
will not be trampled
will not crumble..
this is the bulldozerrrrrrrrrrrrrslayer pisze:Walking on paths untraveled
Challenging one and all
Deeper into the battles
Alone and standing tall
The more evolving changes
The more we stay the same
Full steam against the odds
Go headfirst against the grain
Na M-A , jest , ze pod 14. Covers Medley , no i dalej 15. Block
Jazz is not dead, it just smells funny.
nie wiem...widzialem rip tego dvd i nie bylo zadnych coverow...
chyba coś bredzą, aż właczyłem zobaczyć.slayer pisze:Na M-A , jest , ze pod 14. Covers Medley , no i dalej 15. Block
a jak właczyłem to teraz płyty lecą, jakie to jest dobrre.
no wiec bredza, tak pytalem. swoja droga musze to dvd zobaczyc
San Francisco Bay Area metallers MACHINE HEAD will be IRON MAIDEN frontman Bruce Dickinson's guests on Saturday, January 13 during Bruce's weekly BBC 6 Music radio show, aptly named "Rock Show". Listen to the program live via the Internet between 9:00 p.m. and 12:00 a.m. (midnight) U.K. time (between 3:00 p.m. and 6:00 p.m. EST) at BBC.co.uk.
zajebiscie sie zapowiada ten nowy material!
Machine Head porywa. Zaczyna się powoli faza. Mam w końcu to "Burn My Eyes". Trochę posłuchałem, w całości zapoznam się wkrótce.
Gaddamit, "Imperium" z TTAOE to jest opus magnum.
Gaddamit, "Imperium" z TTAOE to jest opus magnum.
Ja znam dobrze na razie tylko TTAOE i cała płyta jest opus magnum :]
A Supercharger ma fajne numery, tylko brzmienie takie nijakie...strasznie. Na przyklad Bulldozer wspomniany wyzej zupelnie mi z lp nie podchodzi,ale live. to jest numer 

tru w sumieWrath pisze:TTAOE i cała płyta jest opus magnum :]
Nauczyłem dzieci zwrotu i teraz o wszystkim będą "opus magnum". Dwukropek Be.
O, tego też posłucham. Jutro.slayer pisze:A Supercharger ma fajne numery, tylko brzmienie takie nijakie...strasznie.
Coś w ten deseńslayer pisze:A Supercharger ma fajne numery, tylko brzmienie takie nijakie...strasznie
Przecież taki "Bulldozer", który powinien brzmieć mocarnie (TAKI RIFF \m/ inna sprawa, że totalnie zerżnięty z "Dittohead" Slayera
ja od 'sch'a' zacząłem słuchać tego wszystkiego. lubie bardzo
No ja też lubię, ale taki nierówny trochę jakby jest. Odnoszę wrażenie, że za dużo kawałków tam jest. Choć to dlatego, że są w większości dość krótkie, nie to co "TTAOE"...
A Ty miki zdaje się pisałeś, że z całej ich dyskografii "Superchargera" najmniej lubisz
A Ty miki zdaje się pisałeś, że z całej ich dyskografii "Superchargera" najmniej lubisz
bo tak jest właśnie, a mimo to bardzo lubie :f po prostu kapela bez słabej płyty, choć akurat 'sch' zyskuje na tym, że był dla mnie pierwszy i czasem po prostu jakoś tak fajnie magicznie wchodzi.
Sentyment, jasna sprawa