Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
Rust In Peace
Jo tyyyż!!! To może być album 2007 r.Wrath pisze:kurde, doczekać się nie mogeeee :]
To akurat rajt.M@ti pisze:Jo tyyyż!!! To może być album 2007 r.Wrath pisze:kurde, doczekać się nie mogeeee :]
W przeciwieństwie do Metki, Rudy trzyma poziom.
Rajt. Nie będę jeszcze oceniał, ale z tego co Meta pokazała (te 2 kawałki) nie będzie to album na miarę moich oczekiwań, co nie znaczy że nie czekam z niecierpliwością i na ten krążek.BeBe pisze:W przeciwieństwie do Metki, Rudy trzyma poziom.
nie mozeM@ti pisze:Jo tyyyż!!! To może być album 2007 r.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Nie może, musislayer pisze:nie mozeM@ti pisze:Jo tyyyż!!! To może być album 2007 r.
Aj tam cicho, nie oceniajmy zawartości przed jej ukazaniem 
Ale myślę, że super będzie jak się zmieści w powiedzmy piątce najlepszych albumów przyszłego roku
Tak w ogóle to ja nie mam pojęcia jaka jest w końcu data ukazania "United Abominations", bo po tym jak z października na luty przełożyli to potem znowu coś było, że się chyba przedłuży czas oczekiwania.... marzec ??
Ale myślę, że super będzie jak się zmieści w powiedzmy piątce najlepszych albumów przyszłego roku
Tak w ogóle to ja nie mam pojęcia jaka jest w końcu data ukazania "United Abominations", bo po tym jak z października na luty przełożyli to potem znowu coś było, że się chyba przedłuży czas oczekiwania.... marzec ??
ja gdzieś czytalem, że ma być podobno 20 marca.
niech na Metalmanię przyjadą :]
niech na Metalmanię przyjadą :]
Tego 20 marca to ta koncertówka z Argentyny może wyjść
Ale nie wiem na pewno.
Kurcze, bardzom ciekaw co Rudy zrobił. W sumie ma w składzie 2-óch ludków z Eidolona a oni to bardzo bliską thrash metalowi muzykę w swojej kapeli robili więc....
EDIT: sorx, jednak błąd - "That One Night" wychodzi 6 marca w wersji CD i DVD. Kolejny powód do tego, by starsi wreszcie DVD kupili
Kurde, ile będzie tego do zgromadzenia - DVD Ironów, Mety, DVD Nevermore'a, Megadeth, "Live In London" TestAmenT, "War At The Warfield" Slayera.... sporo tego będzie 
I jeszcze jedno info, które mnie zbiło z nóg
Wiecie kto pracuje z Rudym nad "United..." ??? ANDY SNEAP :rocx :solo
Kurcze, bardzom ciekaw co Rudy zrobił. W sumie ma w składzie 2-óch ludków z Eidolona a oni to bardzo bliską thrash metalowi muzykę w swojej kapeli robili więc....
EDIT: sorx, jednak błąd - "That One Night" wychodzi 6 marca w wersji CD i DVD. Kolejny powód do tego, by starsi wreszcie DVD kupili
I jeszcze jedno info, które mnie zbiło z nóg
Wiecie kto pracuje z Rudym nad "United..." ??? ANDY SNEAP :rocx :solo
Artur pisze:ANDY SNEAP
już nie mam tu najwięcej postów

slayer pisze:nie moze
Slej masz rację.BeBe pisze:Nie może, musi
No to to napewno. Jeszcze pewnie Behcio i dalej niewiem co.Artur pisze:Ale myślę, że super będzie jak się zmieści w powiedzmy piątce najlepszych albumów przyszłego roku
A ten pan nie potrafi nagrać źle brzmiącej płyty. Już sobie ostrzę zęby na to.Artur pisze:Wiecie kto pracuje z Rudym nad "United..." ??? ANDY SNEAP
Samael, Iced Earth, Metallica i Judas Priest.M@ti pisze:No to to napewno. Jeszcze pewnie Behcio i dalej niewiem co.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Owszem. Również to ten co nagrał zajebiste thrashowe płyty z Sabbat.Szajba pisze:ten co mixowal m.in Tempo of The Damned Shovel Headed Kill Machine Exo i Mesiasa Blaza ?Artur pisze:ANDY SNEAP
Tak TEN, a jakby tegobyło mało, to miksował też "Dead Heart In A Dead World", "This Godless Endeavor" i remix "Enemies Of Reality" Nevermore, "The Gathering" i "Live In London" Testamentu i "Through The Ashes Of Empires" Machine Head :rocxSzajba pisze:![]()
ten co mixowal m.in Tempo of The Damned Shovel Headed Kill Machine Exo i Mesiasa Blaza ?
![]()
![]()
Nevermore jak wyjdzieM@ti pisze:Jeszcze pewnie Behcio i dalej niewiem co.![]()
Artur pisze:Tak TEN, a jakby tegobyło mało, to miksował też "Dead Heart In A Dead World", "This Godless Endeavor" i remix "Enemies Of Reality", "The Gathering" i "Live In London" Testamentu i "Through The Ashes Of Empires" Machine Head YEAH!
już nie mam tu najwięcej postów

A ma wyjść? Jeśli wyjdzie to napewno się do mojej 5 załapie.Artur pisze:Nevermore jak wyjdzie
EDIT: A Andy to i Enemy of God Kreatora miksował chyba.
O tak, zapomniałem i "Violent Revolution" również.M@ti pisze:EDIT: A Andy to i Enemy of God Kreatora miksował chyba.
nie ma, Artur tylko się łudzi.M@ti pisze:A ma wyjść?
Chciałbyśsyzygy pisze:nie ma, Artur tylko się łudzi.![]()
Materiał już jest pisany, gwoli ścisłości