Mystic Tour '07: Hunter, Frontside, Virgin Snatch, Rootwater
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Tour '07: Hunter, Frontside, Virgin Snatch, Rootwater
nie nie rozpiska bedzie jakos w polowie stycznia bodajze. ale 35 miast to za duuuzo. w sumie kazdy z tego forum moze sie wybrac na koncert bo pewne jest ze go to nie ominie..chyba ze mieszka w jakiej dziurze ( bez urazy ) albo za daleko od wiekszego niz 30 tys ludzi miasta.
w warszawie to faktycznie to moze i z 4 koncerty zrobią. nie wyobrażam sobie tego szczerze mówiąc, zobaczymy.
aha, Stoneman, wczoraj w cieszynie byłem i wszystko zamknięte :f
aha, Stoneman, wczoraj w cieszynie byłem i wszystko zamknięte :f
byles w c-n i nie dales znac!! oj miki <nono> nieladnie. a racja wszystko zamkniete ale jakos na piwie z kumplem bylem

a bo to z ojcem pojechałem i oglądaliśmy zamkni, rotundę itp.. tak to bym dał znać, suszyło :f
i w conieco było święto.. hamburgerów :f
i w conieco było święto.. hamburgerów :f
- Elevatorman
- -#Clansman

jakby był behemoth zamiast huntera to bym jechał za nimi wszedzxie gdzie by sie dało a vader za rootwater 
haha mądrala
ciekawe kto byłby headlinerem wówczas 
pewnie frontside ;P
- Elevatorman
- -#Clansman

co to za różnica ... najbardziej cieszyłbym sie na behemotha ... ale nie robiłoby mi to wielkiej różnicy 
- dostoevsky
- -#Assassin

Polać mu :beerElevatorman pisze:a ja nie wiem .... bow sumie starsze płyty frontside mi sie tak nie podobają jak ta nowa ale i tak są super bo w nowej sie zakochałem poprostuno ale VS to dla mnie tez ciekawszy band od huntera....
- Elevatorman
- -#Clansman

za co
?? ale można
eee kurde wie ktoś co z rozpiską ??
eee kurde wie ktoś co z rozpiską ??
wiem.......nie ma...bedzie soonElevatorman pisze:eee kurde wie ktoś co z rozpiską ??
jabym nie chcial. Rooty zjedza Ciebie , Twoja rodzine i przyjaciol na tym koncercie. zobaczysz.Elevatorman pisze:a vader za rootwater
Jazz is not dead, it just smells funny.
watpie. wiesz ale trasa vader , behemoth , frontside , virgin snatch...to zabojstwo dzwiekowe jak i silowe dla fanow ( ja i tak jestem za
) . ale spojrzmy na czestotliwosc ''napieprzania" ...vader z behemoth juz by malo z nas zostawili a potem jeszcze dobita frontside i vs. o nie ... nie bardzo...chyba ze to zrobic ostatni koncert w zyciu ;P hehe. i rootwater napewno nie jest lepsze od vader...ani koncertowo ani studyjnie ani pod kadzdym innym wzgledem , to ze jest tam heinrich nic nie zmnienia . zreszta kazdym ma swoje zdanie. zobaczymy na koncertach .!! PURGE MY STAIN!!
watpie. wiesz ale trasa vader , behemoth , frontside , virgin snatch...to zabojstwo dzwiekowe jak i silowe dla fanow ( ja i tak jestem za
) . ale spojrzmy na czestotliwosc ''napieprzania" ...vader z behemoth juz by malo z nas zostawili a potem jeszcze dobita frontside i vs. o nie ... nie bardzo...chyba ze to zrobic ostatni koncert w zyciu ;P hehe. i rootwater napewno nie jest lepsze od vader...ani koncertowo ani studyjnie ani pod kadzdym innym wzgledem , to ze jest tam heinrich nic nie zmnienia . zreszta kazdym ma swoje zdanie. zobaczymy na koncertach .!! PURGE MY STAIN!!
- Elevatorman
- -#Clansman

taaa ale wiadomo że takiej trasy nie będzie
ja b/lubię vadera więc.... dlatego tak napisałem 
To jeśli byłaby taka trasa to uważacie, że najpierw grałby Behemoth z Vaderem a dopiero potem reszta..?
A tak w ogóle to miała być rozpiska przed końcem roku i jakoś nie widać.. :guns
Byłem na 2 Vaderach i żaden nie podobał mi się tak jak 1 koncert Rootwatera, który widziałem. A u Hienricha to ja gram próby z moim zespołem ;]Stoneman pisze: i rootwater napewno nie jest lepsze od vader...ani koncertowo ani studyjnie ani pod kadzdym innym wzgledem , to ze jest tam heinrich nic nie zmnienia . zreszta kazdym ma swoje zdanie. zobaczymy na koncertach .!! PURGE MY STAIN!!
coz kazdy woli co innego. fajnie ze grasz u heinricha proby:) co to masz za zespol ;> Załatw mi koszulke Vesani
bom fanem jest ;p hihi pozdro
Zespół mój gra rock, z zadatkami na progresywną jego odmianę. Mogę spytać przy najbliższej okazji o koszulkę ;]