Typy na plyte roku 2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Typy na plyte roku 2006
genialny album, rock n roll Fenriza pobil w tym roku Motorheada po calosci.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Zgadzam się, więcej takich płyt!!! Too old too cold (między innymi oczywiście) pozamiatało!!
to juz po epce-singlu bylo wiadomo , ze to bedzie nr fuckin' jeden z tego albumu. Ale po dluzszym sluchaniu zalapiesz,ze co kawalek to hicior! (jakkolwiek pozersko mialoby to w stosunku Darkthrone znaczyc)
No już właśnie zauważam np Graveyard Slut.slayer pisze:Ale po dluzszym sluchaniu zalapiesz,ze co kawalek to hicior!
Aj tam pozersko. Dobrze że nagrali coś takiego, taki odchył mały i lekkie odejście od takiego Panzerfausta. W ogóle troszeczkę mi ona Under a funeral moon przypomina pod względem brzmienia (napewno jest lepiej nagrana ale Funeralem zalatuje jak dla mnie). Zajebioza no.slayer pisze:(jakkolwiek pozersko mialoby to w stosunku Darkthrone znaczyc)
chodzilo mi generalnie o pozerskie stwierdzenie 'HIT' . Bo sa to zajebiste brudne kawalki, nie przystepne , a napedzajace jak dobry motor. Znakomity krazek, w 5 najlepszych dla mnie.M@ti pisze:Dobrze że nagrali coś takiego, taki odchył mały
W sumie to mam gdzieś te pozerskie stwierdzenia, bo płyta jak dla mnie hicior. Z blackowych kapel to tylko Marduk ostatnimi czasy nagrał lepszą płytę. Ta jest na 2 miejscu.slayer pisze:chodzilo mi generalnie o pozerskie stwierdzenie 'HIT'
That's right.slayer pisze:Bo sa to zajebiste brudne kawalki, nie przystepne , a napedzajace jak dobry motor. Znakomity krazek, w 5 najlepszych dla mnie.
Poległ Engel? no cos Ty.... po za tym nikt w takim 'blackKultowym' stylu plyty nie nagralM@ti pisze:Z blackowych kapel to tylko Marduk ostatnimi czasy nagrał lepszą płytę. Ta jest na 2 miejscu.
poza tym, blekowych albumow byla spora ilosc naprawde niezlych. to jest rock n' roll i basta! 
Nikt nie nagrał, fakt, ale nowy DT to nadal black wiec biorę pod uwagę i stawiam obok innych kapel. A Poległ Engel zajebisty jest, kopie dupsko jak cholera. O wiele lepszy od World Funeral.slayer pisze:Poległ Engel? no cos Ty.... po za tym nikt w takim 'blackKultowym' stylu plyty nie nagral
Ale te 2 są wybitne. Zobaczymy jak z nowym Mayhemem będzie, nie chciał bym drugiej Chimery.slayer pisze:poza tym, blekowych albumow byla spora ilosc naprawde niezlych.
Ostatnio zmieniony wt sty 02, 2007 7:47 pm przez M@ti, łącznie zmieniany 1 raz.
To jest black'n'roll !!slayer pisze:to jest rock n' roll i basta!
Wybitne sa ostatnie dwa wydawnictwa naszego Kriegsmaschine, Infernal War. Francuskiego Anteausa, Urgehal czy Profundi. A to czubek tylko. O 100% lepsze niz ostatni marduk 
Mówisz? Trza się zapoznać. O Profundi tylko słyszałem, to omega rising ten ostatni tak?Wybitne sa ostatnie dwa wydawnictwa naszego Kriegsmaschine, Infernal War. Francuskiego Anteausa, Urgehal czy Profundi. A to czubek tylko. O 100% lepsze niz ostatni marduk Wink
tak, ziomka z Naglfar. Na majspejsie mozna posluchac , pare utworow ma
dobra rzecz ten majspejs, coraz częściej tam zaglądam.
Super jest, najlepsze co do jakiegos rozpoznawania kapel itd.
Warto sobie tam konto zalozyc, czasem sama kapela jakas godna uwagi (mloda) wysle Ci zaproszenie. No i jestes na biezaca z wszystkimi biuletynami itd.
Warto sobie tam konto zalozyc, czasem sama kapela jakas godna uwagi (mloda) wysle Ci zaproszenie. No i jestes na biezaca z wszystkimi biuletynami itd.
-
Stormshield
- -#Moonchild

I można posłuchać płytek przed premierą (jak np. "Christ Illusion").slayer pisze:Super jest, najlepsze co do jakiegos rozpoznawania kapel itd.
Marduk już dawno dobrego albumu nie nagrał, ostatni Engelek tez kiepściutki, aczkolwiek coś tam im się polepsza. A do tego nowego DarkThrona tyle razy się zabierałem i jakoś ani razu mnie nie porwał. Teraz znowu słucham, może coś tam mi się spodoba, ale jeśli nazywacie to rock'n'rollem i macie czelność przyrównywać do Motorheada to powinno zabijać po pierwszych 10 sekundach, tak jak robi to Kiss Of Death :]
-
Szkieletor
- -#Invader

Zdecydowanie Slayer - Christ Illusion
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
pitupitu nie the hauntedGodot pisze:Ja bym stawiala na The Haunted 'The Dead Eye'