Typy na plyte roku 2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Typy na plyte roku 2006
Ja stawiam zdecydowanie na Deep Purple: "Rapture Of The Deep". Dawno legenda nie nagrała tak wyrownanego albumu
1. Coma
2. Maideni
poza tym:
Evergrey, Tool, Gary Numan.
Agressiva 69 też całkiem niezły album nagrała.
2. Maideni
poza tym:
Evergrey, Tool, Gary Numan.
Agressiva 69 też całkiem niezły album nagrała.
ale Rapture jest z 2005Deep pisze:Ja stawiam zdecydowanie na Deep Purple: "Rapture Of The Deep". Dawno legenda nie nagrała tak wyrownanego albumu
a nie z poczatku 2006? wydaje mi sie ze nagrywali w 2005, a wydali z poczatkiem 2006
Polska: Frontside - Absolutus
Świat: Killswitch Engage - As Daylight Dies
Bezkonkurencyjne.
Świat: Killswitch Engage - As Daylight Dies
Bezkonkurencyjne.
dobre typy, 5
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Premiera albumu była 24-ego Października 2005. Pamiętam, sam wtedy kupiłem.Deep pisze:a nie z poczatku 2006? wydaje mi sie ze nagrywali w 2005, a wydali z poczatkiem 2006
Wiedziałem, że Ci się spodobają. Piona.miki pisze:dobre typy, 5
A ja zmieniam swój typ z Moonspell Memorial, na Tool 10,000 Days
Bo dopiero teraz słuchać tóla zacząłem.
I to jest dobra koncepcja :beer
Choć u mnie chyba jednak Mastodon nowy, niesamowita rzecz, nawet mimo tego, że nieco chyba ustępuje "Leviathan".
Choć u mnie chyba jednak Mastodon nowy, niesamowita rzecz, nawet mimo tego, że nieco chyba ustępuje "Leviathan".
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

"A Matter of Life and Death" nie może być inaczej

A Matter Of Life And Death - najbardziej wyczekiwana, najczęściej słuchana i co najważniejsze - spełniła oczekiwania i nadzieje.
AMOLAD
No rozumiem, że może się podobać ale skoro twierdzicie, że najlepsza to chyba mało słyszeliście

Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Deleted User 622
Słaba plyta. Już prędzej Music for the Divine - Hughesa bym proponował, choć też jakieś super genialne nie jest. Z hard rockowych bardzo dobry wyszedł jeszcze Michael Men Project, Akira... z Turnerem i Moonstone Project.Deep pisze:Ja stawiam zdecydowanie na Deep Purple: "Rapture Of The Deep". Dawno legenda nie nagrała tak wyrownanego albumu
jezu rzygać mi się już chce od takich komentarzy...vyrus pisze:AMOLADNo rozumiem, że może się podobać ale skoro twierdzicie, że najlepsza to chyba mało słyszeliście
![]()
To rzygaj...może Ci ulży 
jak tylko znajdziesz się w moim zasięgu to zrobie co trzebaTo rzygaj...może Ci ulży
ale tak na serio. popatrz na ten temat. od samego początku jak ktoś wymienił amolad to takie same komantarze. nie podoba Ci się, ok. mi też się nie podoba. ale pozwól innym się nią cieszyć.
Ok nie czytałem od początku. Rozumiem oczywiście o co Ci chodzi 
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Po raz kolejny się nie zgodzę. To jest najlepsza płyta panów od dłuższego czasu, może i od "Perfect Strangers", a jedna z najlepszych w ogóle. Przynajmniej dla mnie.metal pisze:Słaba plyta. Już prędzej Music for the Divine - Hughesa bym proponował, choć też jakieś super genialne nie jest. Z hard rockowych bardzo dobry wyszedł jeszcze Michael Men Project, Akira... z Turnerem i Moonstone Project.
-
Deleted User 622
oszalałeś ziąJMM pisze:może i od "Perfect Strangers"