Nightwish
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Re: Nightwish
http://youtube.com/watch?v=ZhnV13RTt1k
Takiego Nightfisha to ja słuchać mogę :solo
Takiego Nightfisha to ja słuchać mogę :solo
Ma ktoś jakieś informacje w ogóle z obozu NW..? Bo ja w ogóle się nie orientuję co się ostatnio z nimi dzieje...
15.I mija termin wysyłania nagrać przez chętne dziewczyny do zespołu
Tyle wiadomo. Coś jeszcze chyba w studiu nagrywali
... zespół NIGHTWISH ujawnił osobę nowej wokalistki którą została szwedka ANETTE OLZON 

... więcej informacji na specjalnej stronie
http://www.nuclearblast.de/nightwish/eva/index.htm
oraz
http://www.nightwish.com/en/news
... możecie także posłuchać fragmentu nowego singla "Eva" [oczywiście kawałek jest także do zdobycia w całości - trzeba tylko dobrze poszukać
]

... więcej informacji na specjalnej stronie
oraz
http://www.nightwish.com/en/news
... możecie także posłuchać fragmentu nowego singla "Eva" [oczywiście kawałek jest także do zdobycia w całości - trzeba tylko dobrze poszukać

Ostatnio zmieniony czw maja 24, 2007 8:14 pm przez jesper, łącznie zmieniany 1 raz.
z wyglądu średnia babka
, głosik ma niezły ale elvenpath, czy stargazers, to wogle chyba poza jej zasięgiem coś mi się wydaje, ale nightwish poszedł już na ostatniej płycie z Tarją w kierunku piosenek spiewanych normalnie (w sensie, ze nie wysokimi tonami, a przynajmniej nie ciągle), więc ta nowa wokalistka chyba dobrze się nada na kontynuację obranego kierunku muzycznego rozwoju zespołu (ach jakie piękne zdanie złożone stworzyłem
). I tak bez Tarji to to nie to samo... 
... ciekawe jak na podstawie jednego kawałka możesz stwierdzić że "elvenpath, czy stargazers, to w ogóle chyba poza jej zasięgiem coś mi się wydaje" - nie rób z siebie ignoranta idioty
... krótko mówiąc Tarji nie ma już w zespole i to jest faktem, faktem jest także to że zespół ma nową wokalistkę w której zapewne pokłada ogromne nadzieje [podobnie jak spora część fanów zespołu] czy sprosta ona wymaganiom jednych i drugich
... zobaczymy - czas pokaże
... tymczasem nowy kawałek jest bardzo spokojny, stonowany i na 100% na jego podstawie nie można stwierdzić jakimi możliwościami wokalnymi dysponuje ANETTE OLZON ... osobiście jestem pozytywnie nastawiony i czekam na więcej ... nowych utworów :rocx
Wreszcie ktoś odświeżył ten topic
No z wyglądu nie jest źle. Oczywiście przez lata Tarja stała się symbolem zespołu
Mam nadzieję ,że nowa wokalistka będzie trzymać poziom
Czy mógłby ktoś zapodać na priv link do nowego kawałka?
Czy mógłby ktoś zapodać na priv link do nowego kawałka?
I tak będzie reunion. A po tym fragmencie nie mogę nic powiedzieć, może tylko to, że wokal nawet mi się podoba. Ciekawe jak wyjdą im cięższe kawałki.
nowy wałek kiepski strasznie, ciągnie się w nieskończoność i nic się w nim nie dzieje... panna na wokalku też kiepawa.
chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem,napisałem, że mi się wydajejesper pisze:ciekawe jak na podstawie jednego kawałka możesz stwierdzić że "elvenpath, czy stargazers, to w ogóle chyba poza jej zasięgiem coś mi się wydaje" - nie rób z siebie ignoranta idioty ...
No ja liczę faktycznie już tylko na reunion. Ta Anette jest może trochę ładniejsza tylko od Tarji
Ciekaw jestem naprawdę czy Tarja chciałaby wogóle powrócić....
Mi tam te kilka sekund pasuje ciekawe jak bedzie nowy material w calosci sie prezentowal

I tak Tarja wróci do Nightwish. Tylko kwestia czasu. Będzie tak samo jak z Blazem w Iron Maiden

nas stronie pojawily sie nowe sample.... i sa doskonale . na prawde mocna plyta i power metalowa sie zapowiada . co najwazniejsze sa super pomysly melodie i wokale MARCO !!
śliczna jest
O wiele łądniejsza od Tarji. No i młodsza. A głos też z tego kawałka co na stronie leci mi siępodoba, chociaż powinni też pokazać coś takiego z kopem, żeby nie zrobiło sie melancholijnie.
No ale Kobita bardzo mi sie podoba wizualnie :].
No ale Kobita bardzo mi sie podoba wizualnie :].
ładniejsza owszem. Ale jest starsza i to o 5 latEvE pisze:O wiele łądniejsza od Tarji. No i młodsza
Ale Tarja też na niektórych zdjęciach bardzo przyzwoicie wychodzi. Ale ta rzeczywiście fajnie wygląda. Z tego co czytałem to sama powiedziała ,że z taką muzyką nigdy nie miała do czynienia więc będzie to dla niej wogóle pierwsze takie doświadczenie :/
Te nowe kawałki rzeczywiście fajne. Bardzo mi się podoba wokal Anette. Szczególnie przypadł mi do gustu fragment Amaranth
Te nowe kawałki rzeczywiście fajne. Bardzo mi się podoba wokal Anette. Szczególnie przypadł mi do gustu fragment Amaranth
wiesz Tarka teraz dopiero jest taka extra bomba ( czytaj od wydania Once ) wczesniej no nie oszukujmy sie byla...gruba ;/ A Annete wizualnie jest bardzo sympatyczna 
Jezeli ktos uwazal ze Tarja wywala ma w dziob :beer
(zarcik) Ta cala Ewa jeszcze przeszla ale jak puscilem sobie te pozostale sample no to moje pozytywne wrazenia gdzies sobie poszly
Smialo moge powiedziec ze nowa wokalista Wyje! No ale ostateczny wyrok zapadnie po premierze plyty a wczesniej po kupnie singla