i tak brzmi na Hellalive, a ze to byl pierwszy material MH jaki uslyszalem, to kiedy wpadl mi w rece Supercharger , to grymas na twarzy mi sie pojawil ... splaszczone totalnie. Mowie, naprawde fajne kawalki tam sa, ale nie maja studyjnej potegi.Artur pisze: który powinien brzmieć mocarnie (TAKI RIFF \m/
Machine Head
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Machine Head
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ono jest takie dla mnie przytłumione, ale nie w dobrym tego słowa znaczeniu (Nevermore
), ale właśnie w złym... Przytłumione, takie pozbawione mocy, faktycznie jakby płaskie - brak jakiejś takiej przestrzeni, selektywności.
Tego wszystkiego co mamy na "Through The Ashes Of Empires"
Tego wszystkiego co mamy na "Through The Ashes Of Empires"
chcę zacząć słuchać, od czego zacząć?:>
!!!Artur pisze:Through The Ashes Of Empires
ale innych nie znam, ta mnie za to powala :]
brakuje mi ostatnio manii na jakiś zespół, może Machinehead wypełni tą lukęWrath pisze:ale innych nie znam, ta mnie za to powala :]
MACHINE HEAD frontman Robert Flynn will be the featured guest on next week's (January 15/16) installment of BBC Radio 1's "Rock Show". The program, which is hosted by Daniel P. Carter, airs Monday nights/Tuesday mornings between 12:00 midnight and 2:00 a.m. local U.K. time (7:00 p.m. and 9:00 p.m. EST). You can listen to the show live on the Internet at this location.
As previously reported, MACHINE HEAD will be IRON MAIDEN frontman Bruce Dickinson's guests on Saturday, January 13 during Bruce's weekly BBC 6 Music radio show, aptly named "Rock Show". Listen to the program live via the Internet between 9:00 p.m. and 12:00 a.m. (midnight) U.K. time (between 3:00 p.m. and 6:00 p.m. EST) at BBC.co.uk.
As previously reported, MACHINE HEAD will be IRON MAIDEN frontman Bruce Dickinson's guests on Saturday, January 13 during Bruce's weekly BBC 6 Music radio show, aptly named "Rock Show". Listen to the program live via the Internet between 9:00 p.m. and 12:00 a.m. (midnight) U.K. time (between 3:00 p.m. and 6:00 p.m. EST) at BBC.co.uk.
też mnie się spodobała
pewnie, ze dobra...patrzac na nia wydaje sie, ze to moze jakis black metal
ale jest inna i na pewno nie jest to zaden kiks :]
na poprzednią jak się patrzy też się nie wydaje, że na płycie będzie to co jest
a tu taka zmiana, w sumie po wspolych koncertach z behemS1MON pisze:ze to moze jakis black metal
Jazz is not dead, it just smells funny.
162 000 post moj 
taki numer ma post S1
Ciekawe jaki będzie klimat muzy, zastanawiam się patrząc na okładkę.
Okładka 'daje rade'. Kiedy wypuszczają materiał? Jest jakiś oficjalny termin?
20 ktorys marca chyba...jakos tak
Dzisiaj śniło mi się, że byłem na ich koncercie.