Machine Head
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Machine Head
Ja też poproszę.
Może nie klepie tak michy jak 'Imperium' ale jest zapowiedzią niezłego surowego mięsa, które zawsze wyśmienicie smakuje.
cos tak jakbym sie zgadzal z postem powyzej, ale jakos nie powalil mnie ten kawalek.
Jazz is not dead, it just smells funny.
nowe mh cale juz na necie <fiu>
Nowy kawałek, jest dobry, może nawet bardzo (chwilami), zwłaszcza solo i końcówka, ale mam wrażenie , że to jeszczee nie TO.
Ci którzy twierdzą, że zjada całe "TTAOE" chyba się zbytnio zagalopowali
Takie "Imperium", "In The Presence Of My Enemies", "Elegy" czy ofkorz "Descent The Shades Of Night" są duuużo lepszymi utworami 
Ale solówki są tutaj miodne
Poza tym to i tak kawałek na wysokim machineheadowym poziomie, więc o album można być raczej spokojnym.
Trzyma poziom, ot co.
I nic ponadto
Ci którzy twierdzą, że zjada całe "TTAOE" chyba się zbytnio zagalopowali
Ale solówki są tutaj miodne
Trzyma poziom, ot co.
I nic ponadto
kolejny poza Rootem, ktory ma zle podpisane mp3 ?Artur pisze:Descent
Akurat to mam na oryginale lolku
Jak widać pomyliło mnie się
Wiem, wstyd 
Uwierz lub nie, ale właśnie jak pisąłem tego posta to się zastanawiałem, czy dać "t" czy "d"

Descend The Shades Of Night
Jak widać pomyliło mnie się
Uwierz lub nie, ale właśnie jak pisąłem tego posta to się zastanawiałem, czy dać "t" czy "d"
Descend The Shades Of Night
Zakochałem się w tym albumie. Jako całość zjada żywcem poprzednie płyty. Jak pisałem wcześniej - sporo tu surowego mięcha, są melodyjne fragmenty, kapitalne solówki i TA perka. Miodzio.
Ale i tak 'Imperium' zostaje kawłkiem numer 1 MH
Ale i tak 'Imperium' zostaje kawłkiem numer 1 MH
nigdy nie byłoXiminez pisze:Ale i tak 'Imperium' zostaje kawłkiem numer 1 MH
album już cały w necie. na exordium znajdziecie
Ostatnio zmieniony śr sty 31, 2007 9:37 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy zawsze muszę dodawać: IM(H)O/ moim/ wg mnie etc?miki pisze:nigdy nie byłoXiminez pisze:Ale i tak 'Imperium' zostaje kawłkiem numer 1 MH
chyba wiadomo, ze ja też w domyśle to dodaje. nie spinaj się
Jestem luźny jak znoszone majty XXXXL
:beer
i żeby mnie nikt nie pytał o linki do rapida i torrentow bo nie rozprowadzam pirackich materiałów : B
i żeby mnie nikt nie pytał o linki do rapida i torrentow bo nie rozprowadzam pirackich materiałów : B
Ostatnio zmieniony śr sty 31, 2007 10:14 pm przez Ximinez, łącznie zmieniany 2 razy.
hehe, ok. ja nie słucham nowego, czekam na premierę
ja wczesniej napisalem slepcze dlatego Ci nie dam :]Szajba pisze:daj linkmiki pisze:album już cały w necie
Słyszał już ktoś nowy album? Jak wrażenia? Bo ja jestem bardzo, ale to bardzo zawiedziony. Miało być pozamiatane i płyta roku, a tu jeden kawałek fajny, reszta porozciągana i nudna. Szkoda, wielka szkoda.
ee przesadzasz - mi bardzo przypadł do gustu - wolves, halo, slanderous powalają i za ch... mi sie nie nudzi. Jak dla mnie jest album jest elegancki - stawiam go na równo z TTAOE (ale nizej niż BME)Yaaqb pisze:reszta porozciągana i nudna
Jak dla mnie płyta kopie dupę jak trzeba. Jest mocno, szybko, klimatycznie, miejscami tempo zwalnia a kawałki są fajnie rozbudowane. Dla mnie się podoba.
epicki rozmach...ale brak killera w stylu davidian czy imperium
Nie wiem, odłożę tą płytę i posłucham za jakiś miesiąc. Może zmienię zdanie.