aha, ale tak jak pisałem wcześniej, w buenos aires to tradycja, że podczas wykonywania "symphony of destruction" publika wykrzykuje riffgumbyy pisze:Sprawdziłem i mam takie coś: Megadeth - Buenos Aires '97
Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
obserwator
- -#Long distance runner

Re: Megadeth
mtszły
Ciekawe po ile będą chodziły wersje dvd.
-
obserwator
- -#Long distance runner

no, wydaje mi się że nawet coś około 100 zł może być, myślę, że tańsze niż 80 zł nie będzieM@ti pisze:Ciekawe po ile będą chodziły wersje dvd.
mtszły
Jak zwykle.obserwator pisze:no, wydaje mi się że nawet coś około 100 zł może być, myślę, że tańsze niż 80 zł nie będzie
-
The Burczax
- -#Moonchild

Właśnie jest problem, że z torrentów nie ściągam, bo net za wolny. Także jakby ktoś wrzucił to byłbym wdzięczny.obserwator pisze:Angus napisał:
Wrzuciłby ktoś jakiś albumik(najlepszy) Megadeth na www.sendspace.com
poszukaj na torrentach, na bank będzie, to jest po prostu klasyka ("countdown to extenction" oczywiście)
-
obserwator
- -#Long distance runner

ja mam to tylko w orygonale i musiałbym przerabiać a tu są jakieś zabezpieczenia, ja się na tym nie znam heheheAngus pisze:Także jakby ktoś wrzucił to byłbym wdzięczny.
mtszły
-
The Burczax
- -#Moonchild

Aha szkoda.
-
obserwator
- -#Long distance runner

-
The Burczax
- -#Moonchild

jakaś taka badziewna imo 
Trochę mi Peace sells przypomina. Podoba mi się.
jeśli muzycznie bedzie chodz w polowie tak dobra jak ta okladka, to bedzie zajebiście 
już nie mam tu najwięcej postów

-
obserwator
- -#Long distance runner

o to, to raczej możesz być spokojny szajba, ręcze jajami i parówką, zgsddza się panowie??Szajba pisze:jeśli muzycznie bedzie chodz w polowie tak dobra jak ta okladka, to bedzie zajebiście
mtszły
Ja wolę niczym nie ręczyćobserwator pisze:o to, to raczej możesz być spokojny szajba, ręcze jajami i parówką, zgsddza się panowie??
www.MetalSide.pl
-
obserwator
- -#Long distance runner

będzie dobrze, o megadeth akurat jestem spokojnygumbyy pisze:Ja wolę niczym nie ręczyć
mtszły
Zajebista okładka. Jak będę miał kasę to kupię w dniu premiery, dla samej okładki 
-
obserwator
- -#Long distance runner

no, okładka jest udana, bardzo podoba mi się wcielenie maskotki zespołu-vica, dobrze się prezentuje jako człowiek hehehe
mtszły
W ogóle to podoba mi się to jej "efekciarstwo" 
Może i trochę też kiczowata, ale całość wg mnie sprawia bardzo korzystne wrażenie, a logo jest odwalone zajebiście.
Może i trochę też kiczowata, ale całość wg mnie sprawia bardzo korzystne wrażenie, a logo jest odwalone zajebiście.
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Jakas taka strasznie komiksowa
Do najlepszych okladek Mega (Y PSBWB) sporo brakuje, ale okladka jest malo istotna. Wazne ze 2 udostepnione kawalki z plyty kopia dupe 
-
obserwator
- -#Long distance runner

i to mi się właśnie w niej najbardziej podobaBloody Sabbath pisze:Jakas taka strasznie komiksowa
dokładnie, choć może ćut za dużeArtur pisze:a logo jest odwalone zajebiście.
taa, przydało by się jeszcze, żeby rudy udostępnił "washington is next" w jakiejś wersji demoBloody Sabbath pisze:Wazne ze 2 udostepnione kawalki z plyty kopia dupe
mtszły
mmmm jak ja ich ostatnio pokochałem. Nie mogę się doczekać United Abominations, a całymi dniami katuję Rude Awakening, z przepięknym solem w She Wolf.