trU. I tak nie bierze jeńcówepicki rozmach...ale brak killera w stylu davidian czy imperium
Machine Head
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Machine Head
To u mnie ostatnio najbardziej katowany materiał. Masakrycznie mi się podoba. Miłość od pierwszego załuchania.
dokladnie to , tym samym slabsza od poprzedniczki.S1MON pisze:epicki rozmach...ale brak killera w stylu davidian czy imperium
Jazz is not dead, it just smells funny.
No to słuchałem wystarczającą ilość razy żeby się wypowiedzieć.
1 przesłuchanie: 'Hm, no całkiem całkiem'. Choć mieszane uczucia.
2 przesłuchanie: 'O, nieźle nieźle.'
3 przesłuchanie: 'Dobre! Dobre!'
4 przesłuchanie: 'I'm lovin it!'
Jak widać potrzebowałem czasu, żeby się z albumem oswoić.
Świetne riffy, rozbudowane kompozycje i TO brzmienie! 8/10.
Aesthetics of Hate!
1 przesłuchanie: 'Hm, no całkiem całkiem'. Choć mieszane uczucia.
2 przesłuchanie: 'O, nieźle nieźle.'
3 przesłuchanie: 'Dobre! Dobre!'
4 przesłuchanie: 'I'm lovin it!'
Jak widać potrzebowałem czasu, żeby się z albumem oswoić.
Świetne riffy, rozbudowane kompozycje i TO brzmienie! 8/10.
Aesthetics of Hate!
If you pre-order the new MACHINE HEAD album, "The Blackening", from http://www.NewburyComics.com, you'll also get a free CD booklet signed by the band. Supplies are limited, so get over there now.
http://www.newburycomics.com/rel/v2_hom ... deptnr=396
fajna rzecz, jak ktoś tego typu sprawy lubi
http://www.newburycomics.com/rel/v2_hom ... deptnr=396
fajna rzecz, jak ktoś tego typu sprawy lubi
Ja na początku też. Słuchaj dalej. Mówię Ci. Wejdzie.slayer pisze:A ja sie troche albumem zawiodlem
-
Deleted User 1499
jak dla mnie Aesthetics of hate i halo , wymiataja.Plytka naprawde dobra.
Ostatnia plyta to moje pierwsze spotkania z ta kapela i wydaje mi sie ze napewno nie ostatnie. Spodobala mi sie ta plyta co do oceny sie wstrzymam , nie znam wczesniejszych plyt. Mocne konkretne granie.
Nie ma jeszcze potwierdzenia na oficjalnej stronie zespołu ani festivalu, ale MH zagrają na WITH FULL FORCE 4-6lipca, Löbnitz, Niemcy,
Ciekawe czy to zapowiedz obecności na europejskich festivalach w te wakacje czy jednorazowy wypad..Jakby tak do Włoch zawitali...
Ciekawe czy to zapowiedz obecności na europejskich festivalach w te wakacje czy jednorazowy wypad..Jakby tak do Włoch zawitali...
jakby do PL zawitali....
....to ja nie wiem, czy nie miałbym tego gdzieś (choć pewnie nie). tym ostatnim albumem mnie kompletnie rozczarowali. nie umiem tego zdzierżyć.
w dupie to mam
w dupie to mam
przecież Ci sie zajebiście podobał :>tym ostatnim albumem mnie kompletnie rozczarowali. nie umiem tego zdzierżyć.
już nie mam tu najwięcej postów

Że przyjadą do Polski w najbliższym czasie to straciłem nadzieję, jak ominęli nas na "the black crusade tour"...
Ostatnio zmieniony wt lut 12, 2008 8:26 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
napisałem kiedyś, coś takiego?Szajba pisze:przecież Ci sie zajebiście podobał :>
mowiłeś mi na metalmani, napalałeś się, że może sobie kupisz "nową , zajebistą, płytę MH i będę ją miał jako pierwszy na forum Soulflya" bo na mańce była w sprzedaży chyba z tydzień przed oficialną premierą 
już nie mam tu najwięcej postów

tylko, ja wtedy jej jeszcze nie słyszałem, a jak słyszałem, to nawet nie pamiętam, ale raczej nie. hehe. w kazdym razie nie umiem słuchać tego albumu
bzdury pleciecie oj bzudy , ta plyta niszczy od pierwszych taktow
:beerEvil pisze:bzdury pleciecie oj bzudy , ta plyta niszczy od pierwszych taktow