Niech tylko S1 bylby po mojej stronie sciany, to chetnie bym pona983alal tych fanow FSKea pisze:nie marudzę. co niby jest fajnego w sterowanej nawalance, która na dodatek w ekstremalnych wypadkach prowadzi do uszkodzeń?
Mystic Tour '07: Hunter, Frontside, Virgin Snatch, Rootwater
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Tour '07: Hunter, Frontside, Virgin Snatch, Rootwater
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
_Sand_man_
- -#Invader

Ja dziś śmigam do Koszalina na ten koncert. Ciekawe jak będzie 
Bo ja się nastawiałam na to, że najlepsze zagrają na końcuM@ti pisze:A mnie właśnie nie, bo to jest przecież otwieracz nowej płyty. Ale szkoda że zagrali tak mało z AoL. Aha na Virginach chyba Cię widziałem. ;]kaśQ pisze:zdziwiło mnie, że zaczęli od State of Fear, jednego ze swych najlepszych kawałków,
A darmowe gumki Frontside Absolutus macie?
Najlepsze to było Stop the madness, w sumie i tak mało zagrali a szkoda. Znasz pełną setlistę? Bo kilku kawałków nie mogę sobie skojarzyć. :]kaśQ pisze:Bo ja się nastawiałam na to, że najlepsze zagrają na końcu
Na VS po lewej stronie sceny chyba stałaś.kaśQ pisze:Widziałeś mnie?
Może jeszcze jest. ;]kaśQ pisze:Jakieś foto czy coś jest gdzieś tu na forum?
O_o e-ekaśQ pisze:A darmowe gumki Frontside Absolutus macie?
Zgadza się, na VS stałam po lewej stronie, prawie tuż przy barierce, ale się przemieszczałam ;P (Byłam w koszulce Maiden, jakby co
). Pełnej setlisty niestety nie znam, bo poza paroma kawałkami, które bardzo lubię i znam po tytułach, resztę wrzucam do winampa i słucham hurtowo, więc po tytułach nie kojarzę.
A co do tych gumek... Ten gość, który sprzedawał koszulki, zapytał mnie i moich znajomych po koncercie, czy chcemy gumki i wyciągnął torebkę pełną prezerwatyw Frontside, to co, mieliśmy odmówić? Se wzięliśmy, a co!
A co do tych gumek... Ten gość, który sprzedawał koszulki, zapytał mnie i moich znajomych po koncercie, czy chcemy gumki i wyciągnął torebkę pełną prezerwatyw Frontside, to co, mieliśmy odmówić? Se wzięliśmy, a co!
Ja mamkaśQ pisze:A darmowe gumki Frontside Absolutus macie?
śmieszny ten patent z gumkami
a ja słyszałem od kumpla, że auman ostro dziewczyny podrywa na tej trasie. a z poważniejszych rzeczy to wszystkie relacje wskazują na to, że frontside jest najlepszą polską kapelą grającą ciężką muzykę. ta trasa jest ich, może nawet pójdę pogratulować chłopakom do tego mega, zobacze.
a ja słyszałem od kumpla, że auman ostro dziewczyny podrywa na tej trasie. a z poważniejszych rzeczy to wszystkie relacje wskazują na to, że frontside jest najlepszą polską kapelą grającą ciężką muzykę. ta trasa jest ich, może nawet pójdę pogratulować chłopakom do tego mega, zobacze.
lol tez chec gumke
masz być.może nawet pójdę pogratulować chłopakom do tego mega
To się zgadza. ;]kaśQ pisze:Zgadza się, na VS stałam po lewej stronie, prawie tuż przy barierce, ale się przemieszczałam ;P (Byłam w koszulce Maiden, jakby co)
:laugh No toż pewnie, w sumie fajna taka gumka Frontside.kaśQ pisze:Ten gość, który sprzedawał koszulki, zapytał mnie i moich znajomych po koncercie, czy chcemy gumki i wyciągnął torebkę pełną prezerwatyw Frontside, to co, mieliśmy odmówić? Se wzięliśmy, a co!
IMO nie najlepszą ale zamiast Huntera jako gwiazda powinni grać.miki pisze:a z poważniejszych rzeczy to wszystkie relacje wskazują na to, że frontside jest najlepszą polską kapelą grającą ciężką muzykę.
A według mnie nie, bo zespół grający na tej trasie na końcu ma najgorzej. Na Hunterze już wszyscy wydymani byli, ci co się spieszyli na autobus czy coś musieli lecieć. A tak Frontside skończył grać koło 21.30 i ze spokojem generalnie można iść do domu.M@ti pisze:IMO nie najlepszą ale zamiast Huntera jako gwiazda powinni grać.
No w sumie poniekąd masz rację, ja podobnie zrobiłem.Yaaqb pisze:A według mnie nie, bo zespół grający na tej trasie na końcu ma najgorzej. Na Hunterze już wszyscy wydymani byli, ci co się spieszyli na autobus czy coś musieli lecieć. A tak Frontside skończył grać koło 21.30 i ze spokojem generalnie można iść do domu.
-
szatanista
- -#Long distance runner

VS graja "Trust"?
Żadnych ballad nie grają, choć większość tłumu krzyczała You know where. ;]
To co Wy przepraszam "gumujecie"??? <LOL>M@ti pisze:To się zgadza. ;]kaśQ pisze:Zgadza się, na VS stałam po lewej stronie, prawie tuż przy barierce, ale się przemieszczałam ;P (Byłam w koszulce Maiden, jakby co)
:laugh No toż pewnie, w sumie fajna taka gumka Frontside.kaśQ pisze:Ten gość, który sprzedawał koszulki, zapytał mnie i moich znajomych po koncercie, czy chcemy gumki i wyciągnął torebkę pełną prezerwatyw Frontside, to co, mieliśmy odmówić? Se wzięliśmy, a co!
IMO nie najlepszą ale zamiast Huntera jako gwiazda powinni grać.miki pisze:a z poważniejszych rzeczy to wszystkie relacje wskazują na to, że frontside jest najlepszą polską kapelą grającą ciężką muzykę.
a fuj z gumami...
Ile masz dzieci?Sir Saw pisze:To co Wy przepraszam "gumujecie"??? <LOL>
a fuj z gumami...
Jakie beły ceny w sklepiku? Można było kupić płytę Rootwater? Był jakiś problem z autografami/fotkami?
w klubach to nigdy nie ma zbytnio problemu, żeby sobie wypić browara z jakimś muzykiem, strzelić foto, czy wziąć podpis.
z cen wiem tylko tyle, że longslleve FS - 40 zł, koszulki ich po 20 i 30; workshirt Virgin Snatch - 50 zł. a płytki kapel, grających na trasie po 30 zł i były też albumy innych mysticowych grajków
z cen wiem tylko tyle, że longslleve FS - 40 zł, koszulki ich po 20 i 30; workshirt Virgin Snatch - 50 zł. a płytki kapel, grających na trasie po 30 zł i były też albumy innych mysticowych grajków
Do dziś żałuję że nie wziąłem więcej kasy, piękne te longslleve'y były.miki pisze:z cen wiem tylko tyle, że longslleve FS - 40 zł
Były też albumy Kata po 20 zł O_o Celtic Frost, Black Sabbath po 40, Kreator, a reszty niepamiętam.miki pisze:a płytki kapel, grających na trasie po 30 zł i były też albumy innych mysticowych grajków
niebawem urodzi się pierwszeM@ti pisze:Ile masz dzieci?Sir Saw pisze:To co Wy przepraszam "gumujecie"??? <LOL>
a fuj z gumami...
ps a jak ktoś nie uważa jak robi to niech potem robi jak uważa hahaha
a zes maxx pojechal... ;p