Ozzy Osbourne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ozzy Osbourne
ta okładka zgodna z rzeczywistością? Trup w początkowej fazie rozkładu niczym Oz? zombi w sensie
Za bardzo sztuczna. Wygląda jak zrobiona komputerowo, a ja za takimi okładkami nie przepadam. Pomysł niegłupi, ale ja bym tam trochę zmienił.
Jest w tytule "Black Rain" ?? JestEvE pisze:ta okładka zgodna z rzeczywistością? Trup w początkowej fazie rozkładu niczym Oz? zombi w sensie
Jest na okładce ów blek rejn ?? Jest
I gra gitara
Moge to tu umiescic ? http://entertainment1.sympatico.msn.ca/ ... zyOsbourne
az dziw, ze jeszcze na necie nie bylo wycieku...toz to za pare dni ma byc...a patrzcie na behcia nowego..
a wykrakalem i juz jest 
szwagier weź ją uploaduj gdzieś 
-
Deleted User 622
na torrentach jest... myslałem że jest średnia ale zmieniłem zdanie... jest słabaMatek pisze:szwagier weź ją uploaduj gdzieś
-
TheXFactor
nie mam zwyczaju oceniac płyty po jednym kawałku, ale ten utwór za bardzo mnie nie przekonuje, słaby refren, ogólnie cos nie tak.....poczekajmy na cały album
-
Deleted User 622
w moich oczach/uszach ten wałek jest najlepszy na płycie ;]TheXFactor pisze:nie mam zwyczaju oceniac płyty po jednym kawałku, ale ten utwór za bardzo mnie nie przekonuje, słaby refren, ogólnie cos nie tak.....poczekajmy na cały album
-
TheXFactor
no jesli to ma byc najlepszy kawałek to dziekuje za taką plyte, ale i tak zapewne ja przesłucham
Trap Door chyba lepszy...no ale plyta taka se 
-
Deleted User 622
usnąłem przy tym wałkuS1MON pisze:Trap Door chyba lepszy...no ale plyta taka se
i o ile nigdy nie byłem fanem Ozza (wolę BS z Dio, Hughesem i Martinem) to bardzo mi się podobało Ozzmosis i wczesne płyty z Randym... z przedostatniej też kilka numerów mi się podobało, łącznie z opluwanym Gets me Through... Ten nowy album jest słaby ale nie jest jakąś wyjątkową ujmą, dziadek Ozz powinien odejść na zasłużoną emeryturę, a Zakk niech sie produkuje w BLS, Sabbs niech nagrywają z Dio/Hughesem/Martinem i będę szczęśliwy.
Moim skromnym plyta daje rade.
+ Black Rain
+ 11 Silver
+ Civilize The Universe
+ Trap Door - zdecydowanie najlepszy na plycie
+ Ozzy fajnie brzmi. Nie wiem czy to dzieki temu ze mial studio pod nosem i spiewal keidy chcial czy zasluga walorow technicznych tego studia
+ Zakk wypada o wiele lepiej niz na ostatniej plycie BLS
+ Bordin i Blasko (chyba tak sie ten basista jego wabi) tez ciekawie graja
- przekombinowane brzmienie
- 2 ballady typowe zapychacze
- God Bless The Almighty Dollar
Wydaje mi sie ze poziom DTE utrzymany. MOJA ocena 6+/10 poki co
+ Black Rain
+ 11 Silver
+ Civilize The Universe
+ Trap Door - zdecydowanie najlepszy na plycie
+ Ozzy fajnie brzmi. Nie wiem czy to dzieki temu ze mial studio pod nosem i spiewal keidy chcial czy zasluga walorow technicznych tego studia
+ Zakk wypada o wiele lepiej niz na ostatniej plycie BLS
+ Bordin i Blasko (chyba tak sie ten basista jego wabi) tez ciekawie graja
- przekombinowane brzmienie
- 2 ballady typowe zapychacze
- God Bless The Almighty Dollar
Wydaje mi sie ze poziom DTE utrzymany. MOJA ocena 6+/10 poki co
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Słabiutki ten nowy Ozz. Całkowity brak pomysłu na płytę. Całość zupełnie się nie klei, a poszczególne utwory sprawiają wrażenie wyrwanych z kontekstu. Nie mówiąc o tym, że instrumenty brzmią jak sample z programów dla dzieci, do tworzenia muzyki...To moja opinie po pierwszym przesłuchaniu 
Nemesis...as one we stand!!
-
Szkieletor
- -#Invader

a mnie się podoba i to bardzo 
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
zupełnie zapomniałem o Ozzym. ten black rain to iracka ropa? muszę posłuchac nowego tracka - podobały mi się wszystkie solowe płyty Osbourna - na każdej znalazłem ze 3 utwory, które męczyłem bez przerwy- mam nadzieję, że z nową płytką będzie podobnie.
Ma ktoś może tak przypadkowo całkiem link do tej płyty, i czy ew. mógłby podesłać na pw? :>
-
TheXFactor
jestem w połowie płyty, po 5 kawałkow juz mysle kiedy bedzie koniec, a to dobrze nie wróży..............
-
TheXFactor
No i przebrnołem przez cały album.
Dawno zadna płyta tak mnie nie zmęczyła podczas słuchania, nie wiem, moze to wina tego brzmienia. Brakuje tutaj dynamicznych kawałków na miare Facing Hell. Nie ocenie jej jeszcze, moze ten album potrzebuje czasu, jeszcze do niego pewnie wróce i wtedy wystawie ocene
Dawno zadna płyta tak mnie nie zmęczyła podczas słuchania, nie wiem, moze to wina tego brzmienia. Brakuje tutaj dynamicznych kawałków na miare Facing Hell. Nie ocenie jej jeszcze, moze ten album potrzebuje czasu, jeszcze do niego pewnie wróce i wtedy wystawie ocene