Co Wam się nie podoba na AMOLAD?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Co Wam się nie podoba na AMOLAD?
Niestety Steve pewnie nigdy się na to nie zgodzi... 
Poza tym sądzę, że Bruce spokojnie mógłby śpiewać na niższych rejestrach (np z Tribuzy śpiewał na niższych - nie piszczał tak) tylko on sam nie chce tak śpiewać. Wydaje mi się, że Harris może sobie zarządzać gitarami, ale raczej w sprawie wokalu chyba nie ma wiele do powiedzenia, bo to działka Bruce'a. Już o tym pisałem, ale mam jakieś takie wrażenie, że Bruce właśnie wokalem rozdziela solową karierę od Maiden. W Maiden to istny piszczek...
pozostaje czekać na solowy album Bruca.. mam nadzieje, że coś jeszcze wyda... 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Bankowo. Prędzej czy później, ale na pewno coś będzie.
A ja jestem pewien ,że już nic nie wyda, skonczyły mu się pomysły zresztą tak samo jak Ironom. Moje zdanie, poza tym teraz będzie miał dużo roboty z Ironami.
Właściwie teraz to chyba nie ma roboty więc mógłby się skusić 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Zwierzał Ci się?Nomad pisze:skonczyły mu się pomysły
Właśnie, ciekawa sprawa z tym śpiewaniem w niższych rejestrach, przecież to wychodzi mu świetnie. Patrząc np. na takie "River of no return". Nie miałbym nic przeciwko, gdyby spróbował czegoś takiego w Maiden. No i mógłby w końcu coś tam swojego jeszcze nagrać, wszak ToS należy się godny następca 
Może tu chodzi o to, że jego głos na solowych płytach jest zastrzeżony (tak psychicznie), że nie będzie go użyczał Maiden. Coś takiego jak "znak towaru zastrzeżony". Więc, może , Bruce może ale nie chce.
czyli jednak jest bucemEvE pisze:Więc, może , Bruce może ale nie chce.
Dalej uważam ,że Bruce nie ma już pomysłów na swoją muzykę, głos to on jeszcze ma,ale gdy śpiewa to co już zna, ale przy śpiewaniu nowych utworów wyraźnie się gubi, taka jest moja opinia, wyskakuje z górkami a nie wychodzi mu to, nie ma 30 lat...
Myślę ,że solowo to Adrian coś może jeszcze wydać z Ironów, bo to najlepszy muzyk tego zespołu, zawsze miał dużo ciekawych pomysłów.
Myślę ,że solowo to Adrian coś może jeszcze wydać z Ironów, bo to najlepszy muzyk tego zespołu, zawsze miał dużo ciekawych pomysłów.
Niedawno podawali w którymś z serwisów, że Bruce ma zamiar wypuścić nową płytę jeszcze przed rozpoczęciem trasy z resztą zespołu w 2008 ;f
-
farmer1990
- -#Invader

niemozliwe....
bedzie chcial zrobic cos dorownujacego ToS
czyli jeszcze troche pracy
bedzie chcial zrobic cos dorownujacego ToS
czyli jeszcze troche pracy
doh! mój błąd, źle przeczytałem newsa... Bruce NIE planuje wydania albumu w przerwie między trasami Maiden, natomiast nie wyklucza wspólnego nagrywania z Roy'em do soundtracku do filmu o Alastairze Crowley'u (który to film ma być dziełem Bruce'a). Więcej tutaj: http://www.maidennorway.com/content/view/686/130/
I przepraszam wprowadzonych w błąd!
I przepraszam wprowadzonych w błąd!
robisz nadzieję tylko :closedFreeze pisze:I przepraszam wprowadzonych w błąd!
Nomad Ty jednak sensownie gadasz.Nomad pisze:Myślę ,że solowo to Adrian coś może jeszcze wydać z Ironów, bo to najlepszy muzyk tego zespołu, zawsze miał dużo ciekawych pomysłów.
Brucowi brak pomysłów? Hmm... bzdura! ToS jest na to świetnym przykładem. Płyta pęka od pomysłów. Jaki zespół wydaje tak rewelacyjne trzy płyty, jak zrobił to Bruce? Pomysłów nie brak, czasu brak. A co do Adriana, to mógłby wskrzesić Psycho Motel, albo jakiś nowy projekt zacząć. To jednak tyko moje pobożne życzenia 
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

dobrze gada!cellman pisze: A co do Adriana, to mógłby wskrzesić Psycho Motel
Gdzie tam Psycho Motel, niech uciekają z Bruce`m z Maiden i znowu grają razem.