trasa Helloween i Gamma Ray
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Ironkostek
- -#Trooper

trasa Helloween i Gamma Ray
zapowiada sie nieprzecietna trasa: Helloween i Gamma Ray oraz gdzieniegdzie goscinnie Axxis. Co prawda Polska na razie nie jest uwzgledniona w trasie, ale 3 koncerty odbeda sie w Czechach i odnosnie szczegolow odsylam na http://www.treasurechest.de/index.php
Ostatnio zmieniony ndz paź 28, 2007 2:59 pm przez Ironkostek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 357
Re: trasa Helloween i Gamma Ray
Jak będzie w Polsce to może się wybiorę,na Gamma Ray,bo Helloween to obecnie dno twórcze.
prawdopodobnie bede w Zlinie \m/
I koncertowo Gamma też obecnie zjada Helloween na luzakuŻelazny pisze:Jak będzie w Polsce to może się wybiorę,na Gamma Ray,bo Helloween to obecnie dno twórcze.
www.MetalSide.pl
- Ironkostek
- -#Trooper

moglbys kolego swoje zarzuty sprecyzowac?Żelazny pisze:Jak będzie w Polsce to może się wybiorę,na Gamma Ray,bo Helloween to obecnie dno twórcze.
Helloween nie nagral z Derisem slabego albumu, za to z Kiske 2 genialne, ale tez 2 kiepskie.
The Legacy jest bardzo dobrym, rozbudowanym i urozmaiconym albumem
I jezeli jestes zdania, ze np. poszczegolne albumy sa do siebie podobne to znaczy, ze ich chyba nie sluchales
-
Deleted User 357
Generalnie to uważam że cały geniusz z Helloween odpłynął wraz z odejściem Kaia Hansena. Poźniejsze płyty powyżej "niezłej" nie wypłyneły,(niezłe są Dark Ride i Better Than Raw),reszta totalnie przeciętna,(no poza totalnym nieporozumieniem czyli Chameleon),a już płyty nagrane po odejściu Grapowa i Kuscha są moim zdaniem totalnie asłuchalne - zresztą słabiusieńki Rabbit i b. dobry debiut Masterplan w porównaniu jednoznacznie wskazują kto nadawał temu zespołowi jeszcze jako taki ton.
A Kai z Gammą może już takich świetnych płyt nie nagrywa,ale ciała na pewno nie daje
I nudnym jak jasna cholera,przypomina mi to Keepery z dawnych lat ale w wersji ala botswana. Zresztą the Legacy to chyba pogrzeb tego zespołu,może 2 kawałki dają radę,reszta jest nie do przejścia. Tej nowej koncertówki nie słyszałem jeszcze,recenzje są raczej niezbyt pozytywne. Chyba przesłucham z ciekawościIronkostek pisze:The Legacy jest bardzo dobrym, rozbudowanym i urozmaiconym albumem![]()
A Kai z Gammą może już takich świetnych płyt nie nagrywa,ale ciała na pewno nie daje
Sam żeś jest dno :closedŻelazny pisze:Jak będzie w Polsce to może się wybiorę,na Gamma Ray,bo Helloween to obecnie dno twórcze.
Chociaż z drugiej strony Legacy mi się nijak nie podoba
Może następna będzie lepsza, ale jak nie przyjadą do Polski, to ja do żadnego Żlina nie jadę :closed :closed :closed
-
Deleted User 357
Widzisz prawda w oczy koleChociaż z drugiej strony Legacy mi się nijak nie podoba![]()
W tym składzie to jak nagrają coś na poziomie chociażby Better Tha raw to będzie święto lasuśfinks pisze:Może następna będzie lepsza
Skład jest dobry, tylko niech Sasunia nie komponujeŻelazny pisze:W tym składzie to jak nagrają coś na poziomie chociażby Better Tha raw to będzie święto lasu
brak mi slow.. Ironkostek poratuj ?
Co to znaczy nie do przejścia? Jak dla mnie Kipery wogle mnie nie zawiodły i idealnie zespół podniósł się po kiepawym Rabbicie.Żelazny pisze:może 2 kawałki dają radę,reszta jest nie do przejścia.
- Ironkostek
- -#Trooper

sam jestes slabiutenki...Żelazny pisze:Generalnie to uważam że cały geniusz z Helloween odpłynął wraz z odejściem Kaia Hansena. Poźniejsze płyty powyżej "niezłej" nie wypłyneły,(niezłe są Dark Ride i Better Than Raw),reszta totalnie przeciętna,(no poza totalnym nieporozumieniem czyli Chameleon),a już płyty nagrane po odejściu Grapowa i Kuscha są moim zdaniem totalnie asłuchalne - zresztą słabiusieńki Rabbit i b. dobry debiut Masterplan w porównaniu jednoznacznie wskazują kto nadawał temu zespołowi jeszcze jako taki ton.I nudnym jak jasna cholera,przypomina mi to Keepery z dawnych lat ale w wersji ala botswana. Zresztą the Legacy to chyba pogrzeb tego zespołu,może 2 kawałki dają radę,reszta jest nie do przejścia. Tej nowej koncertówki nie słyszałem jeszcze,recenzje są raczej niezbyt pozytywne. Chyba przesłucham z ciekawościIronkostek pisze:The Legacy jest bardzo dobrym, rozbudowanym i urozmaiconym albumem![]()
Jesli uwazasz np. 'Occasion Avenue', 'Silent Rain', 'Do You Know What You're Fighting For', 'Come Alive', 'The Shade In The Shadows' za kawalki nie do przejscia najwidoczniej slon nadepnal ci na ucho...
a ja uważam, że gayoween i ramma gay są słabiuteńkie. i co z tego?
się podniecacie coponiektórzy, jak ktoś coś złego powie, że wam para uszami pójdzie zaraz.
się podniecacie coponiektórzy, jak ktoś coś złego powie, że wam para uszami pójdzie zaraz.
Occasion Avenue nie łykam, a wszystko co na tej płycie nie jest "oh! so! epic!" jest tak popowe, że aż przykro. Złe połączenieIronkostek pisze:sam jestes slabiutenki...
Jesli uwazasz np. 'Occasion Avenue', 'Silent Rain', 'Do You Know What You're Fighting For', 'Come Alive', 'The Shade In The Shadows' za kawalki nie do przejscia najwidoczniej slon nadepnal ci na ucho...
Więc tak, jak wiecie, ja uważam iż Deris i płyty stworzone z jego udziałem są boskie jak również uważam, że obecny skład to na prawdę fajni muzycy i cieszę się, że kapela tak dobrze sobie radzi po dwóch konkretnych rozpadach (1993, 2001). Co nie zmienia faktu, że Legacy to nie jest to, czego ja chciałabym słuchać w ich wykonaniu i zdania nie zmienię, nie łykam tej płyty i uważam, że stać ich na więcej.
A jak nie przyjadą do Polski to im takiego focha strzelę, że łuhuhu...
- Ironkostek
- -#Trooper

ale ta cala masturbacja nad maidenami na tym forum jest jak najbardziej normalna?Norka pisze:a ja uważam, że gayoween i ramma gay są słabiuteńkie. i co z tego?
same ochy i achy bez krztyny krytycznego spojrzenia.
Nieskonczone dywagacje, porownywanie kazdego albumu z kazdym, kazdej solowki z kazda. Ech...
Ja uwazam, ze Helloween swietna kapela jest i bede bronil swojego zdania
a skąd mam wiedzieć? nie masturbuję się przy młejdłenIronkostek pisze:ale ta cala masturbacja nad maidenami na tym forum jest jak najbardziej normalna?
a na którym forum tak jest?ale ta cala masturbacja nad maidenami na tym forum jest jak najbardziej normalna?
Nieskonczone dywagacje, porownywanie kazdego albumu z kazdym, kazdej solowki z kazda. Ech...
sie prowokator znalazlMatek pisze:Cytat:
ale ta cala masturbacja nad maidenami na tym forum jest jak najbardziej normalna?
a na którym forum tak jest?bo tutaj to tylko ja i wicher lubimy iron maiden
ale ja przecież całkiem serioStoneman pisze:sie prowokator znalazl
-
Deleted User 357
To znaczy że słabe i asłuchalneEvE pisze:Co to znaczy nie do przejścia? Jak dla mnie Kipery wogle mnie nie zawiodły i idealnie zespół podniósł się po kiepawym Rabbicie.
Owszem tak uważam,no może Silent Rain razem z My Life For One Mor Day to jedyne znośne kawałki na płycie,reszty nie jestem w stanie przesłuchać do końca,szczerze,jeśli Come Alive Ci się podoba to masz niskie wymagania;]Ironkostek pisze: sam jestes slabiutenki...
Jezusicku,ja się z Tobą zgadzam O_ośfinks pisze:a wszystko co na tej płycie nie jest "oh! so! epic!" jest tak popowe, że aż przykro.
Świetna to ona była,dawno temuIronkostek pisze: Ja uwazam, ze Helloween swietna kapela jest i bede bronil swojego zdania
Ale generalnie to:
Czru,5;]Norka pisze:się podniecacie coponiektórzy, jak ktoś coś złego powie, że wam para uszami pójdzie zaraz.