Nie chodzi mi o machanie rękami...wiadomo że Andi ma przewagę bo nie gra na żadnym instrumencie, ale chodziło mi bardziej o zapowiadanie utworów, gadki, zabawy z publiką, poczucie humoru.gumbyy pisze:Deris większym showmanem niż Hansen? No cóż... mnie to machanie rękami i robienie min w wykonaniu Derisa nie przekonuje. Wolę posłuchać czystego śpiewu Hansena
trasa Helloween i Gamma Ray
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: trasa Helloween i Gamma Ray
Why so serious?
W pieluchy wtedy robiłeśŻelazny pisze:(ale pewnego ub-a do podpisu musze wstawić;])
Dobra, spadam z tego tematu na dobre, nie jadę na żaden koncert.
Jazda, jazda, Biała Gwiazda.
Cześć.
Ktos slyszal jakies plotki o ew. koncercie tego skladu w Polandii?
- Ironkostek
- -#Trooper

Trasa jest juz w calosci ustalona, wiec szczerze mowiac nie robilbym sobie nadziei
Ja wybiore sie tam, gdzie z Katowic najblizej, a wiec trza rzucic okiem na mape
Ja wybiore sie tam, gdzie z Katowic najblizej, a wiec trza rzucic okiem na mape
W Czechach to Pilzno, Pardubice i cos jeszcze, zdaje sie ze Zlin. Niestety nic w polnocnej czesci kraju:(.
13 bede w Kraku na Therionie, wiec bede szukal jakiejs ekipy stamtad na wyjazd hehe
13 bede w Kraku na Therionie, wiec bede szukal jakiejs ekipy stamtad na wyjazd hehe
yoyoyoy chlopcy i dziewczynki mam malego gifta :

http://http://upload.wikimedia.org/wiki ... eDevil.JPG
mocno pojechana okladka niemal psychodeliczna mroczna :0 ale w tle widac pierscienie... to moze cos sugerowac
okladka bardzo...niedynioglowa...i bardziej singlowa niz na album... ja chce plyte !!
http://http://upload.wikimedia.org/wiki ... eDevil.JPG
mocno pojechana okladka niemal psychodeliczna mroczna :0 ale w tle widac pierscienie... to moze cos sugerowac
Może dyniowaci zaplanowali zrobić z każdej ich płyty tak jakby ciąg dalszy i czas na master of the ringsStoneman pisze:to moze cos sugerowac
W tak ogromnym obszarowo kraju, jak Czechy, 3 koncerty, a w Kaczogrodzie... jak zwykle. Brak słów. Powoli się przyzwyczajam, że jak chcę fajny koncert zobaczyć, to się muszę za granicę wybrać.
mi by sie to nawet podobaloEvE pisze:Może dyniowaci zaplanowali zrobić z każdej ich płyty tak jakby ciąg dalszy i czas na master of the ringsStoneman pisze:to moze cos sugerowac
LOL, to chyba jakiś żart. Jeżeli chodzi o koncerty to nie było jeszcze tak dobrego roku w Polsce jak ten. Mnie jakoś specjalnie nie dziwi brak Polandii na trasie, skoro ich ostatni występ w naszym kraju został odwołany, z powodu beznadziejnej sprzedaży wejściówek (poszło 100CubeX pisze:W tak ogromnym obszarowo kraju, jak Czechy, 3 koncerty, a w Kaczogrodzie... jak zwykle. Brak słów. Powoli się przyzwyczajam, że jak chcę fajny koncert zobaczyć, to się muszę za granicę wybrać.
No ale przecież o Master of the rings mówiło się, że to taka kontynuacja Keeperów, że władca plastikowych kółek itp. Chyba, że to kontynuacja Legacy.EvE pisze:Może dyniowaci zaplanowali zrobić z każdej ich płyty tak jakby ciąg dalszy i czas na master of the ringsStoneman pisze:to moze cos sugerowac
Ja bym im proponowal zrobić coś w stylu Mrs. God.
Bo satanizmu, gejostwa i lewactwa w Polsze nie będzie!CubeX pisze:W tak ogromnym obszarowo kraju, jak Czechy, 3 koncerty, a w Kaczogrodzie... jak zwykle.

Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać
albo prowokujesz z tym Mrs.God....albo po prostu chcialbys znowu uslyszec jajcarski nowoczesny kawalek . Mi sie on bardzo podoba :0 i jest milym przerywnikiem na plycieEvE napisał/a:
Stoneman napisał/a:
to moze cos sugerowac
Może dyniowaci zaplanowali zrobić z każdej ich płyty tak jakby ciąg dalszy i czas na master of the rings
No ale przecież o Master of the rings mówiło się, że to taka kontynuacja Keeperów, że władca plastikowych kółek itp. Chyba, że to kontynuacja Legacy.
Ja bym im proponowal zrobić coś w stylu Mrs. God.
co do gejowskiej okladki pisma burn.... no co...lata 90 trv !
Ja tam kontynuacji muzycznie nie słyszezygfryd pisze:No ale przecież o Master of the rings mówiło się, że to taka kontynuacja Keeperów, że władca plastikowych kółek itp.
Najwyższa porazygfryd pisze:Chyba, że to kontynuacja Legacy.
Ostatnich płyt Helloween nie znam, ale ten kawałek akurat tak - gdzie tam nowoczesność :laughStoneman pisze:jajcarski nowoczesny kawalek
a idzArtur pisze:Stoneman napisał/a:
jajcarski nowoczesny kawalek
Ostatnich płyt Helloween nie znam, ale ten kawałek akurat tak - gdzie tam nowoczesność :laugh
Bardziej żartuję niż prowokuję.Stoneman pisze: albo prowokujesz z tym Mrs.God....albo po prostu chcialbys znowu uslyszec jajcarski nowoczesny kawalek .
Poważnie mówiąc, to ja bym chciał Kiskego i Chameleon Legacy.
zes pojechalzygfryd pisze:Poważnie mówiąc, to ja bym chciał Kiskego i Chameleon Legacy.
powaznie to ja tylko Deris :p a Mi bedzie pasowac kontynuacja Legacy . A ja... chcialbym mix Better Than Raw i Mastera
Będzie jakiś bardziej zorganizowany wyjazd Sankt na któryś z koncertów? Bo ja bym się chętnie wybrał na jeden, ale tak samemu to nie bardzo. 
Masz rację, obiektywnie patrząc. Trochę nieprecyzyjnie sie wyraziłem. Chodziło mi o to, że tak jakoś dziwnie się składa, że koncertów MOICH ULUBIONYCH zespołów w Polandii nie ma. Dlatego często ostatnio przychodzi mi Czechów w ich kraju odwiedzać.Michałi pisze:LOL, to chyba jakiś żart. Jeżeli chodzi o koncerty to nie było jeszcze tak dobrego roku w Polsce jak ten. Mnie jakoś specjalnie nie dziwi brak Polandii na trasie, skoro ich ostatni występ w naszym kraju został odwołany, z powodu beznadziejnej sprzedaży wejściówek (poszło 100CubeX pisze:W tak ogromnym obszarowo kraju, jak Czechy, 3 koncerty, a w Kaczogrodzie... jak zwykle. Brak słów. Powoli się przyzwyczajam, że jak chcę fajny koncert zobaczyć, to się muszę za granicę wybrać.)