49-urodziny Bruca Dickinsona

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deadlock
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: 49-urodziny Bruca Dickinsona

Post autor: Deadlock »

Ja Bronka solo nie znam... wogole praktycznie , znam jedna swietna piosenke The Tower , i niech mi ktos powie z jakiej jest plyty ? to moze sie w nia zaopatrze bo kawalek jest przegenialny :)

wedlug mnie nie ma parcia na nowa plyte i solo i IM . Wyjdzie to wyjdzie , Dickinson robi 10000 innych rzeczy poza maidenami , wiec kto wie czy sie mu zachce jeszcze plyty solo .

Gdyby nowy kolejny album mial wyjsc chcialbym , zeby mial BRZMIENIE jakies na miare 21 wieku , wogole brzmienie , i kopozycje zblizone chociaz do poziomu tego co prezentuja aktualnie ( tu nie ukrywam , ze mi AMOLAD jako calosc sie podoba , z kawalkow killerow dla mnie z tej cd : Different World , The Pilgrim , Out of The Shadows , ''The reincarnation...'' ) .
Ostatnio zmieniony pt sie 10, 2007 9:24 am przez Deadlock, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
michi
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: michi »

Deadlock pisze:Ja Bronka solo nie znam... wogole praktycznie , znam jedna swietna piosenke The Tower , i niech mi ktos powie z jakiej jest plyty ? to moze sie w nia zaopatrze bo kawalek jest przegenialny :)
The Tower jest z Chemical Wedding- najlepszego dzieła Bruce'a 8) Poza tym jeszcze jego poprzednik- Accident of Birth i następca- Tyranny of Souls powinny Ci wyjaśnić dlaczego ludzie tak chcą żeby Dickinson nagrał coś solo :wink:
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: vyrus »

Deadlock posłuchaj sobie całej płyty Tyranny Of Souls Bruca. Brzmienie z pewnością jest genialne ;-)
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Awatar użytkownika
michi
-#Trooper
-#Trooper

E tam, brzmienie brzmieniem ale płyta jest najgorsza z trzech ostatnich :) na początek to CW najlepsze :wink:
Deadlock
-#Long distance runner
-#Long distance runner

nad tym Chemicalem sie wszyscy spuszczaja tak samo jak nad Something Wicked This Way Comes Iced Earthow...moze jednak coś w tym jest ? ;>
Awatar użytkownika
michi
-#Trooper
-#Trooper

Deadlock pisze:nad tym Chemicalem sie wszyscy spuszczaja tak samo jak nad Something Wicked This Way Comes Iced Earthow...moze jednak coś w tym jest ? ;>
Jest jest, zapewniam :wink:
Deadlock
-#Long distance runner
-#Long distance runner

oby :) jak bede mial okazje to przeslucham/obczaje ;) bo az takim fanatykiem maiden i bronasa nie jestem zeby to znac ;) wole DiAnno :) i solo i z maiden :)
Maveral
-#Invader
-#Invader

Post autor: Maveral »

michi pisze:A tak swoją drogą to najbardziej prawdopodobnym wydaje mi się że Bruce zostanie w Maiden, i w międzyczasie nagra jeszcze solową płytke ;-)
Ano nagra, bo już to przecież dawno zapowiedział... tyle, że będzie to płytka z coverami. Pożyjemy zobaczymy. Na pewno będą ciekawe aranżacje jakiś starych klasyków więc możźe wyjść coś naprawdę ciekawego :)
Awatar użytkownika
michi
-#Trooper
-#Trooper

Maveral pisze:
michi pisze:A tak swoją drogą to najbardziej prawdopodobnym wydaje mi się że Bruce zostanie w Maiden, i w międzyczasie nagra jeszcze solową płytke ;-)
Ano nagra, bo już to przecież dawno zapowiedział... tyle, że będzie to płytka z coverami. Pożyjemy zobaczymy. Na pewno będą ciekawe aranżacje jakiś starych klasyków więc możźe wyjść coś naprawdę ciekawego :)
O, a tego to nie wiedziałem... on sam to mówił czy to jakieś niepotwierdzone plotki ?
Maveral
-#Invader
-#Invader

Bruce mówił o tym kiedyś, ale nie wie kiedy zrealizuje projekt (o filmie "Chemical Wedding" też gadał chyba z 10 lat zanim się za niego zabrali ;-) )

EDIT: Swoją drogą imdb.com podał już obsadę filmu - KLIK.
Awatar użytkownika
michi
-#Trooper
-#Trooper

Maveral pisze:Bruce mówił o tym kiedyś, ale nie wie kiedy zrealizuje projekt (o filmie "Chemical Wedding" też gadał chyba z 10 lat zanim się za niego zabrali ;-) )

EDIT: Swoją drogą imdb.com podał już obsadę filmu - KLIK.
To napewno jego film ? Bo nigdzie go tam nie widze :B a swoją drogą to u Dickinson'a nie zdziwiłbym się nawet jakby zaczął karierę gitarzysty :lol:
Maveral
-#Invader
-#Invader

Bruce napisal scenariusz, realizacją filmu zajmuje się kto inny (chyba ludzie z byłej ekipy Monty Pythona).
Awatar użytkownika
bud
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: bud »

Co do albumu solowego. Wywiad z Brucem prawie równo z przed roku.

# On whether the recently issued "Anthology" set was his final solo release:

No, absolutely not. I think the record company would be very disappointed 'cause they just signed a contract for another three records. [Laughs] The reason why we put the 'Anthology' out ? the 'Anthology' was supposed to come out two years ago, but we kept putting it back because the Maiden thing came out, then 'Tyranny of Souls', and so this seems like a perfect time to put it out. It's a very interesting anthology ? I mean, it's great value; it's nearly four hours of stuff. But I'm involved in a movie project which I am the writer of, and it appears that we might be involved in a movie in January. And so, if that happens, I will be doing the soundtracks, so, of course, there will have to be a solo album.

O wpływie jaki ludzie mają na posunięcia Maidenów.

" I think 'The Reincarnation of Benjamin Breeg' is gonna be the track we release, and if people say, 'Well, it's not a single,' we say, 'Well, we don't give a fuck.'

Całość : http://www.ultimate-guitar.com/news/int ... orded.html
Awatar użytkownika
jArO
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: jArO »

Niezły offtop O_o :laugh
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: vyrus »

Życzenia się skończyly więćc ten temat może być całkowicie poświęcony Brucowi ;-)
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Deadlock
-#Long distance runner
-#Long distance runner

hah ;) niby racja :)

a dzis wlasnie ogladalem sobie Anthologie Bruce'a :)
Hallowed
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Hallowed »

Deadlock pisze:Ja Bronka solo nie znam... wogole praktycznie , znam jedna swietna piosenke The Tower , i niech mi ktos powie z jakiej jest plyty ? to moze sie w nia zaopatrze bo kawalek jest przegenialny
Ty się wstydź ;-) Chemical Wedding to najlepszy metalowy album wszechczasów!
Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Tomek(JMM) »

Hallowed pisze:metalowy
Dlatego tak mi się nie podoba... Mam nadzieję, że Bruce już więcej nie wyda takiego metalowego gniota jak "Tyranny of Souls" ; )
Deadlock
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Hallowed pisze:Deadlock napisał/a:
Ja Bronka solo nie znam... wogole praktycznie , znam jedna swietna piosenke The Tower , i niech mi ktos powie z jakiej jest plyty ? to moze sie w nia zaopatrze bo kawalek jest przegenialny

Ty się wstydź ;-) Chemical Wedding to najlepszy metalowy album wszechczasów!
nie mam sie czego wstydzic :) a z tym stwierdzeniem to lekko przegiales :P odrobineczke tak tyci pyci... hehe ;) ale jak bede mial okazje to po przeslucham ;) narazie mam w domu anthologie bruce'a ;)
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

JMM pisze:
Hallowed pisze:metalowy
Dlatego tak mi się nie podoba... Mam nadzieję, że Bruce już więcej nie wyda takiego metalowego gniota jak "Tyranny of Souls" ; )
A co ty chcesz od tej plyty O_o

Co do tematu:
- Duzo koncertow z Maiden
- Trasy koncertowej z Tyranny Of Souls
- Duzo albumow solo i z Maiden
- No i Przede wszystkim Zdrowka :beer
ODPOWIEDZ