Vader
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Vader
A Vader grał AoD Slayera?Ironkostek pisze:mało który cover przerasta oryginał. I chociaż Vaderowi fajnie wyszedł Angel to wolę slayerową wersję.
Na Blood też jest. Tylko oczywiście AoD Slayera i AoD Thin Lizzy to zupełnie inne kawałki.Bonzo pisze:no ja myslalem ze o tego AoD Tobie i Herkiemu chodzilo, a nie tak wyswiechtanego Slaja, cover Thin Lizzy jest na singlu o tym samym tytule, do plyty Revelations, szczerze polecam!
solo gra Jacek Hiro
- Ironkostek
- -#Trooper

swego czasu na koncertach dawno temu owszem
- Ironkostek
- -#Trooper

hmm...dziwne :/
wydawało mi się, że slayerowego grali kiedyś, choć nagrania nie ma nigdzie takowego, więc może mi się coś popieprzyło...
wydawało mi się, że slayerowego grali kiedyś, choć nagrania nie ma nigdzie takowego, więc może mi się coś popieprzyło...
Chciałbym, ale kasują NP i piłkę kopaną, więc nie mam szans ;]
poza tym posty sie nie wyswietlają, wiec laski i tak nie maja na co leciec ; ))

poza tym posty sie nie wyswietlają, wiec laski i tak nie maja na co leciec ; ))
SS jest na FUTURE OF THE PAST , a Hell Awaits na THE DARKEST AGESzajba pisze:możecie podrzucic
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Na oficjalnej można ściągnąć mp3 "Halleluyah/Warlords" z nadchodzącego DVD Live. W przeciwieństwie do wersji studyjnej jest mało przekonująco. Bębny nie mają mocy, a brzmienie utworów, mimo że przejrzyste nie ma typowej dla Vadera agresji. Cóż czekamy na całość...
Limitowana EP'ka tylko na trasę w USA!
Regain Records wyda limitowaną wersję EP'ki, którą będzie można kupić wyłącznie podczas trasy "Death by Decibels Tour 2007", którą VADER zagra w listopadzie i grudniu w USA i Kanadzie. Na tym limitowanym wydawnictwie znajdą się 2 utwory z obu płyt wydanych dla Regain Records - "The Art Of War" i "Impressions In Blood", japońskie bonusy oraz 3 video-clipy. Program EPki: AUDIO - "Lead Us", "The Book", "Die!!!(Giń psie)" i "Raining Blood". VIDEO - "This Is The War", "Helleluyah (God is Dead)", "Sword of the Witcher".
Heh, nic nowego...może będzie jakieś wyjątkowo kolkcjonerskie wydanie
Limitowana EP'ka tylko na trasę w USA!
Regain Records wyda limitowaną wersję EP'ki, którą będzie można kupić wyłącznie podczas trasy "Death by Decibels Tour 2007", którą VADER zagra w listopadzie i grudniu w USA i Kanadzie. Na tym limitowanym wydawnictwie znajdą się 2 utwory z obu płyt wydanych dla Regain Records - "The Art Of War" i "Impressions In Blood", japońskie bonusy oraz 3 video-clipy. Program EPki: AUDIO - "Lead Us", "The Book", "Die!!!(Giń psie)" i "Raining Blood". VIDEO - "This Is The War", "Helleluyah (God is Dead)", "Sword of the Witcher".
Heh, nic nowego...może będzie jakieś wyjątkowo kolkcjonerskie wydanie
Nemesis...as one we stand!!

AND BLOOD WAS SHED IN WARSAW - DVD 2007
1. Intro
2. ShadowFear
3. Sothis
4. Helleluyah!!! (God Is Dead)
5. Warlords
6. Silent Empire
7. Blood of Kingu
8. Intro: Out
9. Out of the Deep
10. Carnal
11. Dark Age
12. Black to the Blind
13. Intro: Para Bellum
14. This Is the War
15. Lead Us
16. What Colour Is Your Blood
17. Epitaph
18. Cold Demons
19. Predator
20. Wings
21. Wyrocznia (feat. Orion)
widziałem to dvd dzisiaj i muszę przyznać, że dawno nie widziałem równie dobrego dvd koncertowego. świetna rzecz. razi tylko postać producenta, ale trudno,raz na 100 lat Dziubie sie coś udaonet.pl pisze:Vader - „...And Blood Was Shed In Warsaw”
Metal, wyd. Metal Mind Productions, 2007.10.08
Najnowsze DVD legendarnego Vadera, który w 2008 roku będzie obchodził 25-lecie istnienia. Koncert został zarejestrowany w trakcie trasy promującej album "Impressions In Blood" w warszawskim klubie Stodoła przez siedem. Gościnnie na koncercie pojawił się również Orion, muzyk zespołów Vesania i Behemoth, wykonując wraz z zespołem cover "Wyroczni" Kata. DVD wzbogacono o wywiad z Peterem oraz premierowy wideoklip do utworu "Sword Of The Witcher" zwiastujący długo oczekiwaną grę RPG "The Witcher".
Wydawnictwo dostępne jest również w limitowanej wersji swing case z bonusowym audio CD z utworami zarejestrowanymi w trakcie koncertu.
już nie mam tu najwięcej postów

-
szatanista
- -#Long distance runner

Widzialem to dvd wczoraj. Naprawde mocna rzecz.