Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
baardzo.
Na http://www.myspace.com/megadeth jest już dostępny teledysk do Never Walk Alone.
tak w ogóle to wkurza mnie Rudy z tą rozpiską europejskiej trasy...miała już dawno być nie?
tak w ogóle to wkurza mnie Rudy z tą rozpiską europejskiej trasy...miała już dawno być nie?
Dokładnie.Wrath pisze:tak w ogóle to wkurza mnie Rudy z tą rozpiską europejskiej trasy...miała już dawno być nie?
-
obserwator
- -#Long distance runner

słucham właśnie boxu "warchest". koncert z wembley 1990 to jest poezja-miazga, miazga i jeszcze raz miazga!!!!!!!pięknie
mtszły
A dat jak nie było tak nie ma. 
Bo Rudy zamiast układać trasę albo chociaż o niej myśleć, daje swój telefon na MySpace i każe do siebie dzwonić :jM@ti pisze:A dat jak nie było tak nie ma.
Ja mu zadzwonie...
Możesz go pozdrowić, a nawet powiedzieć coś od siebie. A on umieści to potem na swojej stronie na MS. Dzwoń !M@ti pisze:Ja mu zadzwonie...
A jak go zjadę, to też umieści?
Jak po polsku, to kto Cię wie ?M@ti pisze:A jak go zjadę, to też umieści?
Ostatnio stałem się fanem Megadeth, a dokładniej w piątek. Zapadka się przestawiła i mnie wzięło na maksa. Rust in Peace słucham po trzy razy dziennie. No nie mogę się oderwać po prostu. Wcześniej blokadą był wokal, a dziś nawet go lubię. A jeśli chodzi o warstwę muzyczną, to po prostu majstersztyk. Jest szybko i technicznie. Piękne solówki i kawałek Tornado Of Souls. Po prostu to jest poezja, a solówk w 10 najlepszych w historii. No nie mogę się nacieszyć po prostu tym zespołem
I pomyśleć, że tyle lat żyłem w nieświadomości. 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
jak to mówią, nie znasz dnia ni godziny , heh 
-
obserwator
- -#Long distance runner

na youtube jest cały koncert z ohio. polecam, bo to potęga."holy wars" jest zagrane fantastycznie, dawno tak świetnego wykonania nie słyszałem. widać że rudy stara sie wokalnie. http://www.youtube.com/watch?v=Iggmp5Z4XO0
mtszły
-
obserwator
- -#Long distance runner

szybki jestes 
-
obserwator
- -#Long distance runner

forum coś sie wysypałoEvil pisze:szybki jestes
edit: no faktycznie w dziale koncerty itd. już chyba od jakiegoś czasu jest, ale żadko tu zaglądam więc nie na bierząco jestem. zresztą nieważne hehe
szkoda, że 'deth nie gra jakiegoś osobnego gigu tylko na tej metalmanii całej. pewnie set zostanie skrócony i dupiasto troszkę z tego powodu :/
mtszły
Setu raczej nie skrócą. Gwiazda główna gra chyba cały ustalony set. Czy się mylę?
Zależy jak długie koncerty gra Megadeth, ale coś kojarze że chyba po 20 utworów na koncert nawet idzie, tak ? Bo jeśli tak, to na Metalmanii faktycznie może i krócej zagrają w stosunku do ich regularnego koncertu, ale nie ma co narzekać, bo jako główna gwiazda (co nie ulega przecież wątpliwości) zagrają najdłuższy set i mysle że będzie to w okolicach 75-80 minut, a kto wie - może i 90.
Najważniejsze starocie będą zagrane. ;]