w tajemnicy powiem Ci, ze spierdzielil - slyszalem audioripa ;] zreszta on raczej kiepsko wypada na zywo - bylem, widzialem, slyszalem ;]syzygy pisze:AAA![]()
Jedynie Geffen może coś spierdzielić :j
Porcupine Tree
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
szatanista
- -#Long distance runner

Re: Porcupine Tree
już widziałem, nie jest tak źle. Swoją popisową wokalizę w End Of The World zaśpiewał nadzwyczaj świetnie, z czego bardzo się cieszęszatanista pisze:w tajemnicy powiem Ci, ze spierdzielil - slyszalem audioripa ;] zreszta on raczej kiepsko wypada na zywo - bylem, widzialem, slyszalem ;]
Ogólnie DVD cudowne. Można oglądać na okrągło.
..tylko po cholerę grali Once dwa razy? Nie rozumiem zupełnie... np. Scars zabrakło, a oni tłuką w najlepsze na jednym koncercie dwa razy jeden kawałek.. arghhh
aż sie mocno zdziwiłem jak widze że nikt jeszcze nie wspomniał o tym że Gavin Harrison dołączył do nowego wcielenia King Crimson. genialna wiadomość
co o tym sądzicie ?
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
- likipiki
- -#Lord of the flies

ostatnio mi się zmieniło i za ulubioną płytę porków uważam Recordings. wiadomka, że głównie za BNS, ale i reszta nie gorsza.

strasznie długo mnie tu nie było i nikt porządku nie miał pilnować. CfEle to praworządni obywateleKea pisze:akurat zdanie ludzi z CfO nie robi na mnie wrażenia. bufony z nich i tyle![]()
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

O żesz... dopiero teraz zauważyłem tego posta. Dwóch metalowców w KC na perkusji- Mastelotto i Harrison? Nic dobrego z tego nie będzie : >Maciek_ pisze:aż sie mocno zdziwiłem jak widze że nikt jeszcze nie wspomniał o tym że Gavin Harrison dołączył do nowego wcielenia King Crimson. genialna wiadomość co o tym sądzicie ?
nie-e. bufony i betonowe niezalelikipiki pisze:CfEle to praworządni obywatele
- likipiki
- -#Lord of the flies

i tak ich kochamKea pisze:nie-e. bufony i betonowe niezale
przynajmniej nie zaprzeczasz, że tacy właśnie jesteście 
No, recordings jest super, szkoda, że większość ludzi myśli, że to taka popierdółka, zresztą sam zespół uznał to za coś w rodzaju b-sidów, co jest dość krzywdząceostatnio mi się zmieniło i za ulubioną płytę porków uważam Recordings. wiadomka, że głównie za BNS, ale i reszta nie gorsza.
BNS jest cudowne, ale takie Cure for Optimism, czy Disappear wcale nie gorsze.
Lepsza od tradycyjnej wersji jest rozszerzona Even Less. Chociaż w pewnym momencie, jak zapoznawałem się z porkami w wakacje, mialem już lekki przesyt Even Less- regularnie słuchałem Recordings, Warszawy i Stupid Dream- na każdym kroku EL
...na forum porków udziela się fajny człowiek- buubi. Bardzo osłuchany jest. Chociaż za bardzo DT lubi
likipiki pisze:jacy? sympatyczni?
Kea pisze:bufony i betonowe niezale![]()
- likipiki
- -#Lord of the flies

no powiedzmy sobie szczerze, że jest to składanka z odpadkami. a że te odpadki są tak ciekawe i na tak wysokim poziomie, to już inna sprawasyzygy pisze:No, recordings jest super, szkoda, że większość ludzi myśli, że to taka popierdółka, zresztą sam zespół uznał to za coś w rodzaju b-sidów, co jest dość krzywdzące![]()
nie zaprzeczam. mówiąc metaforycznie, zakładamy trykoty na długi rękawKea pisze:bufony i betonowe niezale
no może, w sumie...likipiki pisze:no powiedzmy sobie szczerze, że jest to składanka z odpadkami.
Trochę dziwny układ kawałków jest, ja bym dał BNS gdzieś w środek, jako jeden z najlepszych utworów
- likipiki
- -#Lord of the flies

tu zgody nie będzie. klamra muzyczna do BNS tak świdruje mózg i szarpie za grdykę, że naturalnym miejscem dla BNS jest początek albumu, ewentualnie jego koniec. poza tym w środku i tak nie brakuje świetnych kawałków.syzygy pisze:Trochę dziwny układ kawałków jest, ja bym dał BNS gdzieś w środek, jako jeden z najlepszych kawałków
no ja bym wolał koniec w sumie- lubię jak najlepsze kawałki są na końcu- jest na co czekać. Chociaż nie wiem, czy BNS jest najlepszym kawałkiem na Recordings ;]likipiki pisze: ewentualnie jego koniec
Ja bym na otwieracz przeznaczył Access Denied- dziwaczne, mało porkowate, za wesołe- idealne na początek dziwnego albumu
słyszał ktoś może tę nową EP'ke Nil Recurring ?
4 nowe kawałki z sesji Fear Of A Blank Planet tzw. odrzuty z sesji
1. Nil Recurring (6.08)
2. Normal (7.09)
3. Cheating the Polygraph (7.10)
4. What Happens Now? (8.23)
Musze sobie ściągnąć własnie
Mam nadzieje że kawałki są apetyczne 
4 nowe kawałki z sesji Fear Of A Blank Planet tzw. odrzuty z sesji
1. Nil Recurring (6.08)
2. Normal (7.09)
3. Cheating the Polygraph (7.10)
4. What Happens Now? (8.23)
Musze sobie ściągnąć własnie
Te 4 kawałki są lepsze niż płyta 
teee stary moglbys mi je gdzies udostepnić? bo ja nie moge nigdzie znaleść 
jakiej to jakości masz?
jakiej to jakości masz?
Na torrentach publicznych bez problemu znajdziesz np. mininova. Ja mam w wersji bezstratnej i w mp3 320 kbps ale na innym kompie.
przesadzaszMirdaroh pisze:Te 4 kawałki są lepsze niż płyta
słuchalem tego dzisiaj, może być, ale nic specjalnego to to nie jest ;] może po czasie mi się bardziej spodoba, na razie "Normal" zrobiło na mnie najlepsze wrażenie