A historyjkę o Panu Wokaliście zarzuciłem, bo doprawdy mnie urzekła jego muzyka.
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
No nie mam pojęcia na ten temat, bo do łóżka go nie zapraszałem jeszcze :/ A nawet jakby był gejem, to zawsze można się z tego cieszyć
A historyjkę o Panu Wokaliście zarzuciłem, bo doprawdy mnie urzekła jego muzyka.
raczej total undergroundowa alternatywe hahah Myslovitz i inne Happysad napedzaja daremna muzyczna koniunkture w tym kraju . ktos niestety musi ;/Tomek(JMM) pisze:To, że aktualnie mamy modę na "niezależny pop" z okolic Mysłowic,
co do supportu w polsce jest sporo swietnych zespolow i nie ograniczaja sie tylko do death metalu .
Ja mysle , zajebistym supportem by bylo Edguy albo Dragonforce
No to napewno tylko kto Ci ich ściągnie specjalnie do Polski? No chyba ,że byłyby aktualnie w trasie....
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Litości...Evil pisze:Dragonforce
Nie jestem zbytnio w temacie, ale zdałby się jakiś polski heavy metal jeśli już support musi być.
nie wiem ale nie powiem byloby sie z czego cieszyc:)Abstract pisze:No to napewno tylko kto Ci ich ściągnie specjalnie do Polski? No chyba ,że byłyby aktualnie w trasie....
dobra bedzie litosc , moze maideni nas sami zaskocza .michi pisze:Evil napisał/a:
Dragonforce
Litości...
Nie jestem zbytnio w temacie, ale zdałby się jakiś polski heavy metal jeśli już support musi być.
Polski heavy ? a kto Ci tu sie odwazy zaprosic polski heavy na taki gig ?...
a kogo obchodzi jakiś support, chcecie dużo metalowych kapel idźcie na festival jakiś, całe szczęscie że to nie będzie festival i starsi ludzie(bo dla nich jest ta trasa) nie będą musieli słuchać jakiegoś jazgotu jak w Chorzowie którego w latach 80 kiedy oni dorastali wraz z Maiden nie było ,nie potrzeba żadnych supportów, obejdzie się
jakiś ty trv!
Tylko, że wiadomo, że taki support będzie. Więc skoro musi coś być, to chyba logiczne, że każdy by chciał, żeby było to coś interesującego. I przez to wielu obchodzi kto to ma być.Nomad pisze:a kogo obchodzi jakiś support, chcecie dużo metalowych kapel idźcie na festival jakiś,
Wiadomo ,że będzie córka Steve'a Harrisa, nie słyszałem żeby ktoś coś mówił o jakimś innym supporcie, że wiadomo że lepiej coś ciekawe niż nieciekawego to jasne, ale bez przesady, chyba są ważniejsze sprawy dotyczące tego koncertu.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jakie np?Nomad pisze:Wiadomo ,że będzie córka Steve'a Harrisa, nie słyszałem żeby ktoś coś mówił o jakimś innym supporcie, że wiadomo że lepiej coś ciekawe niż nieciekawego to jasne, ale bez przesady, chyba są ważniejsze sprawy dotyczące tego koncertu.
Wg. Live Nation będą dwa supporty. Prawdopodobnie Lauren oraz drugi zespół, który Maideni zabiorą ze sobą w trasę. Negocjacje jeszcze trwają.
dobry i Polski zespol - RIVERSIDE
ujdzie w tłoku, pod warunkiem, że będą grali kawałki jedynie z pierwszej płytyWICKER MAN pisze:dobry i Polski zespol - RIVERSIDE
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A nie po to, aby młodzi fani mieli okazje usłyszeć stare klasyki? Naprawdę myślisz, że na koncerty wybierze się wiele osób pamiętających lata 80' tylko dlatego, że jest to trasa wspominkowa? Moim zdaniem Ci starsi ludzie nie będą o tym nawet wiedzieć. Z resztą w Chorzowie też grali starocie, a jakoś nie uświadczyłem większej ilości "dojrzałych" słuchaczy niż np. na ostatniej trasie.Nomad pisze:starsi ludzie(bo dla nich jest ta trasa)
Też mi się tak wydaje- Polska to nie świat gdzie każdy żyje jak chce i słucha co lubi -to zaścianek, gdzie powodzeniem cieszą się wyłącznie leszcze i gogusie a 40letni metalowcy kryją się za żoną i ojcostwem , bo tak wypada...Mr.Hankey pisze:A nie po to, aby młodzi fani mieli okazje usłyszeć stare klasyki? Naprawdę myślisz, że na koncerty wybierze się wiele osób pamiętających lata 80' tylko dlatego, że jest to trasa wspominkowa? Moim zdaniem Ci starsi ludzie nie będą o tym nawet wiedzieć. Z resztą w Chorzowie też grali starocie, a jakoś nie uświadczyłem większej ilości "dojrzałych" słuchaczy niż np. na ostatniej trasie.Nomad pisze:starsi ludzie(bo dla nich jest ta trasa)
U nas jak ktoś w tym wieku jeżdzi na koncerty to "widocznie nie ma co robić", albo jest "inny" :angry ! Sądzę iż gro słuchaczy to będą ludzie w wieku 20-35lat, spektrum wiekowe 14/50- ale udział krańcowyh przedstawicieli będzie szczątkowy, w granicach błędu statystycznego...
:beer
A co metalowcom nie przystaje mieć żony i dzieci? To nie jest w klimatach ma się rozumieć?faust pisze:a 40letni metalowcy kryją się za żoną i ojcostwem , bo tak wypada...
Moim zdaniem miażdżącą część publiki będą stanowić w wieku 15-20 lat. Tacy głównie posuwają na koncerty.
Nie o to chodzi, że mają rodziny ale o to iż swą absencję tłumaczy się "WydoroślenieM', "mądrością" i dziećmi...to wręcz nagminne- to u nas norma!!! :buahaha:herki pisze:A co metalowcom nie przystaje mieć żony i dzieci? To nie jest w klimatach ma się rozumieć?faust pisze:a 40letni metalowcy kryją się za żoną i ojcostwem , bo tak wypada...
Moim zdaniem miażdżącą część publiki będą stanowić w wieku 15-20 lat. Tacy głównie posuwają na koncerty.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja bym wolał posuwać żonę niż koncerty.herki pisze:A co metalowcom nie przystaje mieć żony i dzieci? To nie jest w klimatach ma się rozumieć?faust pisze:a 40letni metalowcy kryją się za żoną i ojcostwem , bo tak wypada...
To normalne, że na koncerty, zwłaszcza metalowe, chodzi głównie młodsza widownia - powiedzmy do 30 roku życia, ale głównie w przedziale 15-25 lat. I to potężna grupa, w którą łatwiej "wcelować" niż w grymaszących 40/50-latków.
Pukanie lubej nie wyklucza udziału w wybranych shows...a nasi metalowcy z wiekiem nie przyznają się do metalu, to jest sedno i to mnie boli.... :angryWICKER MAN pisze:Ja bym wolał posuwać żonę niż koncerty.herki pisze:A co metalowcom nie przystaje mieć żony i dzieci? To nie jest w klimatach ma się rozumieć?faust pisze:a 40letni metalowcy kryją się za żoną i ojcostwem , bo tak wypada...
Moim zdaniem miażdżącą część publiki będą stanowić w wieku 15-20 lat. Tacy głównie posuwają na koncerty.![]()
![]()
To normalne, że na koncerty, zwłaszcza metalowe, chodzi głównie młodsza widownia - powiedzmy do 30 roku życia, ale głównie w przedziale 15-25 lat. I to potężna grupa, w którą łatwiej "wcelować" niż w grymaszących 40/50-latków.