07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii

Wszystko na temat nowego tournee oraz koncertu w Polsce!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

herki
-#Clansman
-#Clansman

Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii

Post autor: herki »

No nie mam pojęcia na ten temat, bo do łóżka go nie zapraszałem jeszcze :/ A nawet jakby był gejem, to zawsze można się z tego cieszyć :mrgreen:

A historyjkę o Panu Wokaliście zarzuciłem, bo doprawdy mnie urzekła jego muzyka.
Evil
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Evil »

Tomek(JMM) pisze:To, że aktualnie mamy modę na "niezależny pop" z okolic Mysłowic,
raczej total undergroundowa alternatywe hahah Myslovitz i inne Happysad napedzaja daremna muzyczna koniunkture w tym kraju . ktos niestety musi ;/

co do supportu w polsce jest sporo swietnych zespolow i nie ograniczaja sie tylko do death metalu .

Ja mysle , zajebistym supportem by bylo Edguy albo Dragonforce
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

No to napewno tylko kto Ci ich ściągnie specjalnie do Polski? No chyba ,że byłyby aktualnie w trasie....
Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Tomek(JMM) »

Awatar użytkownika
michi
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: michi »

Evil pisze:Dragonforce
Litości...

Nie jestem zbytnio w temacie, ale zdałby się jakiś polski heavy metal jeśli już support musi być.
Evil
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Abstract pisze:No to napewno tylko kto Ci ich ściągnie specjalnie do Polski? No chyba ,że byłyby aktualnie w trasie....
nie wiem ale nie powiem byloby sie z czego cieszyc:)
Evil
-#Long distance runner
-#Long distance runner

michi pisze:Evil napisał/a:
Dragonforce

Litości...

Nie jestem zbytnio w temacie, ale zdałby się jakiś polski heavy metal jeśli już support musi być.
dobra bedzie litosc , moze maideni nas sami zaskocza .

Polski heavy ? a kto Ci tu sie odwazy zaprosic polski heavy na taki gig ?...
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

a kogo obchodzi jakiś support, chcecie dużo metalowych kapel idźcie na festival jakiś, całe szczęscie że to nie będzie festival i starsi ludzie(bo dla nich jest ta trasa) nie będą musieli słuchać jakiegoś jazgotu jak w Chorzowie którego w latach 80 kiedy oni dorastali wraz z Maiden nie było ,nie potrzeba żadnych supportów, obejdzie się
Evil
-#Long distance runner
-#Long distance runner

jakiś ty trv!
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Nomad pisze:a kogo obchodzi jakiś support, chcecie dużo metalowych kapel idźcie na festival jakiś,
Tylko, że wiadomo, że taki support będzie. Więc skoro musi coś być, to chyba logiczne, że każdy by chciał, żeby było to coś interesującego. I przez to wielu obchodzi kto to ma być.
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Wiadomo ,że będzie córka Steve'a Harrisa, nie słyszałem żeby ktoś coś mówił o jakimś innym supporcie, że wiadomo że lepiej coś ciekawe niż nieciekawego to jasne, ale bez przesady, chyba są ważniejsze sprawy dotyczące tego koncertu.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Nomad pisze:Wiadomo ,że będzie córka Steve'a Harrisa, nie słyszałem żeby ktoś coś mówił o jakimś innym supporcie, że wiadomo że lepiej coś ciekawe niż nieciekawego to jasne, ale bez przesady, chyba są ważniejsze sprawy dotyczące tego koncertu.
Jakie np? ;)

Wg. Live Nation będą dwa supporty. Prawdopodobnie Lauren oraz drugi zespół, który Maideni zabiorą ze sobą w trasę. Negocjacje jeszcze trwają.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

dobry i Polski zespol - RIVERSIDE
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

WICKER MAN pisze:dobry i Polski zespol - RIVERSIDE
ujdzie w tłoku, pod warunkiem, że będą grali kawałki jedynie z pierwszej płyty :D
Awatar użytkownika
Mr.Hankey
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Mr.Hankey »

Nomad pisze:starsi ludzie(bo dla nich jest ta trasa)
A nie po to, aby młodzi fani mieli okazje usłyszeć stare klasyki? Naprawdę myślisz, że na koncerty wybierze się wiele osób pamiętających lata 80' tylko dlatego, że jest to trasa wspominkowa? Moim zdaniem Ci starsi ludzie nie będą o tym nawet wiedzieć. Z resztą w Chorzowie też grali starocie, a jakoś nie uświadczyłem większej ilości "dojrzałych" słuchaczy niż np. na ostatniej trasie.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Mr.Hankey pisze:
Nomad pisze:starsi ludzie(bo dla nich jest ta trasa)
A nie po to, aby młodzi fani mieli okazje usłyszeć stare klasyki? Naprawdę myślisz, że na koncerty wybierze się wiele osób pamiętających lata 80' tylko dlatego, że jest to trasa wspominkowa? Moim zdaniem Ci starsi ludzie nie będą o tym nawet wiedzieć. Z resztą w Chorzowie też grali starocie, a jakoś nie uświadczyłem większej ilości "dojrzałych" słuchaczy niż np. na ostatniej trasie.
Też mi się tak wydaje- Polska to nie świat gdzie każdy żyje jak chce i słucha co lubi -to zaścianek, gdzie powodzeniem cieszą się wyłącznie leszcze i gogusie a 40letni metalowcy kryją się za żoną i ojcostwem , bo tak wypada...
U nas jak ktoś w tym wieku jeżdzi na koncerty to "widocznie nie ma co robić", albo jest "inny" :angry ! Sądzę iż gro słuchaczy to będą ludzie w wieku 20-35lat, spektrum wiekowe 14/50- ale udział krańcowyh przedstawicieli będzie szczątkowy, w granicach błędu statystycznego...
:beer
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

faust pisze:a 40letni metalowcy kryją się za żoną i ojcostwem , bo tak wypada...
A co metalowcom nie przystaje mieć żony i dzieci? To nie jest w klimatach ma się rozumieć?

Moim zdaniem miażdżącą część publiki będą stanowić w wieku 15-20 lat. Tacy głównie posuwają na koncerty.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

herki pisze:
faust pisze:a 40letni metalowcy kryją się za żoną i ojcostwem , bo tak wypada...
A co metalowcom nie przystaje mieć żony i dzieci? To nie jest w klimatach ma się rozumieć?

Moim zdaniem miażdżącą część publiki będą stanowić w wieku 15-20 lat. Tacy głównie posuwają na koncerty.
Nie o to chodzi, że mają rodziny ale o to iż swą absencję tłumaczy się "WydoroślenieM', "mądrością" i dziećmi...to wręcz nagminne- to u nas norma!!! :buahaha:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

herki pisze:

Ja bym wolał posuwać żonę niż koncerty. :cool: ;-)

To normalne, że na koncerty, zwłaszcza metalowe, chodzi głównie młodsza widownia - powiedzmy do 30 roku życia, ale głównie w przedziale 15-25 lat. I to potężna grupa, w którą łatwiej "wcelować" niż w grymaszących 40/50-latków. ;)
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

WICKER MAN pisze:
herki pisze:

Ja bym wolał posuwać żonę niż koncerty. :cool: ;-)

To normalne, że na koncerty, zwłaszcza metalowe, chodzi głównie młodsza widownia - powiedzmy do 30 roku życia, ale głównie w przedziale 15-25 lat. I to potężna grupa, w którą łatwiej "wcelować" niż w grymaszących 40/50-latków. ;)
Pukanie lubej nie wyklucza udziału w wybranych shows...a nasi metalowcy z wiekiem nie przyznają się do metalu, to jest sedno i to mnie boli.... :angry
ODPOWIEDZ