Ja wam powiem czym to jest spowodowaneQba666 pisze:Wiec smialo mozna powiedziec ze to bedzie ostatni koncert Iron Maiden w tym kraju. No ni jak im sie nie oplaca tu przyjezdzac nikt tu plyt nie kupuje a co dopiero mowic o koncercie gdzie sam bilet 130 zl kosztuje.
1. Ceny koncertów ( z roku na rok coraz drożej)
2. Ceny płyt - płyty są makabrycznie drogie, przy naszych polskich zarobkach O_o
i wy sie dziwicie, że ludzie płyt nie kupują albo, że koncert sie słabo sprzedaje... Pewnie ktoś zaraz powie z was że to nie prawda bo Meta sie sprzedala, ale ludzie poprostu wybierają miedzy koncertami, bo ich nie stać na kilka. np jak ja bym nie miał kasy i mialbym wybrac miedzy koncertem Deep Purple a koncertem Black Sabbath automatycznie wybieram to drugie bo na Purplach byłem 3x a na Sabbath ani raz. Wiec moze i tak samo jest w przypadku Maiden i Mety.
po za tym patrząc statystycznie w ciągu ostatnich 10 lat Meta w Polsce była 2 razy a Maiden 6 razy.
a Co do tego radia to najwyzszy czas coś zmienić, bo poza radiem Rzeszów i audycjami Kaczkowskiego w trójce to nie złe kurewstwo i burdel