http://img87.imageshack.us/my.php?image=dsc00093ul6.jpg
litości
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Dlaczego litości? Powinno zostać wszczęte postępowanie. Ciekawe jakby tak koran podarł gdzieś na Bliskim Wschodzie...

The Burczax pisze:Dlaczego litości? Powinno zostać wszczęte postępowanie.
Tak będzie, tylko po co zawraca dupeM@ti pisze:A ja bym chciał żeby wszyscy z tego równo zwyli a Nowak wyszedł (po raz kolejny) na idiotę.

Właśnie chciałem podać tego linka. Zabijcie mnie.Fałszywe dolary pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=KzR4IQs4AJU
http://pl.youtube.com/wat...feature=related

Ok, w pełni się zgadzam z Tobą, ale mówimy o tym co Nergal zrobił, czyli o zbeszczeszczeniu Biblii. Powinien za to być ukarany, ale tylko gdy ktoś z obecnych tam poczuł, że obrażane są jego uczucia religijne, jak nie, to nieDani Filth pisze: Jeśli tego sk**wiela (przepraszam) potrakują na poważnie do Polska udowodni (nie pierwszy raz zresztą), że jest prowincjonalnym ciemnogrodem, w którym cenzura to jedyna linia obronyRyszard Nowak to głupi i arogancki pajac, który liczy na swoje 5 minut. Dotknęło go to "molestowanie przez księdza'' i teraz chce wyjść obronną ręką, ale brakuje mu argumentów.
Prawda, tu się zgodzę. Ja jakybm był na tym koncercie to bym zgłosił xD Bo Adam Darski lekko przesadził. Rozumiem, wielcy sataniści, taka poza. Ale są granice, i takim zachowaniem on prowokuje takich łbów jak NowakThe Burczax pisze:Ok, w pełni się zgadzam z Tobą, ale mówimy o tym co Nergal zrobił, czyli o zbeszczeszczeniu Biblii. Powinien za to być ukarany, ale tylko gdy ktoś z obecnych tam poczuł, że obrażane są jego uczucia religijne, jak nie, to nieDani Filth pisze: Jeśli tego sk**wiela (przepraszam) potrakują na poważnie do Polska udowodni (nie pierwszy raz zresztą), że jest prowincjonalnym ciemnogrodem, w którym cenzura to jedyna linia obronyRyszard Nowak to głupi i arogancki pajac, który liczy na swoje 5 minut. Dotknęło go to "molestowanie przez księdza'' i teraz chce wyjść obronną ręką, ale brakuje mu argumentów.

Właśnie. Zresztą takie rzeczy robiły już wcześniej inne polskie zespołytomtomala pisze:Jakie zbeszczeszczeniu Biblii. Podarł parę karteczek. Zresztą, czym ta książeczka rożni się od innych. Niczym. Równie dobrze mógłby drzeć książkę kucharską Pascala.
Daruj se takie idiotyczne teksty. Dla Ciebie może niczym, ale uszanuj to że dla innych to coś w stylu podręcznika życia. Chyba że znizasz się do poziomu tego idioty Nergala.tomtomala pisze:Zresztą, czym ta książeczka rożni się od innych. Niczym.
Tzn. nie wiem czy akurat pokroju Nowaka ale że jest aroganckim, zburaczałym pajacem to jak dla mnie oczywisteherki pisze:No Nergal to pajac pokroju Rysia Nowaka
Wybacz, ale to zdanie trąci straszną ignorancją. Bo dobrze wiesz że sie rózni i to dość znacznie.tomtomala pisze:Jakie zbeszczeszczeniu Biblii. Podarł parę karteczek. Zresztą, czym ta książeczka rożni się od innych.Niczym
z tym, że moim zdaniem to taka 'rpmocja' to dość żałosna sprawa.panzerschreck pisze:Nergal doskonale zdawał sobie sprawę z faktu, że ktoś się do tego przyczepi i wiedział, że coś co może przejść w Stanach, w Polsce może być problemem. Kolejny środek promocji![]()

Pewnie masz rację i rzeczywiście nie potrafię spojrzeć na całą tę sytuację chłodnym okiemArtur pisze:Dlatego nie wiem co sie tak Dani obruszasz, jak widać nie potrafisz spojrzeć na swojego idola chłodnym okiem, ale spoko, z czasem jak dorośniesz to pewnie Ci przejdzie
teoretycznie tak, ale wiemy doskonale, że wśród fanów Behemoth katolicy także się znajdą. Nie każdy zwraca uwagę na treśc tekstów, światopogląd głoszony przez lidera.Dani Filth pisze:Nie sądzę, żeby ludzie którzy przyszli na koncert w koszulkach "The Apostasy", śpiewajacy "By the power ov will, I shall complete the devil's work" poczuli się urażeni.
no ok i jak go nie stwierdzą to po kłopocie. A jak nie to znaczy że w tym wypadku rację będzie miał Nowak.Dani Filth pisze:I, jak sami pewnie zauważyliście, nikt wciąż nie potwierdził, że doszło do popełnienia przestępstwa.
co do rwania czy deptania książek o Harrym Potterze to nie słyszałem osobiście, natomiast wiem o tym, że Kościół faktycznie w jakiśtam sposób potępiał HP czy też książke Browna, ale akurat ja na takie rzeczy nie zwracam uwagi, mimo że mam sie za wierzącego. Wszystkiego bezkrytycznie przyjmować nie zamierzam i swoje zdanie o Kościele katolickim w Polsce też mam.Dani Filth pisze:le czy nie uważasz, że skoro księża deptają, bojkotują i rwą książki o "Harrym Potterze" (nawet w PL), albo bojkotują "Kod Da Vinci" w miejscach publicznych, to Nergal nie może zrobić czego chce z zakupioną przez siebie książką na imprezie zamkniętej?