http://www.filesend.net/download.php?f= ... 865eeda35e
jakby ktoś był zainteresowany (Matek?
fajne bardzo...
W ogóle na forum MansonPl można znaleźć kupe fajnych rzeczy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Prawde mówiąc podejrzewałem to. Przecież Manson na żywo nie umie śpiewaćBulls pisze:Wokale są dogrywane. Manson nie śpiewał tak dobrze na tej trasie. Zresztą na żadnej nie śpiewał dobrze, hehe.

tadam.TWIGGY I MANSON ZNOWU RAZEM
Oficjalna strona poinformowała dziś, że drogi Marilyna Mansona i Twiggy'ego Ramireza ponownie się schodzą. Czytamy co następuje:
"Duet, który to wszystko rozpoczął znów się połączył, aby dokończyć gdzie przerwali. Dwójka odpowiedzialna za albumy Antichrist Superstar, Mechanical Animals oraz Holywood stanie znów na jednej scenie.

słów brakMatek pisze:jest taka... jałowa, sucha. brrrrr
fajne są sztuczne livy jedynie, no i jakieś pojedyńcze kawałki, jak ten speed of pain, chociaż może to też jakaś ściemaMatek pisze:ja już dawno przestałem słuchać mansona live
mi się bardzo podobało the love song które na składance było z hitami. to się napaliłem na mansona live. no nie warto było najkrócej mowiącsyzygy pisze:fajne są sztuczne livy jedynie, no i jakieś pojedyńcze kawałki, jak ten speed of pain, chociaż może to też jakaś ściema
nieprawdasyzygy pisze:Ty w ogóle coraz mniej płyt/zespołów lubisz, które kiedyś uwielbiałeś..
wrzuć, jakbyś miał pod rękąMatek pisze:mi się bardzo podobało the love song które na składance było z hitami
mnie trafić nie możesyzygy pisze:GAOG jest bardzo dobre. Już nie marudzę nic. Polubiłem nawet ostatnio, świetnie kopie
No właśnie ja jeszcze nigdzie nie znalazłem informacji, że na tym albumie LS jest live...Matek pisze:a love song zarzuce jak znajde na swoich płytach. chciałem ściągnąć przed chwilą ale się okazało że ktoś ma to na tym albumie (les we forgot) w wersji studyjnej dziwne.
testuj testujMatek pisze:dziś postaram się też przetestować bootleg 'the black album'. jakoś bdb, wykonanie death song mojego kochanego nawet nawet (czyli tylko dwa razy gorzej niż na albumie ) więc może coś warty
no, dziwna sprawa. alena pewno mam wersję livesyzygy pisze:No właśnie ja jeszcze nigdzie nie znalazłem informacji, że na tym albumie LS jest live...
nie wierzesyzygy pisze:Manson wyjawił, że na nowej płycie gościnnie zagrają Kerry King z formacji Slayer oraz James Iha z The Smashing Pumpkins
no niezły lolSzajba pisze:nie wierze